- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #21.081
gastırıt ve reflusu olan bırı ıcın hele sucuk cok cok dokunan bırı ıcın
sımdı bır sandwıc sucuk ekme bır sandwıc salam kasar yedım
sanıırım oluyorumm
biemcim bak sana kitabın konusunu kopyalıyım
"Ya ortasındasındır AŞK’ın merkezinde; ya da dışındasındır, hasretinde.. Ella Rubinstein (40) Amerikalı bir ev kadınıdır. Tipik burjuva değerlerinin hâkim olduğu oldukça varlıklı bir ailesi, düzenli ve görünüşte “sorunsuz” bir evliliği vardır. Üç çocuğunu da büyüttükten sonra bir yayınevinde editör-asistanı olarak iş bulur; görevi A. Z. Zahara adlı tanınmamış bir yazarın tasavvuf felsefesini konu alan tarihi romanını değerlendirmektir. Ancak hayatının kritik bir döneminde eline aldığı bu kitap, hiç beklemediği bir şekilde Ella’yı derinden sarsacak, dünyevi aşkı keşfetmek adına zorlu ve tehlikeli bir yolculuğa çıkmasına neden olacaktır. Hayatlarımızın durgun gölünü dalgalandıran taş misali, yüzleşmek zorunda olduğumuz sıkıntılar, acılar… ve aşkın peşinde kat etmek zorunda olduğumuz zorlu yollar, ödediğimiz bedeller… Aşk… kitap içinde bir kitap, hayatın anlamı peşinde bir aşk macerası… Aşk… Elif Şafak’tan arayışa, gerçeğe ve keşfetmeye dair bir roman...
ben okudum beğendim roman boyunca mevlananın yazıları falan var arkadaşın muhakkak beğenir canım...
gloxicim saol canım çok mersi...
ay gördüm,görmez olaydımkontess şuan senin şarkı çalıo kralda ama zeynep dizdar söylüo "bir çocuk sevdim" :78:
ayy bu arada ben azra ve nouma seviorum orda
dün lilia nın giydiği kostümü gördünnü ku ?çatalı görünecekti az kalsın
biemcim ben hiç anlamam bacım wc eğitiminden , ne desem :26:
kitap olarak da tavsiyemmm şu .. ay ama ben genelde cinayet romanı okurumjohn steinbeck "merhamet" güzel ama aşk olaraktaan yane
mmmçok hoşmuşşş..
pazardanmı aldın bunu
ay gördüm,görmez olaydım
hiç ısınamadım o kadına
vücudu da hiç estetik gelmiyor,dansını izlerken sevk almıyorum
evet canım hemde sırf fermuarı bozuk diye 10 TL aldım
herkese düşük not veriyi namıssız :86::86: kendi tipine baksın önce :76:
ama adaletli bir eleme oldu dün, derya kazuletini gönderdiler
ay ben onu dicektim resme dikkatli baktımda şimdi, fermuarını değiştir gri yap dicektim
siyah biraz alakasız durmuş..ayy 10 tl hiçbişey ayol
sipidim ayakkabın çok şıkama evet fermuarı değiştirebilirsen süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?