- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #21.101
eed , bence defne de gitsin
sonrası asıl çekişmeli kısım olucak
neciymiş o derya normalde?
hiç tanımıyorum
barbitom selayın oğluşu var ya
o başlamış wc eğitimine
topiğini okuycam bi ara ama çok zor iş yaaa
Aslında bebişim aşktan ziyade kontesiminde dediği gibi arkadaşa hitap edebilecek kişisel gelişim ve dostluk arkadaşlık adına bi kitap istiyorum
karddeş gibiyiz onunla 13 yıldır , haftanın 3-4 günü beraberiz neredeyse
Bu arada kızlar cumartesi eşim iş gezsine gidiyo 1 gece yatılı
her sene 1 kez götürüyo iş yeri
ama tabikiside toplantıları olucak
bende kuzenlerimi ve o çok sevdiğim dostumu çağırdım
gelmek isteyen varmı
parti yapıciz
evet canım son 1 tane numara vardı etikette 96 TL yazıyor altında.
ama adam demekki uzun zamandır satamayınca 10 TL verdi aldım
ikincisi çok şirinmiş kontesim
ama bunlar yakmazmı sıcakta ayağı
hande nerede bu arada kıslar
sesi yok :44:
ya askım bende kesmelıyım bu ısı gunduz cazıp gelmeyen yemekler gece nasıl cazıp gelıo dımı
herkese günaydin..
ayy senle benim sonumuz ne olacak böyle sabaha kadar rahatsizdim midemden yaa o kadar pizzayi yeyince gece yarisi...
herseferinde tövbe ediyorum birdaha bu saatte yemem pizza diye yine aynini yapiyorum ve azda yemiyorum
dikkat et kendine demek isterdim ama bunu demek icin dikkat eden birisi gerekiyor sanirim.
sen yinede dikkat et .
KAR YAGIYOR kizlar buraya yine..
dusuncelı kuzucum benım hemen bakıyorum sımdı topıgeegece kaciranlar icin buda dogan günes topikimiz
xzgim senin zamaninda akil edememisim böyle birseyiartik seninde hamile oldugunda acarim :)))
gunaydın canımgünaydın hepinize
c.tesi günü gittim bakırköy pazarına resmen kendimi kaybettim orada.
uzun zaman olmuş gitmeyeli :44:
barbım sen naısl ıstersen bana hepsı uyar davet etmemıs olmamak ıstedım sadece bebegım:119::119:
günaydın kuzucuklarrrrrrr :87:
tutim ve gecekuşum için çok mutluyummm... hemen topiğe daldım.. selayım ellerine kollarına sağlık kuzucanımmmmm
ayy akşam bağlantı o kadar kötüydükii giremedim nete.. Ayburum cicileriniz çook tatlı güle güle kullansın şehzademizzz
selayımmm bebiş nasıl? iregiz nasıl ?? sen nasılsın? selimim nasıl ??öpüyorum pıtırdağım seniii :90:
xzgimmm ay ben anlamadım planı bebeğim? çarşamba sizemi geleyim :26: ee ben orda işe gelmek için sabah ezanıyla yola çıkmam lazım :44:
speddy neler aldın bakem ? eklede görelim :80:
10 mılyona cok ama cok ıyı ama kına ıcın cok topuklu degılmı canım ayaklarını mahveder
Sİzleri seviyorum teklif benden , karar sizin , zorlama yok
ya askım bende kesmelıyım bu ısı gunduz cazıp gelmeyen yemekler gece nasıl cazıp gelıo dımıkar mı yagıyor cok ımrendım :26:
dusuncelı kuzucum benım hemen bakıyorum sımdı topıgee
gunaydın canım
barbım sen naısl ıstersen bana hepsı uyar davet etmemıs olmamak ıstedım sadece bebegım
10 mılyona cok ama cok ıyı ama kına ıcın cok topuklu degılmı canım ayaklarını mahveder
teklıfını yerım bızde senı sevıyoruz
kontesım cok guzeller ama bence saglıklı degıller
mantara kadar yolu var :18:
bende smdı gıyınıcem taksıme gıdıcez
ya askım bende kesmelıyım bu ısı gunduz cazıp gelmeyen yemekler gece nasıl cazıp gelıo dımıkar mı yagıyor cok ımrendım :26:
dusuncelı kuzucum benım hemen bakıyorum sımdı topıgee
gunaydın canım
barbım sen naısl ıstersen bana hepsı uyar davet etmemıs olmamak ıstedım sadece bebegım
teklıfını yerım bızde senı sevıyoruz
kontesım cok guzeller ama bence saglıklı degıller
mantara kadar yolu var :18:
bende smdı gıyınıcem taksıme gıdıcez
senın sordugun yerler vardı ya pasajlar onlara gıdıyorum kontesım
bıemmm bu nıssan juke mu bay s bundan almayı dusunuyor gunlerdır bu arabayı arastırıyor ama bunların otomatık vıtesı yok
yanı mantıken zararlıdır diye düşünüyorum,lastik çünküvivienne westwoodlarda bu maddedeno kadar sağlıksızmı ki :26:
bunları beğenmedim ben
ahhh düşünceli kuzum benimmm
alışverişemi gidiosun bebeim, bu havada
yarın gece kar geliyor haberin olsun, ona göre bişiler al pıtırcığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?