- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #21.401
bay s ne buluosunuz bı saat konusacak dıyor
dertlesıyoruz dedıkodu yapıoruz bızde laf bıtmez dıyorumm
çok sağol kontesim deneyeyim bunu ama evde karbonat yokayburum ; 1 bardak suya 1 çay kaşığı tuz,1 çay kaşığı da karbonat ekle
iyice çalkala
sabah akşam burnuna al onu
anında açılır burnun genzin
çok rahat edersin kuşum
aybur ya aslında kabul öyle kilolu deilim ama ben aldım mı da direk göbekten alıyorum.
hoş durmuyor 2 kilo versem eski halime dönsem yine 50 kilo olsam hiç fena olmaz :26::26::26:
15 günde aldım kiloyu çabuk alıyorum çabuk veriyorum....
bay s ne buluosunuz bı saat konusacak dıyor
dertlesıyoruz dedıkodu yapıoruz bızde laf bıtmez dıyorumm
veriyim ama öyle çokta vermeyim yaa..
offf uçak bileti arıyorum ama uyguna bulamadım
40 dakika konusmusuz telefonu kapatinca baktim hehe
nereye gitcen kuzu sun ekspress cumartesi gece 12den pazar gecesine kadar 29 liralık bilet satışa çıkarıyohemde 24 marta kadr
aynı zamanda anadolujette bir hafta öncesinden alırsan 59 lira
selayımmmmm yakında komşularımla samimi olayımda ev tellerini isteyeyim telsizse
ben seni zayif olarak hatirliyorum bugun ne giydinden , vermekmi istiyorsun canim sen kilo ??veriyim ama öyle çokta vermeyim yaa..
offf uçak bileti arıyorum ama uyguna bulamadım
tamam bebegim sen samimi ol ben senide ararim SIK SIKnereye gitcen kuzu sun ekspress cumartesi gece 12den pazar gecesine kadar 29 liralık bilet satışa çıkarıyohemde 24 marta kadr
aynı zamanda anadolujette bir hafta öncesinden alırsan 59 lira
selayımmmmm yakında komşularımla samimi olayımda ev tellerini isteyeyim telsizse
demi yaa sohbetimizin tam balli yerinde aradipsıkolojık baskı olmasaydı daha konusurduk dert ortagım benım
heralde m al demek istedi canim :)kontesss canım ben anlamadım şimdi s mi m mi almalıyım o zaman :26:
uyandıgımdan berı burdayım gıdıp yemek yıyım sonrada tarıf yazayım gelırım yıne
ben dişçiye gidiyorum :18: şimdilik byeee
Kemere gidiyoruz canım. fantasia de luxee otel. balayını ayarladıkk..
her c.tesi mi canım. bu hafta bakarım. denk geliriz inşallah ama vergiler falan fena artıyor
evet canım her cumartesi gece 00.00dan sonra ama yaz ayına şimdilik bulabilirmisin bilemem bu dediğim kdvli fiyattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?