- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #21.441
vayyy bm cim maşallah sana ya ne kdr düzgün dikmişsin
bravo valla
kontesss canım ben anlamadım şimdi s mi m mi almalıyım o zaman :26:
kontesim flipped ve black swan i izledim bu arada
ben black swan i çok beğenmedim oscar a da adaymış ama ne bilim sıkıldım biraz izlerken
flipped ı beğendim sıkılmadan izledim
iki taraftan da anlatıyo ya hoşuma gitti biri ne düşünüyo diğeri nerde
bıemım bayıldım harıka yapmıssın yetenek dıye buna denır ellerıne saglık cok guzel gunlerde gıy
ya selayım askım yoo mont gıydım hemencecık gıttım geldım cok afedersınız cıkardım bıde mıdemdekılerı
kontesım bende mı m alsam acaba cok mu dar
bıemım bayıldım harıka yapmıssın yetenek dıye buna denır ellerıne saglık cok guzel gunlerde gıy
ya selayım askım yoo mont gıydım hemencecık gıttım geldım cok afedersınız cıkardım bıde mıdemdekılerı
kontesım bende mı m alsam acaba cok mu dar
kızlarrrrrrrr
şuan şok geçiriyorummmmmmbenim bir arkadaşım vardı inci diye. ben onun nişanına gittiğimde onun kuzeni beni beğenmiş.. incinin annesine söylemiş .. o sırada düğün telaşından falan bana söyleyememişler. neyse düğünde tekrar gördü beni, ben incilerle konuşurken incinin annesi yanıma getirmiş ayaküstü tanıştırmıştı beni.. çocuk bir kerede toplu buluşmamıza gelmişti sırf ben varım diye. çok ısrar ettiler o zaman , serkan senden çok hoşlanmış hemen evlenmek istiyor hali vakti yerinde bilmem ne v.s diye.. bende hayır istemiyorum demiştim hatta tlfnda çocuğun yüzüne söyledim ( o sıra kenle ayrıydık ) az önce feyste gördüm gün önce trafik kazasında vefat etmiş o çocuk düşünsenize eğer ki kabul etmiş olsaydım şuan evli olurduk ve ben 3 gün önce eşimi toprağa vermiş olacaktım Allahım ya
kızlarrrrrrrr
şuan şok geçiriyorummmmmmbenim bir arkadaşım vardı inci diye. ben onun nişanına gittiğimde onun kuzeni beni beğenmiş.. incinin annesine söylemiş .. o sırada düğün telaşından falan bana söyleyememişler. neyse düğünde tekrar gördü beni, ben incilerle konuşurken incinin annesi yanıma getirmiş ayaküstü tanıştırmıştı beni.. çocuk bir kerede toplu buluşmamıza gelmişti sırf ben varım diye. çok ısrar ettiler o zaman , serkan senden çok hoşlanmış hemen evlenmek istiyor hali vakti yerinde bilmem ne v.s diye.. bende hayır istemiyorum demiştim hatta tlfnda çocuğun yüzüne söyledim ( o sıra kenle ayrıydık ) az önce feyste gördüm gün önce trafik kazasında vefat etmiş o çocuk düşünsenize eğer ki kabul etmiş olsaydım şuan evli olurduk ve ben 3 gün önce eşimi toprağa vermiş olacaktım Allahım ya
kızlarrrrrrrr
kızlarrrrrrrr
teşekkürederimn aybuşş
Aslında hazır alabilecek durumum var çok şükür ama ben 3 renk dikicem ,
eşim 3 pardesüyü birden almama hoş bakmaz
şimdik şöyle bunu hazır almaya kalkasam , ki sende biliyosun pardesülerin fiyatı uçmuş durumda",
en uygunu 150 tl , 3 pardesü alsam 450 tl yapıyo
ben 3 tane pardesü yapabileceğim kumaşı toplam 50 tl ye aldım , düğmeler iplik tela 120 tl tuttu ,
yani 170 tl ye 3 pardesü
ve istediğim model ,istediğim tarz, ve kendine dikmenin verdiği zevk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?