Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

bıemım bayıldım harıka yapmıssın yetenek dıye buna denır ellerıne saglık cok guzel gunlerde gıy
ya selayım askım yoo mont gıydım hemencecık gıttım geldım cok afedersınız cıkardım bıde mıdemdekılerı
kontesım bende mı m alsam acaba cok mu dar

aa neden ki ,ben çok bayıldımdı:26: neyse tabiki de zevk meselesi, birini beğenmişsin ya o da yeter

teşekkürederim cimcimem
sıra geldi ikinci terenç kota o kahve rengi olucak ,
düğmeleri var merak etmeyin, başınızı şişirmiycem düğme düğme diye

bence sen ya çok iyi soğuk yuttun yada virüs kaptın cimcimem:44:

bm çok güzel olmuş ellerine sağlık düğmeyle toka kısmındaki renk farkını sorcaktımki açıklamışsın zaten
çok muntazam olmuş şimdi bunu dikmek sana ne kadara mal oldu
o kadar uğraşmana değecek makul bi fiyatamı
xzgim geçmiş olsun kuzum bence uyanınca hiçbirşey yemiyosun onunda etkisi olabilir vücut sabahları uyanınca en geç 20 dk açlığa dayanıyo sonrasında enerji depolamak istiyo

bm yeni farkettim kemerin takılı olduğu kumaşın ucu nerde
umarım anlatabildim

Son düzenleme:

walla dediğim gibi bana xl yolladılar,o da tam geldi :26:
elbisenin açıklama kısmında yazıyor ölçüler
36/s bedenin ölçülerini yazıyorlar
ona göre kendini ölçersin kuşum
bu arada geçmiş olsun

biemcim senin de ellerine sağlık
hayhaycım portakal out,kivi in :90:
ay netim sorunlu çok geç açılıyor kk,sinir oldm
ekleyebilrsem bgn aldıklarımı eklicem birazdan dolaba

ayni bizden gecmis gibi yaa dinlen bitanem birazcikkk.. bide dün yediklerinden olabilir cok karistirdiysan eger..

selimde resmen koltukta uyukluyor hic yaptigi sey degil öyle yorgun düsüyorki , ormald bu saatlerde cook hareketli olur ziplar kosardi

kızlarrrrrrrr

şuan şok geçiriyorummmmmm benim bir arkadaşım vardı inci diye. ben onun nişanına gittiğimde onun kuzeni beni beğenmiş.. incinin annesine söylemiş .. o sırada düğün telaşından falan bana söyleyememişler. neyse düğünde tekrar gördü beni, ben incilerle konuşurken incinin annesi yanıma getirmiş ayaküstü tanıştırmıştı beni.. çocuk bir kerede toplu buluşmamıza gelmişti sırf ben varım diye. çok ısrar ettiler o zaman , serkan senden çok hoşlanmış hemen evlenmek istiyor hali vakti yerinde bilmem ne v.s diye.. bende hayır istemiyorum demiştim hatta tlfnda çocuğun yüzüne söyledim ( o sıra kenle ayrıydık ) az önce feyste gördüm
gün önce trafik kazasında vefat etmiş o çocuk düşünsenize eğer ki kabul etmiş olsaydım şuan evli olurduk ve ben 3 gün önce eşimi toprağa vermiş olacaktım Allahım ya

teşekkürederimn aybuşş
Aslında hazır alabilecek durumum var çok şükür ama ben 3 renk dikicem ,
eşim 3 pardesüyü birden almama hoş bakmaz
şimdik şöyle bunu hazır almaya kalkasam , ki sende biliyosun pardesülerin fiyatı uçmuş durumda",
en uygunu 150 tl , 3 pardesü alsam 450 tl yapıyo

ben 3 tane pardesü yapabileceğim kumaşı toplam 50 tl ye aldım , düğmeler iplik tela 120 tl tuttu ,
yani 170 tl ye 3 pardesü
ve istediğim model ,istediğim tarz, ve kendine dikmenin verdiği zevk

face de gördüm kısmından sonra ağzım 1 karış açıldı
Allah rahmet eğlesin yaa ahh çok çok üzüldümm

cok üzüldüm yaa ,allah rahmet eylesin gencecik cocuk ((

[BAllah rahmet eylesin
[/B]

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm
ahh şu trafik kazaları yokmu yaşayan biri olarak derinden sarsıyo beni

oooo çok iyiymiş
sen iplik ve düğmelere 120 lira verdim diyince ben bir trençe verdin sandıydımondan sordum
ama diğerleri aynı model olmasın zaten senin siyahında vardı bu model

kızlar inanın bende çok üzüldüm, çünkü çocuk o kadar ısrar ediyordu ki bana , dakka başı arıyordu falan.. bana demişti ki bu zamana kadar çok gezdim tozdum günümü gün ettim artık huzur arayışındayım , seni gördüm ve seni kaçırmak istemiyorum evlenip huzurlu bir hayat yaşamak istiyorum demişti çokkk şok oldum Allah taksiratını affetsinnn
yanındaki kimdi bilmiyorum ama üstünden kimlik falan çıkmamış kadının, ve sabah 4,30 sıraları olması ve yazlıklarının silivride olduğunu bildiğim için benim aklıma eğlence dönüşü birlikte bir gece geçirmek için birlikte oldukları fikri geldi :26:

Kaza, Kumburgaz D-100 Karayolu 'PTT Kampı' mevkisinde saat 04.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Serkan Yüksel (31) 34 R 1042 plakalı otomobiliyle Büyükçekmece'den Silivri istikametine giderken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarında park halinde bulunan Adnan Irmak'a ait 34 SZG 84 plakalı otomobile hızla çarptı. Park halindeki otomobil metrelerce ileriye fırladı. Yüksel'in kullandığı otomobil ise takla attı. Sürücü Serkan Yüksel, araçtan fırlayarak yola çakıldı. Aynı otomobilde bulunan ve üzerinden kimlik çıkmayan 30 yaşlarındaki kadın ise araçta sıkıştı.

Duydukları gürültüyle yataklarından fırlayan vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. Kazazedelerin yardımına koşan vatandaşlar, durumu sağlık ekipleri ve polise bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, sürücü Serkan Yüksel ve araçta sıkışan kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. Kazada ölen kadının cesedi araçtan itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. Kazda hayatını kaybeden iki kişinin cesedi, Büyükçekmece Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, telefonla Serkan Yüksel'in yakınlarını aradı. Polis memuru, Yüksel'in öldüğünü ağabeyine bir türlü söyleyemedi. Yüksel'in yakınları acı haberi polis merkezinde öğrendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…