Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

biemcim kusura bakma şokumdan dolayı , trençin için hayırlı olsun diyemedim.. ellerine sağlık mükemmel bir şey çıkartmışsın ortaya güle güle giyyy..

xzciğim geçmiş olsun bitanem, sana nazar değdiiiiiii

selayım sen ve selim nasılsınız ?

ayburum sen nasılsın kuşum? düzeldinmi biraz.. ? erzurum olimpiyatları yaklaşıoo :97:

hayhaycım ben beyaz pasta sevmem ama çok şeker görünüyo ellerine sağlıkkçç tel neden takmıyorsunki korkulacak bir şeyi yok tel taktırmanın

kontesim tmm o zaman m alıorum hatta rahat edemiceksem L bile alıyım?

ben bu haberi görmüştüm
barbim bgn daha iyiyim
ayy sorma heyecan benide bastı kaynım olimpiyatlar için izn aldı bgn gidiyo
açılışa annemlerde gidecek

Son düzenleme:
oooo çok iyiymiş
sen iplik ve düğmelere 120 lira verdim diyince ben bir trençe verdin sandıydımondan sordum
ama diğerleri aynı model olmasın zaten senin siyahında vardı bu model

yok 3 pardesünün toplam masrafı bu
diğerleri farklı olucak
kahverengi olan hakim yaka ama yine apoletli olucak biraz osmanlı yı vurgulamayı düşünüyorum becerebilrisem, küçük osmanlı tuğraları felan

siyahıda biraz fantezi mi desem biraz süslümü desem öyle olucak arkadan belden fiyonklu, yakası kocaman dökümlü , etek kısmı önden ve arkadan pileli olucak

o bendeki siyah yıkaya yıkaya soldu aslında

ömenli değil kuzum zaten böyle bi haberin üstüne kusura bakılmaz
teşekkürederim

barbim bence sen de bir ölç
L işaretlediğim halde XL geldi ama yanlış mı gönderdiler yoksa bedenler bi büyük mü alınmalı anlamadım
Xl bana tam oldu
normalde bedenim 40

kizlar selim yine felaket sekilde cikardi hastaneyi aradim.... virüste olabilir dedi, atesi düssün önemli olan bu birde sivi tüketsin dedi...
gün boyu hicbirsey yemedi...

aybur o resmi gösterdigin sey ben 6 ay kullandim selimde ,sonra kardesime verdim kizi icin kullandi, sonra abim oglu icin kullandi benimkide 40 eur falandi yani 80 tl bu birazdaha pahaliymis ama benim isime cok yaramisti canim

Ay kıyamam ya
canım nasıl bi virüs kaptıysa
Allahım acil şifa versin kuzucuğa

ezgi naptı acep oda rahtsızdı
uyudu dinleniyo heralde :44:

anladım canım benimde çok hoşuma gitti
bide eşime göstereyim belki pazarlıkla 100lira yaparım
ben şimdi kaçıyom eşim geliyo yemek yiycez öptümmmm

kızlar alıntı yapamadım halım kacık dıye ama okudum
barbım tuylerım dıken dıken oldu cok uzuldum Allah rahmet eylesın
kontesım bende korktum ve m beden almaya kadar verdım
bıemım daha ıyıyım annem patates hasladı ıyı geldı smdı cıkıyorum gelırım yıne
selım yıne cıkarmıs onada cok dıkkatlı seyler ver selayım bol bol su ıcır
ewet atesı olmadıgı surece korkma askım

canlar selam...
barbim başınız saolsun yaaa allah rahmet eylesin ne kadar zor olmalı ailesi için o offfffffff bu arada dişçiy gidiyormuşsun allah işini rsat getirsin şu tel davasını bende 1 sene çektim
selayım selimişim çıkarmış geçmiş olsun canım...
xzgim demek sende hastasın bende hastayım aşkım ve ben evdeydik bugün görüşemedik oda bende hastayız sanada geçmiş olsun canım ya
biemcim trenchcoatın müthiş görünüyor ellerine sağlık canım...
kkontescim tavuklu rulo böreği harika görünüyor ellerie sağlık canım,afiyet olsun...
aybuşum bebek sepeti sizin için daha iyi ve kullanışlı olur canım daha sonra alırsın odasını bebişinin
hayhaycım saol tatlım kavuştuk allahıma şükür,bu arada pasta n harika olmuş ellerine sağlık canım...
handem ailesiyledir muhtemelen...

bugün aşkımla görüşemedik oda bende hastalandık nefret diyorum istanbul'un havasından hasta ediyor adamı 2 dk da ...aşkım cuma günü gidiyor,ben adana işini konuşamadım babamla izin vermeyeceğini bildiğim için ne güzel ruhsat törenine gidicektim aşkımın ama 2 hafta sonra aşkım gelicem yine yanına dedi doyamadım daha allah izin verirse yarın görüşücez

Son düzenleme:
biemcim ben de ilk yedim ama süper
tutim annem yaptı , ben hiç anlamam bu işlerden onun adına teşekkür ederim
nerde değişik şey görsün hemen yapar ezgim gibi
bu da onlardan biriydi
:81:

gerçekten bu ara ne kadar çok ölüm haberi oldu bu topikte
bir yasin mi okusak ne yapsak bilemedim:26:
az önce ben de bir vefat haberi aldım, hani derler ya bi anda baştan aşağı eridim diye aynen öyle hissettim
kendisi annemin kuzeninin eşi oluyor
büyük eniştemiz yani...
çok severdi beni, güzel kızım diye severdi
daha yazın görüşmüştük,zor hareket ediyordu ama hep gülüyordu çok tatlı dilliydi
anneme henüz söyleyemedim çünkü sızmış koltukta,uyandırırsam panikler çok
çok üzüldüm yaa off mekanı cennet olsun
dedem gibi severdim

kontesciim annene simdi söyleme canim uykudan uyandiripta aman deyim kadin cok kötü olur, ve psikolojik etkiliyebilir anneni tam uyku uyanisinda..
basiniz sagolsun

tutim sizdemi, bende cok hastayim bogazim yaniyor yutkunamiyorum amaselimin hastaligindan kendimi görmüyorum...

xzgim daha iyi olmana sevindim bebegim

teşekkürederim tutim , sanada çok geçmiş olsun tatlım

kontesim bilmem bilirmisin , inanırmısın , ama geçtimi bilmiyorum tam , bu aya "safer ayı"deniyo
yani "bela ayı" , bol bol sadaka vermek gerekiyo :97: namaz ve duaları var ...:97:

allahımmmm...
kkontescim başınız saolsun canım yaaaaaa yok şimdi söyleme annene alah muhafaza paniklemesin...
selayım sanada geçmiş olsun tatlım yaaaa of artık allahın izini ile yaz gelsin havalar ısınsın...

Son düzenleme:
yok biemcim bilmiyordum
söylememe fırsat kalmadan hastalandı zaten annem
hasta uyandı yani
baş dönmesi titreme oldu
şimdi sakinleşti uyuyor
çok korktum ama ya of Allahım sağ salim bitsin şu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…