- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #21.461
kızlar inanın bende çok üzüldüm, çünkü çocuk o kadar ısrar ediyordu ki bana , dakka başı arıyordu falan.. bana demişti ki bu zamana kadar çok gezdim tozdum günümü gün ettim artık huzur arayışındayım , seni gördüm ve seni kaçırmak istemiyorum evlenip huzurlu bir hayat yaşamak istiyorum demiştiçokkk şok oldum Allah taksiratını affetsinnn
yanındaki kimdi bilmiyorum ama üstünden kimlik falan çıkmamış kadının, ve sabah 4,30 sıraları olması ve yazlıklarının silivride olduğunu bildiğim için benim aklıma eğlence dönüşü birlikte bir gece geçirmek için birlikte oldukları fikri geldi :26:
Kaza, Kumburgaz D-100 Karayolu 'PTT Kampı' mevkisinde saat 04.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Serkan Yüksel (31) 34 R 1042 plakalı otomobiliyle Büyükçekmece'den Silivri istikametine giderken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, yol kenarında park halinde bulunan Adnan Irmak'a ait 34 SZG 84 plakalı otomobile hızla çarptı. Park halindeki otomobil metrelerce ileriye fırladı. Yüksel'in kullandığı otomobil ise takla attı. Sürücü Serkan Yüksel, araçtan fırlayarak yola çakıldı. Aynı otomobilde bulunan ve üzerinden kimlik çıkmayan 30 yaşlarındaki kadın ise araçta sıkıştı.
Duydukları gürültüyle yataklarından fırlayan vatandaşlar, gördükleri manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. Kazazedelerin yardımına koşan vatandaşlar, durumu sağlık ekipleri ve polise bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, sürücü Serkan Yüksel ve araçta sıkışan kadının yaşamını yitirdiğini belirledi. Kazada ölen kadının cesedi araçtan itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. Kazda hayatını kaybeden iki kişinin cesedi, Büyükçekmece Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Polis ekipleri, telefonla Serkan Yüksel'in yakınlarını aradı. Polis memuru, Yüksel'in öldüğünü ağabeyine bir türlü söyleyemedi. Yüksel'in yakınları acı haberi polis merkezinde öğrendi.
oooo çok iyiymiş
sen iplik ve düğmelere 120 lira verdim diyince ben bir trençe verdin sandıydımondan sordum
ama diğerleri aynı model olmasın zaten senin siyahında vardı bu model
biemcim kusura bakma şokumdan dolayı , trençin için hayırlı olsun diyemedim.. ellerine sağlık mükemmel bir şey çıkartmışsın ortayagüle güle giyyy..
xzciğim geçmiş olsun bitanem, sana nazar değdiiiiiii
selayım sen ve selim nasılsınız ?
ayburum sen nasılsın kuşum? düzeldinmi biraz.. ? erzurum olimpiyatları yaklaşıoo :97:
hayhaycım ben beyaz pasta sevmem ama çok şeker görünüyo ellerine sağlıkkçç tel neden takmıyorsunki korkulacak bir şeyi yok tel taktırmanın
kontesim tmm o zaman m alıorumhatta rahat edemiceksem L bile alıyım?
biemcim kusura bakma şokumdan dolayı , trençin için hayırlı olsun diyemedim.. ellerine sağlık mükemmel bir şey çıkartmışsın ortayagüle güle giyyy..
xzciğim geçmiş olsun bitanem, sana nazar değdiiiiiii
selayım sen ve selim nasılsınız ?
ayburum sen nasılsın kuşum? düzeldinmi biraz.. ? erzurum olimpiyatları yaklaşıoo :97:
hayhaycım ben beyaz pasta sevmem ama çok şeker görünüyo ellerine sağlıkkçç tel neden takmıyorsunki korkulacak bir şeyi yok tel taktırmanın
kontesim tmm o zaman m alıorumhatta rahat edemiceksem L bile alıyım?
kizlar selim yine felaket sekilde cikardi hastaneyi aradim.... virüste olabilir dedi, atesi düssün önemli olan bu birde sivi tüketsin dedi...
gün boyu hicbirsey yemedi...
aybur o resmi gösterdigin sey ben 6 ay kullandim selimde ,sonra kardesime verdim kizi icin kullandi, sonra abim oglu icin kullandi benimkide 40 eur falandi yani 80 tl bu birazdaha pahaliymis ama benim isime cok yaramisti canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?