- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #21.701
hee kuşum öyleyim walla
1 kadın 1 erkek izliyorum netten
sen nabıosunnn :78:
bgn hava çok soukmş istnbulda sanırım
1ol da öyle söyledi :26:
burda çok güseldi hava :82: arki ile içtik biz de eheheh:86:
Barbim sn kendini begenmezsen ben hic aynalara bakmiyayim guzellik... Keninle konusmusun iyidir insallah ...
barbim selayım sağolun elbiseyi beğenmenize sevindim
selayım nasıl oldun biraz düzeldin mi çalışırken
kızlar tarçınlı zencefilli düğme kurabiyelerim
selam herkeseeee
ayy çok fena hasta oluorum ya da 2 haftadır hep uykusuz kalıyodum onun acısını çıkarıyorum sanırım.
tam 14 saat yattım var mı böyle bişi
ay o kurabiyeler nasıl güzel ölee yaaa
üstündeki renkli şeleri nasıl yapıosunuz?
kızlar nerdesınızz?
selayım hastamısın ondan mı gelmıyosun? mesaj atıcam sana ama uyuyomusun gece oldu dıye atmıyorum.
tutım sende yoksun :44:
Gecmisi okumadim kizlar hastayim yatiyorum dunden beri , bide ise gidip gelince iiice kotu oldum .. Merak etmeyin , biraz toparlanip gelecegim
selam kızlar
ayburum yerli dizi izlemem ama bu dizi başka vallatavsiye ederim çok güseeelllllll
cicileri güle güle kullansın bebecikkfoto da isterük
kendın secıp almanda sorun olmaz canım hatta bencede yapay cıcek alman cok daha guzel bende canlı cıcek vardı soldu gıttı nısan cıcegım zaten unutulmustuherkese iyi pazarlarrrr
selaycım çok geçmiş olsun canım.,
barbiem bir şeyler yoluna girmeye başladı canım bunu da faceye yansıtıyorum sanırımbugün biraz detaylı görüşme yapıldı.
sanırım bu hafta içi herhangi bir gün istemeye gelicekler
beni acaip bi heyecan stres bişiler sardı
mideme hoş bişiler oluyo:18:
bi de size bir şey danışıcam bana söz ile lgili fikir verir misiniz yaa
hiç bilmiyorum ne alınır ne ikram edilir nasıl davranılır vs...
formaliteleri hiç bilmiyorum çünkü:18:
bi de bu hafta içi aşkımla başka bi yere gidicez gitmişken diyorum isteme çiçeğimi kendim beğensem nasıl olur?
uyduruk bişi almaz biliyoruum ama salonumda da kullanmak istiyorum canlı olmasın mesela. kendim seçip alsam abes olur mu ssizce???
tutım yarın senı arıcam konusuruzmerhaba canlarım....
evet hiç iyi değilim ben bugünde aşkım şuan yolda adana'ya dönüyor...nedenini buraya yazmak istemiyorum yazılmaz zaten hepinize saolun ilginiz için sürekli düşünmekten başım feci ağrıyor...ayrıca dün aşkımı annem akşam yemeğine çağırdı babamlada tanıştılar benimki o kadar durgundu ki annem bile üzüldü haline sürekli dalıyor babam konuşması için kafası dağılsın diye sorular soruyor aşkım anlatıyor sonra tekrar dalıyor falan dağ gibi adam çökmüş...babam,annem çok üzüldüler keşke tek sorunumuz bu olsa başka sorunlarda girdi araya ama burda paylaşmak doğru olmaz...hepinizi seviyorum...
slm kızlar
tutim konuyu bilmiyorum umarım herşey yoluna girerbiz beraberce doğan güneşi bekledik daha çok güzel günler olur inş
gecekuşum heyecan dorukta hayırlısı olsun bencede çiçeğini seçebilirsin bi sakıncası yok
ikram olarakta çay yanına börek pasta falan yapılır herşey gönlünce olsun
handem elbiseni çok beğendim kemer detayı çok hoşkurabiyelerin harika görünüyo ellerine sağlık
selayım sizin oralar daha soğuk bol bol dinlen
barbim demek dünde burdaydın ben daha yeni okuyorum neyseki ayakkabı işini halledebilmişsin
xzgim keyifli bir pazar geçiriyodur bay s ile
bm dünden uykusuz kalmışsındır ben çok severim kızkıza muhabebetleri heleki geceleri
kontess sen dizi izlermiydinhep film izliyodun bir kadın erkeği bi ben izlemedim facedede okadar videoları yayınlanmasına rağmen onada bulaşmıyım
bgn eşimle avm turu yaptıkyine umuduma ciciler aldım
artık yeni sezon gelsin ucuz gördükçe dayanamıyom
kendime akkabıda aldım eşimle beraber adidasta kampanya vardı 2 al 1 öde
ben yaz kış spor akkabı giyiyom kundura giyemiyorum hele topuklu hiç
tutim mevzuları bilmiyorum ama herşey gönlünüzce olur inşlh
aybuş kıs yiterrrbebiş doğunca al birazda
ilk aylar çok çabuk büyüyo bebişler büyüdükçe alırsın
hepsi çok ciciler ama , tulumlara bayıldım
Yatiyordum annemler gelecek diye kalktim , evi toparlamam gerekti , babamla beraber geldiler kek falan yaptim ...malesef tam dinlenilmiyor cocuk olunca...
Tutim zaten msn dede gorustuk , insallah hersey yuzunun gulecegi sekilde olur bitanem
Barbim , xzgim , ayburum , handem , gecekusum , biemcim hepinizi optum kizlar ..
Gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?