Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

bgn hava çok soukmş istnbulda sanırım
1ol da öyle söyledi :26:
burda çok güseldi hava :82: arki ile içtik biz de eheheh:86:

evt cnm dün hava çok soğuktu, bugünde aynı şekilde :18::18: hala çıkamadık yengelerden evimize dönemedik
ayy bnde bi kafayı çeksemmmm :97: bayadır çekmiorum

Barbim sn kendini begenmezsen ben hic aynalara bakmiyayim guzellik... Keninle konusmusun iyidir insallah ...

hade be ordannn
iyi diyelim iyi olsun selayım

barbim selayım sağolun elbiseyi beğenmenize sevindim
selayım nasıl oldun biraz düzeldin mi çalışırken

kızlar tarçınlı zencefilli düğme kurabiyelerim

mmm kurabiyeler süper eline sağlıkkkkkkk

geçmiş olsun canım.. dün feyste mutluluk dolu birileti paylaşmışsın senin adına çok sevindimm

kızlar nerdesınızz?
selayım hastamısın ondan mı gelmıyosun? mesaj atıcam sana ama uyuyomusun gece oldu dıye atmıyorum.
tutım sende yoksun :44:

bn hala b.düzündeyim. daha burdan çıkıp migrosa gitcez annemle, ordanda eveeee
saat 3 oldu bide pofff
tutim iyi değil bu arada xzgim

Gecmisi okumadim kizlar hastayim yatiyorum dunden beri , bide ise gidip gelince iiice kotu oldum .. Merak etmeyin , biraz toparlanip gelecegim

çok geçmiş olsun aşkım , kıyamam sana yaa
toparlan gel hemen

selam berenn h.g

selam kızlarr
selayım dıkkat et kendıne bol bol dınlen bebegım hıc bısey yapma baska hatta terlemeye calıs uyuyup bıraz daha ıyı olursun

slm kızlar misafirlerim gitti

barbim selayım teşekkürederim

dün ve bugün çok iyi geçti
çocuklar bizi yordu biraz ama iyiydi yinede
habire tıkındık, film izledik sabahın köründe uyuduk
ee çocuklar erken kalktı tabi , 3 saatlik uykuyla duruyorum

siz napisiniz

herkese iyi pazarlarrrr
selaycım çok geçmiş olsun canım.,
barbiem bir şeyler yoluna girmeye başladı canım bunu da faceye yansıtıyorum sanırımbugün biraz detaylı görüşme yapıldı.
sanırım bu hafta içi herhangi bir gün istemeye gelicekler
beni acaip bi heyecan stres bişiler sardı
mideme hoş bişiler oluyo:18:

bi de size bir şey danışıcam bana söz ile lgili fikir verir misiniz yaa
hiç bilmiyorum ne alınır ne ikram edilir nasıl davranılır vs...
formaliteleri hiç bilmiyorum çünkü:18:

bi de bu hafta içi aşkımla başka bi yere gidicez gitmişken diyorum isteme çiçeğimi kendim beğensem nasıl olur?
uyduruk bişi almaz biliyoruum ama salonumda da kullanmak istiyorum canlı olmasın mesela. kendim seçip alsam abes olur mu ssizce???

selaaam pazar pazar kimseler yok yine ortada
barbim kontesim gecekuşum ezgim sağolun buralara yolunuz düşerse gelin size de yapayım
ezgim evet o tüplerle yaptım
bugün de paçanga böreği yaptım ama kızartma değil fırında

selayım kötü üşütmüşsün sen o zaman yaa dinlen hiç çıkma dışarıya terle mutlaka

barbim tutinin nesi var ki niye kötü :26:

gecekuşu canım çok sevindim herşeyin yoluna girmesine
benim teyzemin oğlunun sözünde çiçeği kızın istediğine göre yaptırmışlardı dediğin gibi canlı değildi süslü kocaman bişey salona koymalık sen de yaptırabilirsin bence
bizim sözde hiç bişey yapılmadı aileler yeni tanışıyordu zaten öyle çok hevesliyiz der gibi olmasın dedik sadece pasta börek normal misafire yapılan şeyleri yaptık yüzüğü bile nişanda taktık bir hafta sonra oldu zaten

Son düzenleme:
merhaba canlarım....
evet hiç iyi değilim ben bugünde aşkım şuan yolda adana'ya dönüyor...nedenini buraya yazmak istemiyorum yazılmaz zaten hepinize saolun ilginiz için sürekli düşünmekten başım feci ağrıyor...ayrıca dün aşkımı annem akşam yemeğine çağırdı babamlada tanıştılar benimki o kadar durgundu ki annem bile üzüldü haline sürekli dalıyor babam konuşması için kafası dağılsın diye sorular soruyor aşkım anlatıyor sonra tekrar dalıyor falan dağ gibi adam çökmüş...babam,annem çok üzüldüler keşke tek sorunumuz bu olsa başka sorunlarda girdi araya ama burda paylaşmak doğru olmaz...hepinizi seviyorum...

slm kızlar
tutim konuyu bilmiyorum umarım herşey yoluna girer biz beraberce doğan güneşi bekledik daha çok güzel günler olur inş
gecekuşum heyecan dorukta hayırlısı olsun bencede çiçeğini seçebilirsin bi sakıncası yok
ikram olarakta çay yanına börek pasta falan yapılır herşey gönlünce olsun
handem elbiseni çok beğendim kemer detayı çok hoşkurabiyelerin harika görünüyo ellerine sağlık
selayım sizin oralar daha soğuk bol bol dinlen
barbim demek dünde burdaydın ben daha yeni okuyorum neyseki ayakkabı işini halledebilmişsin
xzgim keyifli bir pazar geçiriyodur bay s ile
bm dünden uykusuz kalmışsındır ben çok severim kızkıza muhabebetleri heleki geceleri
kontess sen dizi izlermiydin hep film izliyodun bir kadın erkeği bi ben izlemedim facedede okadar videoları yayınlanmasına rağmen onada bulaşmıyım
bgn eşimle avm turu yaptık yine umuduma ciciler aldım
artık yeni sezon gelsin ucuz gördükçe dayanamıyom
kendime akkabıda aldım eşimle beraber adidasta kampanya vardı 2 al 1 öde
ben yaz kış spor akkabı giyiyom kundura giyemiyorum hele topuklu hiç

ayburum yerli dizi izlemem ama bu dizi başka valla tavsiye ederim çok güseeelllllll
cicileri güle güle kullansın bebecikkfoto da isterük

kendın secıp almanda sorun olmaz canım hatta bencede yapay cıcek alman cok daha guzel bende canlı cıcek vardı soldu gıttı nısan cıcegım zaten unutulmustu
cok sewındım buarada verdıgın habere hayırlısı olsun canım

tutım yarın senı arıcam konusuruz

ayburum en zewklısıdır bence bebegıne bıseyler almak aldıklarınızı gule gule gıyın bıtanem

bende 2 de kalktım kahvaltıdan sonra mutfaga gırdım dolapların ıclerını doktum bastan asagı temızledım bıtek dolapların ustu kaldı onuda yarın kadın geldıgınde yaparım.smdıde utuye gırıcem.hersey ıyı hos da ew ıslerı cok yorucu :97:
selayhusum nasıl oldun bebegım hala gelmedın yatıomusun kı
terlemeye calıs bebegım
barbım ewe gıdebıldı mı acaba kar yagıomus galıba :44:

Yatiyordum annemler gelecek diye kalktim , evi toparlamam gerekti , babamla beraber geldiler kek falan yaptim ...malesef tam dinlenilmiyor cocuk olunca...

Tutim zaten msn dede gorustuk , insallah hersey yuzunun gulecegi sekilde olur bitanem

Barbim , xzgim , ayburum , handem , gecekusum , biemcim hepinizi optum kizlar ..
Gecmis olsun dilekleriniz icin sagolun

Xzgim burdqyim bebegim bi bajayim diyr girdim ... Surekli oksuruk halim kotu ,, bogazim hep gicik yapiyor devamli oksurmem gerekyor , karnimdaki kaslar hamlamis o derece yani ...
Kolayygelsi sanada
Barbitom hapismi kapdin bebegim ?? Beylikdizunde ...

Ayburum hayirli olsun aldiklarin guzelim ..
Handem yaptiklarin cok guzel gozukuyor , afiyet olsun
Gecekusum heycan sarmis desene cok heycanli
Kontescim bende severim o diziyi cok hos esprileri var :)
Biem gec yatmak bizler icin malesef iskence olabiliyor

Son düzenleme:
tutim mevzuları bilmiyorum ama herşey gönlünüzce olur inşlh

aybuş kıs yiterrr bebiş doğunca al birazda
ilk aylar çok çabuk büyüyo bebişler büyüdükçe alırsın
hepsi çok ciciler ama , tulumlara bayıldım

çok haklısın artık evden çıkmıycam
genelde 3-6, 6-9 alıyorum ama eşimde kızmaya başladı haklı yere zamanı gelince alırız diyoo
ama kaliteyi ucuza buluncada dayanamıyorum hepsini çok ucuza alıyom
o yüzden sezon fiyatları gelsin istiyomo zaman sadece hevesleniyom almıyom

tulumları bene çok beğendim onlar bi önceki aldığım mavi tulumlar yerine aldım yeni doğan almışım mavileri bende değiştirdim:34:

beni niye öpmüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…