- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #21.661
kıyamam guzel bebegım benım ınsallah ıs gunun guzel gecer soyleıdm bıle askım benımHepinize gunaydin , kabus gibi bir geceydi nerdeyse hic uyumadim ... Selim bizle resmen oynadi .. Saat 2-5 arasi yine kayuu krizi tuttu ...
Simdi agzi acik bir sekilde uyuyor babasinin yaninda ..
Bende otobusteyim ise gidiyorum ...o kadar cok uykusuzumki , kalkip hafif makyaj yaptim , kahvemi bile tam icemedim yani tam ayilmadim , yoldan alacagim biseyler ...
Biem gunaydin canim .. Umarim daha iyi olmusundur.
Spaydi hayirdir erkencisin ??? Bugun is yok sana degilmi
Ezgim yavrum melegim yine erkenden uyanmisin hazirlik icin .... Kolay gelsin guzelim , annene selamimi unutma emi
markete gıttım geldım kendıme geldım ne kelıme olduen kötüsü sanırım kahvaltı hazırla şimdi uykulu uykulu. :89:
buz gibi bi su ile yüzünü yıka bari kendine gelmiş olursun
wowww harıkasın canım bencede pastel boya ve kecelı kalem ıcın cok erken smdı sakın alma canımşimdilik sadece kuru boyamız var canım
teşekkürederim
tünaydınlar
dün akşam abimlere gittim ondan gelemedim
kontesim hırkaya bende bayıldım mont gibi mübarek
hepinize teşekkür ederim
barbim geliyomuş şimdi aradım ama meşgul
büyük ihtimal görüşürüz bgn heyecan yaptım
xzgim alperi tebrik ederim bende çok sevdim yaaa çok pozitif elektrik veriyo bayılıyom
bide faceden arkadaşız alperle albümündeki fotoların altında herkesi tek tek tanıtmış hayran kaldım
bm kapı süsü çok tatlı olmuşbu aralar pek hamaratsın
selayımın bgn iş günüdaha iyisindir inş
speddyyy bgn çalışıyomuşsun
gecekuşum ehliyetin hayırlı olsun
barbimle konuştum şimdi planlar tutmuyo görüşemiyoz bgn akşama eve dönmesi lazım annesiyle beraber
daha yeni yola çıkmışlar
bozulur dediğim boyası dağılır silinir yani bence o krem vernik iyi olabilir kağıt çok ince değilse canımhımm şimdi gördüm
elbise hoş fiyatıda iyi
ama kemerde içindemi acep :44:
hangi butikte canım busiyah triko elbise diyo kontescim kemer yazmıyo hiç
%100 pamuk yazıyo bi de
bi de şey sorucam kart eşimin kartı onun ismini mi yazayım kendi ismimi yazarsam sorun çıkar mı
bi de şey sorucam kart eşimin kartı onun ismini mi yazayım kendi ismimi yazarsam sorun çıkar mı
bmcim evet kemerin arkası kumaş ve elbisenin renginde bence de birliktedir ya
kontescim triko değil evet bildiğin pamuklu penye tunik demek istemişler bencebana uyar ama
sipariş verdim ya artık ne gelirse kargoyla bi de taksit yaptırdım 36 ya geldi ya çok mu oldu ki
sağol kontescim aldım valla kemeri gelir inşallah ama bana birlikteymiş gibi geldihee aldın mı
e hadi hayırlı olsun madem
edd pamuklu penye gibime geliyor benim de
walla alır mıydım emin değilim,tam sınırda fiyatı :90:
ama bunu düşünme şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?