- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 38
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #22.021
neden bisey anlamadin bebegim simdi söyle
simdi 2008 agustos sonuna kadar dogan bebekler örnek veriyorum 2015 yilinda okula basliyorlar diyelim misal...
2008 eylül itibari ile dogan cocuklar ise ancak 2016 da gidebilecekler ilkokul 1 e
bir sene daha fazla hazirlik anaokulu kres falan okumalari gerekiyor
sonbahar ve kisin dogan cocuklarda bu dez avantaj oluyor malesef
anlatabildim umarim
hmm anladım bebeim sizin için değişiklik olur bayadır sosyal aktiviteniz yoktu , ev ziyaretleri dışında :86::86:
şimdik anladığım kadarıyla anaokulları tam gün ve tüm hafta olduğu için göndermek istemiyorsun ve yaşı küçük diye :26: kreşde daha iyi olacağını hem biraz büyümüş olacağını düşünüyorsun :26: o yüzden kreşe vermek istiyorsun:26:
bu şekilde anladım ben :44: eğer öyleyse okeydir tamammm doğru ve güzel bir karar bebeğim
kefeni yırtmana sevindim kankaa
istanbulda kalsam çok gözel oluyor ama kadro nerde iş nerde alım yok ki doğru dürüst
rüyaya bak, dervişin fikri neyse zikride o rüyasıda :86:
tek değilsin
hee şimdi düştü jetonume o zaman kreş olsun tabi kuşum
hem siz rahat edersiniz hem de selimo sıkılmaz
yeni bebek için de mükemmel zamanlama olur
varya kopardin beni sabah sabah
olsun kiz yenilerini alirsin
canim bu ay subat girdi yaa yeni oluyor yani
1 bu hafta birde ayin sonunda gidecegim
diger aydan maas hesabima yatmis bile :86: :86: :86:
krese vermeyip anaokuluna gönderme sansimda var devletin anaokulu ama orda ondan 6-7 ay büyük cocuklarda olacaklar , yani selim yine en ufaklar arasinda olmus olacak
kreste ise en büyükler arasinda olmus olacak
e şimdiki işinde kal işte bebişim:26:
o devlet deil mi:26:
kadro deil mi:26:
ay salak günümde miyimmmmmmmmm:84:
krese vermeyip anaokuluna gönderme sansimda var devletin anaokulu ama orda ondan 6-7 ay büyük cocuklarda olacaklar , yani selim yine en ufaklar arasinda olmus olacak
kreste ise en büyükler arasinda olmus olacak
of üsülürüm ben yaaçok kıymetlidir benim eşyalarım :86:
yok canım
devlette deil
kadroluda deil
şiiiit benim iş konusunda fazla fire verme bakem
şimdi çaktım köfteyiiiiiii
tıpkı ben dermişim :86::86:
aşağıdaki casper ben oliyrum
sayfa devamlı açıkta o yüsden
ya sen ya aybuş olur zaten sizi gidi 1. sınıflar
biz 2.sınıfık
sanırım beğenmedimbi kaç bakışta beğenebilirim arada kaldım
puff ne giysem ya
hiç giysim kalmamış
benimde kirmizili cok hosuma gitti siyah asil bir elbiseyle mükemmel olur mükemmell :80:
sanırım beğenmedimbi kaç bakışta beğenebilirim arada kaldım
puff ne giysem ya
hiç giysim kalmamış
benimde kirmizili cok hosuma gitti siyah asil bir elbiseyle mükemmel olur mükemmell :80:
yaa bi git yaa
ya sen ya aybuş olur zaten sizi gidi 1. sınıflar
biz 2.sınıfık
hoşbulduk selayım arada casper olmak istersen haber veroo diger casperimizde gelmis hosgelmis sefa getirmis
umut bebek nasil annesi, tepikler geliyormu artik ??gelmiyorsa bile cok yakindir artik..
gidip kendime bir sandvich yapayim birde isirgan cayi iceyim ödem sis indirmede birebirmis ,günde 1-2 bardak icmeye calisiyorum
giyinebilirsem gidicem
ayburum hg kuşumm,teşekkür ederimm
yaa bi git yaa
oo diger casperimizde gelmis hosgelmis sefa getirmis
umut bebek nasil annesi, tepikler geliyormu artik ??gelmiyorsa bile cok yakindir artik..
gidip kendime bir sandvich yapayim birde isirgan cayi iceyim ödem sis indirmede birebirmis ,günde 1-2 bardak icmeye calisiyorum
barbim çantaları beğenemedim yaaa:26::26:
bu arada hani ben bebek odası almaktan vazgeçmiştim yaa kiracıyım diye
dün eşimin patronu demişki bebek odası al 800 lirası benden niye 1000 tl değil onuda anlamadım gerçidemekki o 200 liraylada altın alcek
zaten annemlerde bana para vercekler eşimde alalım oda dedi ama çok uçma 1500 tl civarı şimdi oda araştırıyorum hemen beğenip sipariş vermem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?