Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hee şimdi düştü jetonum e o zaman kreş olsun tabi kuşum
hem siz rahat edersiniz hem de selimo sıkılmaz
yeni bebek için de mükemmel zamanlama olur

e şimdiki işinde kal işte bebişim:26:
o devlet deil mi:26:
kadro deil mi:26:
ay salak günümde miyimmmmmmmmm:84:

Son düzenleme:
hee şimdi düştü jetonum e o zaman kreş olsun tabi kuşum
hem siz rahat edersiniz hem de selimo sıkılmaz
yeni bebek için de mükemmel zamanlama olur

krese vermeyip anaokuluna gönderme sansimda var devletin anaokulu ama orda ondan 6-7 ay büyük cocuklarda olacaklar , yani selim yine en ufaklar arasinda olmus olacak
kreste ise en büyükler arasinda olmus olacak

krese vermeyip anaokuluna gönderme sansimda var devletin anaokulu ama orda ondan 6-7 ay büyük cocuklarda olacaklar , yani selim yine en ufaklar arasinda olmus olacak

eğitim bakımından hangisi selime daha çok şey katacaksa ona gitsin bence kuşum

e şimdiki işinde kal işte bebişim:26:
o devlet deil mi:26:
kadro deil mi:26:
ay salak günümde miyimmmmmmmmm:84:

yok canım
devlette deil
kadroluda deil

şiiiit benim iş konusunda fazla fire verme bakem

şimdi çaktım köfteyiiiiiii

of üsülürüm ben yaa çok kıymetlidir benim eşyalarım :86:

tıpkı ben dermişim :86::86:

günaydınlar
o casperlerden biri bendim geçmişi okuyodum ama alıntılarım karıştı
bende mecburen sildim
aklımda kalnlarla başlıyım
barbim ne yazikki bu eğitim ve iş düzenine bende karşıyım en azından güvenceli iş diye avutuyoz
selayım bencede kreşe ver anaokulunda daha çok eğitime dayalı bilgi var oyun daha az selimim sıkılabilir yaşı daha küçük oyun grubu daha eğlenceli olur
şişlerinin inmesine sevindim
-10 neki ben -40ları gören hatunum
xzgim ahhh o borcamları sorma bi ara bende zula oluştu işn komiği herkes aynı modelden getiriyodu
bu sefer annemle 3 takım borcam yolladım hediye götürsün diye ama gerçekten işe yarıyo bmye katılıyom
kontess rujlarının rengi çok güzel hayırlı olsun anenin salatasına bayılmıştım
bm papilerin gelmiş hayırlı olsun
gecekuşumu istemeye geliyolar yuppiiii
handem resimden naber
tutim uğramamış
benimadım yarda gelmemiş

oo diger casperimizde gelmis hosgelmis sefa getirmis
umut bebek nasil annesi, tepikler geliyormu artik ??gelmiyorsa bile cok yakindir artik..

gidip kendime bir sandvich yapayim birde isirgan cayi iceyim ödem sis indirmede birebirmis ,günde 1-2 bardak icmeye calisiyorum

ya sen ya aybuş olur zaten sizi gidi 1. sınıflar
biz 2.sınıfık

barbim çantaları beğenemedim yaaa:26::26:
bu arada hani ben bebek odası almaktan vazgeçmiştim yaa kiracıyım diye
dün eşimin patronu demişki bebek odası al 800 lirası benden niye 1000 tl değil onuda anlamadım gerçidemekki o 200 liraylada altın alcek
zaten annemlerde bana para vercekler eşimde alalım oda dedi ama çok uçma 1500 tl civarı şimdi oda araştırıyorum hemen beğenip sipariş vermem gerek

hoşbulduk selayım arada casper olmak istersen haber ver
bi şifre vermem yeter
tepikler bu hafta başladı çok olmasada 24.hafta bitcek nerdeyse ben çok geç hissettim iç karın baya geniş yengemle aramızda 1 hafta var onun göbeği benden daha fazla kendisi zayıf hamile kalmıştı hemen gösterdi inanılmaz bir duyguymuş tekmeler
giyinebilirsem gidicem

ayburum hg kuşumm,teşekkür ederimm

hoşbulduk canım

benimde kirmizili cok hosuma gitti siyah asil bir elbiseyle mükemmel olur mükemmell :80:
yaa bi git yaa

aa kırmızılıda aynı modelmiş selayım yeni farkettim evet evet kırmızıda çok güsel :97:

ben yine çekirdeğe başladımm :18: hergün düzenli tuzlu çeğerdek yiyorum, ödemim artsın diye :86:

hoşgeldin güzel annem sana bu çantalardan hediye gelirse bana verirsin o zaman
vayy patronlara bakkk bizimkiler günahını vermes umutun odası olacak yeappppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…