- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #21.981
ay selayım benim çok hoşuma gidiyo ya hürremi oynayan kız
sonunda savaşırken gösterdi sadece canım bişey olmadı başka
kontesim mail gelmedi ki ya :26:
nasıl yani gelmedi :26:ay selayım benim çok hoşuma gidiyo ya hürremi oynayan kız
sonunda savaşırken gösterdi sadece canım bişey olmadı başka
kontesim mail gelmedi ki ya :26:
nasıl yani gelmedi :26:
mutlaka gelmesi lazım
almadın mı kız yoksa
benimde h & m den istediklerim hala gelmedi hergün kapiyi acip bakiyoruz selimle beraber olurda geldi bizim kata cikip biraktimiki kargoyu diye evde olmayinca birakiyor bizim binaya ..
digeri cok cabuk gelmisti bu nedense sürdü böyle
karnim acikti guruldadi , gittim kendime brie fransiz peynirli va maydonozlu sandvich yaptim yeyip yatacagim
xzgimde gelmis eniste yatti heralde
selayım bi telefon etsene? ya da mail at?
kargo takip linki filan vermiyorlar mı?
ezgim tanımadığın insan nasıl geliyo evine anlamadım:18:
evlenınce anlarsın kontesım adet ya yenı ewlılere ınsanlar gelırler hedıye vermeye bır borcam alırlar ellerıne gelırler saatlerce otururlar yerler ıcerler ewını gezerler suzerler arkandanda kesın kusur bulur dedıkodunu yaparlar.kayınvalıdemın eskı komsularımı ne gelıcekler.Allahtan uzagımda kendı tarafımdan hedıyelerı bana degıl anneme getıyorlar ne sacma adet ya sanmıyorum kı ben hedıyelerı kullanayım
hee şu mesele
neden öyle diyosun kız,iyileri de vardır içlerindehem sana ne kusur bulcaklar,neşeli insansın
böyle negatif düşünme bence
yüzüne yansrsa asıl o zmn kusur bulurlar
hediyeleri de kullan derim
yazık kız o kdr zahmet ediyorlar
evlenınce anlarsın kontesım adet ya yenı ewlılere ınsanlar gelırler hedıye vermeye bır borcam alırlar ellerıne gelırler saatlerce otururlar yerler ıcerler ewını gezerler suzerler arkandanda kesın kusur bulur dedıkodunu yaparlar.kayınvalıdemın eskı komsularımı ne gelıcekler.Allahtan uzagımda kendı tarafımdan hedıyelerı bana degıl anneme getıyorlar ne sacma adet ya sanmıyorum kı ben hedıyelerı kullanayım
bende oyle dusunuyordum kontesım ama umdugun gıbı degıl hıc bısey
onlar bızım gıbı dusunmuyorlar hıc bı zaman
yok bu kızın nıye dantelı yok ewınde ay ortusu yok dıye konusuyorlar
kac yasında teyzeler eskı kafadalar ewını gezıyorlar cekmecelerı bıle acanlar var ne kadar ayıp!
ayagına normal terlık gıysen onu kınıyorlar
eskıden neyse hala o kafadalar
bı degıl ıkı degıl kac seferınde ınsanlar gelıyor
yarın gelıcekler bı grup onların gelınlerıde gelıcekmıs ama kayınvalıdesıyle konusmuyormus sonradan ayrıyeten gelıcekmıs sadece 2 kısı onlar ıcın ayrı bır hazırlık temızlık ıvır zıvır
kı ben mısafırı gercekten severım ınsanlarıda cok severım ama bu boyle bısey degıl ınsan yasayınca goruyormus
anladım selayım işte benim hoşuma gidiyo ya batmıyo nedense mahidevranı oynayan daha itici geliyo zehirlicek zaten kızıoynayisi cok güzel canim onu demek istememistim ama yaptigi dalavereler ückagit kasiyor beni :) onu demek istemistim
konusmasi falan cok güzel almanmis sanirim veyada ya annesi yada babasi alman
ay kontesim sen söyleyince dank etti bana ben oraya diğr mail adresini yazmıştım çok da kullanmıyorum hiç aklıma glmedi o:78: evet gelmiş mesajtrendyol siparişiniz tamamlanmıştır, diye mail gelmeliydi handem
içeriğinde de aldığın ürünlerin listesi,teslim tarihi,sipariş numarası gibi bilgiler oluyor:18:
anladım selayım işte benim hoşuma gidiyo ya batmıyo nedense mahidevranı oynayan daha itici geliyo zehirlicek zaten kızı
evet galiba annesi almanmış senin gibi konuşuyo çok şirin ya
ayrıca ben somonu fırında yapıyorum canım çok sağlıklı evet çok da lezzetli oluyo üstünde çok az zeytinyağı ve sarımsak gezdiriyorum ızgara kısmına koyuyorum
ay kontesim sen söyleyince dank etti bana ben oraya diğr mail adresini yazmıştım çok da kullanmıyorum hiç aklıma glmedi o:78: evet gelmiş mesajohoo 3-10 şubat diyo ölme eşeğim ölme
ezgim kolay gelsin canım bana da gelmedi öyle teyzeler falan ya
aman onlar da bi seferde gelselermiş ya ne o taksit taksit iş çıkarıyolar sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?