Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

adama küçük bir kasede verdim salatadan ben koca bir salata tabağında yedim
yuhh bana hala canım istiyo :26:

valla benimde zorla giriyo zaten ayakkabiya ayağım, ama mecburum napim ,ilk bahara kadar esnemesi lazım

lacintenel elbiselerini satmış
bende benim hiç kullanmadıklaırmı satim bari
mangodan dar paça bi kot almıştım 49 kiloydum 1 kez giydim ve 55 kiloya çıkınca olmadı bayıalrak almıştım
yine aynı şekilde siyah beyaz elbisem var çok güzelll ama olmuyooo

herkesin beğeneceği bi tarz değil
annem;çocukluğunu özledin heralde,plastik takılara geri dönmüşsün diyo

ellerime hiç bakmayın kızlar,malum egzamadan dolayı,iyileşme dönemindeler hala,yaşlı eli gibi çıkmışlar

gloxi güle güle kullan canim degisik hosmus..

ben yatiyorum kizlar cok uykum geldi
bu showda simdi yemekteyizmi var neden bizde yokki ??

yidim yoğurdu uykim geldi
göz kapakalrım düşüyo :)
ben fosurdamaya gidiyorum

gloxinia yüzüğün çok cici güle güle kullann

gloxi güle güle kullan canim degisik hosmus..

ben yatiyorum kizlar cok uykum geldi
bu showda simdi yemekteyizmi var neden bizde yokki ??

saol canım...
iyi geceler :80:

yidim yoğurdu uykim geldi
göz kapakalrım düşüyo :)
ben fosurdamaya gidiyorum

gloxinia yüzüğün çok cici güle güle kullann

teşekkürleerr...
ben de mi yoğurt yesem yaa,hiç uykum gelmiyo
gerçi bütün gün yattım ondan olsa gerek

suan resmen sınırımden aglıyorum
yenı gordum daha haberı bagdat caddesınde bı kafede patlama olmus ınsanlar kosarken 85 yasındakı adamı dusurmusler adamında platın bacagı varmıs kalkamıyor yerden herkes mekanı terk edıyor ama adama kımse yardım etmıyor.hele bı tanesı ınsan bıle dıyemıcem ona mekana gerı donuyor adamın yanındakı cantasını alıyor tekrar gerı cıkıyor adamda ıcerde yanarak oluyor.İnsan kalmadı artık bu kadar olmaz cantasını almaya gerı gırıyor adamı yerde bırakıp cıkıyor

Bu haberi dun bende seyrettim ve vah bizim halimize dedim , guyaa turk halki cok yardimsever ... , herkes bunu der , hem geri donup cantasini alan adam hemde carpip protezli adami yere dusurenin vicdanlari rahatmi ... Hadi gectik butarafi diger tarafta o adam onlara sormayacakmi , bende dun cok sinirlendim buna

evet canım yaa..bugün eşimde anlattı,içim acıdı resmen...
insanlığın öldüğü an işte

herkes yatmış
iyi uykular çotanaklarım
biz arkadaşlarla tiyatroya gittik ordan bi yerlerde oturduk 1 saat oldu geleli eşim yattı hemen benim uykum kaçtı iyice
ay tiyatronun konusu çok güzeldi medeni kanunla erkeklerin tek kadınla evlenmesi gerekince dört karısı olanların ne yapacağı üzerineydi adamın eşleri yaranmaya çalışıyolar adama kendisini seçsin diye

ezgim döktürmüşsün yine ellerine sağlık teyzeler çok gıcıkmış bi de daha gidip gelmeyi düşünüyolar boşver görmüşler işte yeter

selayım selimin video çok tatlı yaa

kontescim o klibi ben de paylaştım çooook güzel ya nilüferle şebnem ferahın seslerine bayılıyorum zaten şarkı harika albümü indirdim ben de daha dinlemedim

bmcim senin babet genişletme olayını okuyunca benim bi genişletme maceram geldi aklıma
dar gelen bi ayakkabımı genişletmeye uğraştım özel okulda çalıştığım ilk günler acayip özendim ilk giydiğim gün deli gibi yağmur yağdı ayakkabı her yerinden genişledi yamuk yumuk olmuştu

aynen oyle cok etkılendım ınankı
yemekteyız bızdede suan yok selayım bende saclarımı kurutup yatıcam yarın sabah gelırım gelemezsem yarın butun gun yokum merak etmeyın opuyorum hepınızı ıyı geceler

günaydin hepinize kizlar kalktim ama uykum var nedense... o kadar gecte uyumadim gidip 1 saat daha yatayim mi diye düsünüyorum ama heralde kahve yapar tv acar yatmam..
öptüm hepinizi..

handem dün selim tam cevap veremedi tv de birseylere gözü takildi saf saf ona bakiyordu bir yandada ama ben yinede paylasmak istedim

günaydın kısçelerrr

napisiniz
ay ben çok sevinçliyim ayakkabımı iki gündür havlu çorapla giyiyorum demiştim ya
bugün ince çorapla giydim olduuuu gayet rahat parnaklarımı oynattım içinde

herkeslere günaydınn

ezgim ve selayım , bu ara gitmeyi düşünüyordum ama bize çok yakın bi yerde (Devrek) otobüs kazası oldu.ölenler oldu... şimdi kış ya,yollarda buzlanma oluyor bolu tarafı filan çok tehlikeli.hal böyle olunca ani & babi asla yollamıyor beni uzun yollara.en kötü ihtimalle martın güzel dönemlerini bekleyeceğim
o gelir mi bilmiyorum,gelene kapımız açık :90:

handem sesleri çok süper uymuş,bayıldım ben de. albüm de harika sadece 'göreceksin kendini' şarkısından nefret ediyorum hatta duymaya bile katlanamıyorum çünkü 'me reconoceras' ın çakması

biemcim ayakkabı tamircisi halleder o işi...

glox 'cum hg ve güle güle kuşum

dün götürdüm canım tamirciye ama adam boydan esnemez , enden esner ayakkabı dedi :44:
istersen bi deniyeyim bırak ayakkabıyı dedi
bende kıyamadım şeklni şemalini bozar ruganına zarar verir diye
havlu çorapla hallettim ben o işi kontesim

Son düzenleme:
ee hadi gözün aydin biem ayakkabidan yan yüzün gülmüs , bende hic sevmiyorum kargoda geri gönderme degistirme falan vs. vs.
gecenlerde rengi hosuma gitmeyen hirkayi abimin esinie verdim onun hosuna gidecegini tahmin etmistim kahve renkle falanda kombinledi güzel durdu ona yakisti yani..
hediye etmis oldum bende

kontes anladim canim , evet bencede birazcik bekle gitmek icin bahar kendini gösterince gidersin, bizde bahar kendini gösterince ya paris yada amsterdam düsünüyoruz , daha dogrusu benim sahsi fikrim husun henuz haberi yok

evet selayım bende hiç sevmiyorum geri yollamyı
zorla oldurdum

yaa ağlamak istiyorum
foto makinam bozulmuşşş
önümdeki mercekmi oluyo hani yuvarlak öne doğru çıkıyo :44: o bozulmuş açılmıyo
ben neyle foto çekicem yaaa, resim kalitesi çok iyiydi
telefon güzel çekmiyoo

evet bebis ciddi ciddi düsünmeye basladim ben..

aaa üzüldüm bak ,benimkide bozuldu bozulacak bizimkide iyi cekiyordu yeniside birsürü para simdi yaptirmak bile ayni para biemciim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…