Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

aa öyle deme ayburum,çok faideeliii bilgiler var orda :86::86::86:
pozisyon filan örençem ben ordan :86: puhuahauhuahuahau
pırdon bakar mısınızzz
ben bir kızçe istiyorum, hatta ikiz olsun biri kız biri erkek
bi seferde çıkıversinler
nasıl yapmam lazım
amuda mı kalkayım takla mı atayım :86:

Son düzenleme:

teşekkürederim aybuş

ay ben hiç bakmiyim o topiğe
önceden iyi ban yerdim şimdi pek uslu bi üyeyim

sabah bende okudum buna benzer bisey , kimseye düsmez diyorum ölüyü yargilamak Allahtan baska ,arkasindan konusmakta istemem
Hincal ulucta demekki birgün kendinden cok asiri yasca kücük birinin evinde basian bisey gelse herkes su testisi su yolunda kirildi diyecek

ben geldimmm...
yeni bir yaşıma daha girdim o topiğe dayanamayıp okudum
kadın ilk şey olursa erkek ,erkek şey olursa kız bebekmi oluyormuş
sanırım kendimi tutmamam gerekecek evlenince salıver gitsin tuti of allahım neler duyacağız daha

ayrıca hıncal uluç a ben oldum olası uyuz olurum torunu yaşında kızlarla flör eder başkalarının hatta ölmüş bir insanın arkasından bu derece ağır konuşması beni inanın hiç şaşırtmadı...ne demek su testisi su yolunda kırılır merhum defne joy fosterin annesi olsaydım dava açardım...

Son düzenleme:
hıncal kalemini çok ağır kullanmış
belki kısmen halkın sesini yazdı ama bu kadar ağır konuşmaya gerek yoktu
gönül yazarda kerem altana ateş püskürüyo neden duygusal yakınlaşmadan bahsetti
kendini iyi hissetmediği için bana götürdüm deseydi nolurdu diyo haklıda
zeki kayhanda süper cevap vermiş

töbe yarabbim

şaşma kız doğru dini kitaplardada vardır bu açıklama
marifetnamede yazıyodu hatta

cidden mi :18:

neden böyle garipsediğim şeyler hep dini kitaplarda yazar oldu.
ilişki sırasında dua okumak da yazıyormuş kitaplarda,bana çok ters gelmişti hala da geliyor.
bi şeyleri körü körüne kabul ettiğimi düşündüm şuan

Son düzenleme:
benim bildiğim cinsiyeti erkek belirliyo
kadınla pek alakalı değil
erkekten gelen x ve y kromozomlarıyla alakalı

eğer yumurtayı ilk "x" kromozomu döllerse kız
yumurtayı ilk "y" kromozomu döllerse erkek bebek oluyo

yani şöyle

x (kız) uzun ömürlü ve yavaş ilerleyen bir kromozom
y (erkek) kısa ömürlü ama hızlı ilerleyen bir kromozom

Tabiki herşeyi Allah bilir
bir yöntem var ona göre cinsiyet ayarlanabilir , yinde de takdir Allahın

içimden bir ses benim kızım olucakmış gibi geliyor olsun allahım neyi nasip ederse kabulümdür kendim gibi giydiricem onu ben ne giyersem bebişimede giydircem zaten benimki hele ki kızımız olursa vay benim halime 2 güzelin masrafı beni batırır diyor umarım bebeğimize makyaj yapmazsın aşkım dedi bende yeni doğduğunda pembe allık sürcem dedim böyle oldu neden ömür boyu allık kullansın diyemi dedi hahahahah halbusi şakasına dedim

lisede bize de böyle öğretmişlerdi ama ben kadının da etkisi olduğunu düşünmeye başladım

bu arada sanırım bu yaz evleniyoruz allah nasip ederse :26: mekan araştırıyormuş benimkisi kır düğünü için bana dediği nişan yapma dedi yani aile arasında olsun nişan ne gerek var tantanaya diyor bende biliyorsunuz başka şehire gidicem diyorumki düğüne gelemeyen nişanıma gelsin yani biri orda biri burda olsun dedim oda o zaman istanbulda artı bir düğün isteme benden dedi 1 tane olsun tam olsun dedi ne zor işler yaaa offffffffffffffffffffffffffff bende nikahı istanbulda kıydırsak burdaki her akrabam ordaki düğünüme gelemez çünkü

Son düzenleme:

evet canım öyle
cinsiyeti belirleyen kişi genelde erkek olur
tutimmmmmmmmmmmmmmmm
şimdi düğün şafağımı sayıcazhayırlısı olur inş bayılırım kır düğünlerine
inş sana benzeyen bir prensesin olur

ayburcum nedense iş daha yavaş yavaş ciddiye binince beni korku sarmaya başladı :44:neyse allah neyi nasip ederse o olsun herşeyin hayırlısı artık hepimiz için...

madem konuşacak kimse yok bende aldıklarımın bir kısmının resmini çekeyim sizlerle paylaşayım hem banada uğraşı çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…