Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

günaydin bebekler

ezgim gün gece mesajini uykulu gözlerle okudum ve cokkkk ama cooook sevindim ariyacagim bugun seni birtanem ... heycanlandim simdiden

Düş* kullanıcısından alıntı
Yeni gördüm bu topiği..
Hangi ara açılmaya karar verildi hangi ara isim önerildi bilmiyorum.
Çokta önemli değil:)
Ama olsun bittikten sonra yorum yapayım bari:)

Baktımda en muhalefet üye seçilmişim birde asabi kısmı için ve kendini beğenmiş övüngeç kısmına yazılmışım galiba :)))
Asabiyim evet. Övüngeçmiyim bilmem burda kendimi övmüyorum ama ne hikmetse ismim geçmiş:)))Yada övüyormuşum daaa haberim yokmuşşş:)
Birde muhalefet üye seçilmişim:)
Süpperr buna bayıldım ama neden bayıldım,ne giydiğin topiğinde beğenmediklerim benim ismimi yazmış bu başlığa güldüm de aynı zamanda hoşuma gitti demek ki beğenilmemek hoşlarına gitmemiş :))
Zevk meselesi işte ne yapıcan :)
Ya keşke haberim olsaydı baktım başlıklarada benimde yazıcam bi çok kişi vardı kaçırdık artık neyse bi daha ki seneye

günaydınlar
dünkü hsta ziyaretim çok yorucuydu iki gündür feci öksürüyorum her öksürükte beynim yerinden oynuyo resmen bgnde devam ederse doktora gitcem
bgn erkenciyim birazdan aybik gelcek onu bekliyorum
sizlerde iyisiniz barbim yine uğramamış
selayım bu arada düşün mesajına
demek beğenmedikleri yorum yapmış

:79:
selam canim
evet öyle olmus
bende yorum yazdim muhalefet bulanlardan biriside ben oldugum icin cevap hakkim dogdu o yüzden linki kopyaladim

biem günaydin sanada cnm

durun bi kombin ekliyeyim..
simdi yine begenmeyen olur bende bu yüzden onu muhalefet kisi ilan ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…