Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

vıyyy başıma gelenler
çamaşır yıkıyodum
çamaşırın demiri makinaya kaçtı :26:
servisi aramam lazım
:97:
hiç sevmiyorum bu işleri
pehhh:44:

kontesim selam ic camasirinin telleri olur yaa onlardan bahsediyor biem

biemcik onlar icin böyle torbalar oluyor keske onlardan kullansan, tülden kendinde dikebilirsin kuzuuu. daha saglam olur ,ve servisi aramak zorunda kalmazsin

hee anladım selayım
biemcim evet öyle tül aparatlar var çamaşır yıkamak için
ben pazardan almıştım 3-5 lira bi şeydi
aynısı loya da 3kat liraydı 2sene önce

mont gibi büyük parçaların fermuarları takılmasın diye de yastık kılıfı kullanıyoruz biz

düşe ben de cevap yazdım,baktım ki asabi demişim ona listemde,cevap hakkım doğmuş:89:

Son düzenleme:
günaydın kızlar :80:
birkaç gündür uğrayamadım be yazık ki , arkadaşımda falan kalmıştım pazar günüde çarşı olaylarımız vardı falan fıstık
geçmişi okudum da handeciğim işe giriyorsun galiba :26: hayırlısı olsun hakkında, umarım rahat edebileceğin huzurla gidip geleceğin bir iştir
tutimm yaza düğün var mı şimdi gelişmeleri alayım bir ara :94:
ımm başka havadis varmıydı :44:

var tabiiiiii
kuşkam da evleniyor
bi biz kaldık kız

barbim 2dir gelip okuyup kaçıyorsun
msnden de cevap yazmadın bana
yoksa bizi beğenmiyor musun:84:

canım tam okuyorum geçmişe dalıyorum birşey çıkıyor kapamam gerekiyor inan..senin msnde yazdığını bile hatırlamıyorum inan :26: eğer o sırada tel çaldıysa paldır küldür msni feysi kapatıp tele koşuyorum biliosun oraları açık bırakıp pc başını terketmek bana pek yaramıyor

var tabiiiiii
kuşkam da evleniyor
bi biz kaldık kız

evet onu biliyorum, napmış nasıl geçmiş acaba dün gece :26: girmemiş buraya :26: umarım herşey okeydir
bizim daha zamanımız var küççüğüz

barbivekenim güzel arkidisim selam selam selamm cok özlüyorum seni

xzgim uyuyan prensesim de uyanmis

barbivekenim güzel arkidisim selam selam selamm cok özlüyorum seni

xzgim uyuyan prensesim de uyanmis

bende sizleri çok özledim selayım verdiğin linke girip bende yorumumu yazdım sinirlendim

kayuu olayı nedir canım :26:

gunaydın kızlar sımdı kalktım bıraz ayılayım sonra yıne gelırım

günaydın xzgim

bende sizleri çok özledim selayım verdiğin linke girip bende yorumumu yazdım sinirlendim

kayuu olayı nedir canım :26:

günaydın xzgim

dün fuara kayuyuda götürdük selim bey israr etti elinden düsürmedi.... sonra oraya gidince düsürmüs bende o an farkinda olamadim sonra yana döne 1 saat kayuu aradik, danismaya gittik anons bile yaptirdik ( cok üzüldüm yaa selim bana kayu al diyor ... bugun yarin gidip kayuya bakacagim artik .. birde hemen sen aklima geldin senin hediyendi o yüzdende daha cok üzüldüm

o linkteki yaziya bende cok sinirledim, millet kendini ne kadar önemli saniyor

kontesim tayt cok tarzda ön kismi kötü duruyor sevmedim...
etek güzel ama önündeki fiyonktan dolayi kilolu gösterme riski yüksek

ay sana nasıl açıklama yapacağımı düşünürken , aklıma bu hafta gidip aynısından aramak geldi.. deri görünümlü taytı taşınma esnasında hangi koliye koyduysam bulamıyorum , bazı şeyleri açmadık yer yokluğundan tayt elime geçmedi hala öteki bluz ortada ama birlikte söz verdiğim için taytsız yollamak istemedim beni sözünde durmayan bir insan olarak tanımanı istemem kontesim :18: inan hep aklımda , bu hafta taksime gidince tayttan bulup hemen yoliicimm :26:

anonsmu yaptırdınız manyaklar sizi, koptummmmm olummm
1 adet kayuu kaybolmuşturrrrrr
olsun selayım ben size daha ne kayulu cicişler alacayım sen selimi teselli edecek bir kayu bulda acil

sorma ya

enee kayu ya nazar değdi

barbim verdiğin cewapta 'bariii' nin altını da çizseydin ya kız
vurucu son olsaydı ahahhah

kayuda sahibi gibi kendini kaybetti sonunda :86::86:

he Gerek yok her sözü laf ile beyana.. Bir bakış bin söz eder bakıştan anlayana..!!

barbim aşk olsun kız o yüzden koymadım:26: ayy yanlış mı anladın yoksam sen de benii:26: üzülürüm bak
biliyorum taşınma mevzularını az çok,diğer şeyler de girmiş araya zaten söylemiştin ya hani...
o yüzden yanlış düşünmedim kuşum rahat ol sen
ay gidip alcam yenisini diyor yaaa
gerek yok o kadar yavrum off bu kdr zahmete girmee

çamaşırın demiri ne demek biemcim:26:

selay sülemiş iç çamaşırı tatlım

kontesim selam ic camasirinin telleri olur yaa onlardan bahsediyor biem

biemcik onlar icin böyle torbalar oluyor keske onlardan kullansan, tülden kendinde dikebilirsin kuzuuu. daha saglam olur ,ve servisi aramak zorunda kalmazsin

hımm...
iyi akıl ettiniz kızlar
yusuf küçük bebeykene minik çorapları için almıştım o tüllerden
onu kullanayım barı :44:

anneannem hastaneye kaldırılmış
bu sabah annem ambulans çağırıp binamızın arkasındaki hastaneye götürmüş
ablamda gitti yanına yardımcı olmak için
dktrlar hastaneye yatması gerek diyip daha donanımlı başka bir yere sevketmişler
Check-up yapılıcakmış
artık hastanede kalıcakmış
Allah şifa versin yaş geldi 92 ye ömrü varsa yaşar , maşallh çok sağlamdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…