Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ayy ben buna cok sevindim insallah olur insallah olur barbitom yaa
bide ben bakiim su bloga mutfagimi topladiktan sonra

dua et dua ettt hemen çıkmak istiyorum bu psikolojim bozan evden ve semtten ... evden çıkmayı garantiledimde annem bu semtten çıkma konusunda kılçıklık yapıyorrr , onuda ikna edersek amuda kalkıp göbek atıcam
ayy bişi yok be bloğumuzda kuru bişey zaten yine ben temasını değiştirdim yanlışlıkla, burcu görünce vuracak beni :18::18::18:

barbim maşallah sizde ev gani

peder bey yatırımını taşınmaza yapmış zamanında kontesim:76:

baktim blogunuza resimler hep tanidik hem burcununkiler hem seninkiler

cup cakeler güzelmis aa bence yapar kiz seninki sanki ilginc fikirlere acikmis gibi me geldi ne billiiim

aa süper ayburumla bulusman ah orda olsaydim keske orda olsaydim ... o bulsmada bende olsayim acik denizlere yol alsayim

Son düzenleme:
barbimmm ne giydin bölümüne bi baksana tibitim ne demişşşşş

ayy evet demi m almalilar ozaman hem barbitom hemde xzgim egerki alirlarsa ayy bu elbise benimde cok hosuma gidiyor yaa ... allahim rüyamda bari giydir icimde kalmasin haha :)))

gloxi selam

kontescim çok sağol
senin de aldıkların hayırlı olsun

bmcim işte karnıyarık içi gibi yapıp üstüne beşamel onun üstüne kaşar yapıyorum ben beşamel seviyosanız bi de öyle dene çok güzel oluyo
tartı da çok severim afiyet olsun

barbim inşallah içinize sinen bi eve taşınırsınız insanın oturduğu evi benimsemesi çok önemli ya başak türlü huzur vermiyo
blogunuza baktım ben de güzel başlamışsınız bizle paylaştığın değişik fikirlerini de paylaş güzel olur

ayburum teşekkürler canım benim
geçmiş olsun aybikeyle bebişine de çok salgın var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…