Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selam kızlar dün akşam gelemedim annemle üsküdara gittik eve geldik karnıma kramplar girmeye başladı ne olduysa ben kendimi kaybettim annemin kollarında bayıldım babam evdeydi yatağıma aldılar beni komşular falan gelmişler kolonya ile masaj falan yaptılar yemin ediyorum çok korkunçtu yüzüm bembeyazmıştı annem ve babam çok korkmuş babama ölmek istemiyorum baba diye sarılmışım gözlerim kapalı ama elimi biri tutuyordu babamın eliydi çok korktum allahım düşmanımın başına vermesin yataktan kalkamıyorum annemin yanında yatıyorum sizi merakta bırakmak istemedim...

regl oldun mu kuşum? ben eskiden her ay regl günü olurdum bu dediğini
artık alışmıştım ve anlıyordum
bayılcak gibi olduğumda atıveriyordum kendimi yatağa
yatınca açılıyodum (vücud bayılmışım gibi algılıyordu sanırım)

yatmadığımda kireç gibi oluyodu yüzüm
nefes alamıyordum
gözlerim kararıyordu filan

onları elesek müzik kalmıcak
müzik işini iyi yapıyorlar ama haklarını yememek lazım
kaldı ki albüm de almıyorum zaten
net + ipod saolsun :81:
bi faydamız yok onlara:82:

yok kuzum senin benim onlara olan maddi faydamız çokta önemli değil
asıl mesele ilizyon, şarkı dinlerken bilinç altımıza, biz farkında olmadan aşıladıkları :82:

Son düzenleme:

kan şekerinmi düştü acep kuşum:44:

kontescim yok canım olmadım aptal gibiyim vücudum dayak yemiş gibi regl olsam rahatlıcamda dr da hep aynı hikayeyi anlatacak diye gitmek istemiyorum....

ben biraz daha uzanayım canlar gelirim belki sonra....

kontescim yok canım olmadım aptal gibiyim vücudum dayak yemiş gibi regl olsam rahatlıcamda dr da hep aynı hikayeyi anlatacak diye gitmek istemiyorum....

ben biraz daha uzanayım canlar gelirim belki sonra....

alla alla neden oldun ki böyle:26: peki kuşum geçmiş olsun bakalımm

bununla ilgili bir film vardı
şarkıyı dinliyosun ama senin duyduklarının dışında da , duyamadığın ama beyninin çok iyi kayıt yaptığı şeyler varmış

kendi cd lerinde kasetlerinde olabilir ama mp3 lerin o kdr kaliteli olmadığını ve her sesi içermediğini okumuştum nette

barbi aybuşun yanında sanıırm
o yüzden ikiside yok

tutişim yatmaya gitti

selay nirde

ezgi de yok :44:

hande işe mi gittiydi ?

gecekuşu da yoktir :44:

bi sen bi ben varık konteskom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…