Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tutım sımdı gorudm cok gecmıs olsun bıtanem ya :26:
hanturkumm sevdınmı okulunu atolyenı yepyenı bır baslangıc cok guzel seyler getırsın sana kuzum

aybur cum çok güzel badii...
kesesine bereket barbiminde
ben de waikiki de görüyorum,daha bişey yok ama alasım geliyo
sonra da neyse,nasip olursa olduktan sonra alırım diyorum :93:
güle güle giy tatlım

barbicim kız siz yeni taşınmadınız mı
daha yerleşmeden tekrar mı taşınıyosunuz?
evdeki tadilat olayı çıkınca ben de taşıncaktım az kalsın ama bu halde yapamam diye tuttuk kendimizi
yazı beklicez bebek biraz toparlanınca taşıncaz evi hiç sevemedik

tuticik geçmiş olsun ya
ne kdr ağır geçiyo senin bu günlerin
dışarı fln çıkma nolur nolmaz
kan yapıcı şeyler yesen bi de

ayburcum hayırlı olsun hamiş kıyafetin
benim de var bitane baby loading yazıyo üstünde
handecim okulunu sevmişindir umarın
gerçi daha bişe anlayamazsın başlayınca anlatırsın artık
ezgim bugün ne resmi ekledi diye merak ettim ama
yok bugün mama resmi
bayılıyorum senin çeşit çeşit mamalarına
bm cim senin de ellerine sağlık

Son düzenleme:
barbim görüyomusun ben geçmişi okuyana kdr yine kimse kalmadı topikte kız:2:
yarın öğlen gelcem gece kimse olmuyo burda

selam kızlarrr
kaç gündür leyla gibiyim yoğunluktan telaştan giremedim bir türlü kusura bakmayın
hemen size pazar gecesini anlatayım
o gün akşama kadar bendeki heyecan ve telaşı görmeliydiniz,resmen maratonda gibi koşturuyodum her yerde
evde tüm ikramlıklar hazırlandı,her şey bitti.
ben de duşumu aldım saçımı başımı fönledim ve nihayet giyeceğime karar verdim
zil çalınca kalbim duracak sandım,bacaklarımı zaptedemedim öyle titriyorlardı kiii:18:
hoşgeldiniz diyerek içeri aldıka misafirlerimizi,
benimkiyle hiç göz göze gelemiyoruz ama bayılcak gibiyiz
neyse oturduk işte selam kelam faslı baya bi sürdü,onun babası inanın bizden daha heyecanlıydı
o kadar heyecanlıydı ki ben mutfağa yöneldim kahve yapmak için daha kahve ikram etmeden ve ben yokken beni istedi babamdanben kalakaldım ölece ne yapacağımı şaşırdım,bi ateş bastı bi ter bastı
babam da hemen pas vermedi tabi bu şimdilik bi tanışma,bi kaynaşalım hayırlısı olsun falan...
kahveleri yaptım ama tam bir facia yaşadım,hepsi misgibi köpürdü ellerime sağlıkkardeşime tembihlemiştim kahve yaparken falan foto çek die,koştu geldi oda yanıma. tam kahveleri yaptım,benimkinin tuzlu kahvesini yapcem,kardeşim tutturdu bi tanecik ablam var alması o kadar kolay değil diye,bi baktım elinde kırmızı biber kavanozu bana ve fincana doğru yaklaşıoben resmen tepiniyorum tuz attım acı atma diye,yuk anacım kabul etmiyo bi türlü..atcam atmıcam tartışmasına başladık bi güzel ama sessizceaz bişi koydu tamam dedimyeter ,yetmez die die üstüme yürüyoben bağırıyorum kahveler soğudu ayıp olcak die,ama yok anacım anlamıyo bizim delikanlıama beni görmeniz lazımdı sinirden neredeyse ağlcam,tam yaklaştı bi dünya acı biberi içine atıcaktı eline bi vurdum olduğu gibi kırmızı biberler mutfağa yayıldıkardeşim şoka girince ben tuttuğum gibi tepsiyi fırladım salonaherkese kahvesini ikram ettim.babam habire ter atıyo yavrum benm o kadar kötü oldum ki onu öle görüncebenim a.... tuzlu kahve yapacağımı biliodu başka fincana yeltendi ama vermedim tabiannesiyle kikirdiyoruz bu aradayazık canım benimm nasıl bi tadı varsa o kahveninbir yudum aldı,kulakları bile kıpkırmızı oldudaha da içemedi.herkesin fincanınıtopladım ama inat ettim bir saat onun fincanı önünde kaldı.ben de sıkıştırıyorum hbire,kahveniz soğudu aa.bey içseniz falan diebenimki hayatta altta kalmaz fazla tuzlu olmuş içemicem dedidayanamadım işkenceyi bitirdim ama sonra içmedi die çok kızdım ona
ben habire mutfağa girip çıkıyorum evde besleme lamia gibi kaldım bi oturamadım valla akşam boyu rhat rahatateş basıyo beni deli gibi sigara içiom balkonda
muhabbet döndü dolaştı bir daha istediler beni 2 ettibabam yine bir düşünlim ayaklarında.herkes muhabbet ediyo ben öle sandalyede kuzu gibi oturuyorumilk defa bu kada hanım hanımcık oturdum ve de sessiz kaldım zannımcaçok ağırıma gitti valla
aradan 1 saat daha geçti,babaı tekrar başladı asıl mevzuya gelelim die 3. defa istedibabam bana sordu kızım sen ne diosun die.ben de dedim ''baba ben evlilik yapacaksam bu a... olmalı ben onu istiyorum ve de çok seviyorum ''dedim.babam medeni cesaretim karşılığında bi hoş oldu
gençler olgunlaştı madem 7 yıldır görüşüyorlar hayırlısı olsun ama aile büyükleri ile bir daha toplanıp kesin karar alalım dedi. bol bol yedik içtik onlar gidince benim bacaklarımın titremesi geçti...

yarın akşam aile büyükleri ile toplanıyoruz babam bu sefer evet diyecek,o günden beri annemle sürekli ağlıyoruz çok zor bir şeymiş yaakısmetse cuma günü evde aile arasında söz yapıcaz
kusura bakmayın farkında değilim çok uzun yazmışım umarım sizi sıkmam...birazdan fotolar gelicek

bi çırpıda okudum walla gecekuşu
ben sıkılmadım daha da uzatabilirdin:)
yalnız seninki çok açıksözlüymüş 'biraz tuzlu olmuş da'
kardeşin de baya acımasızmış
ay kendi halim geldi gözümün önüne
bu arada ben olsam asla söyleyemezdim evlenceksem bu ... olmalı diye
seni de kutluyorum açıksözlülüğünden dolayı
ne güzel ya herşey iyi geçmiş
ne giydiğini yazmamışsın???
merak konusu fotoda görcez heralde

hayhaycım valla unutuuğum komik bir sürü detay oldu hiç sıkılmadık gerilmedik eğlenceli geçti fotolar gelio canım hazırlıyorum şimdi

işte bennnnnn

devasa çiçeğim boyunu tam alamamışım bile

çikolatam

çikolatamın ahşap kutusu

çikolatalarımın şaftı kaymış yolda

kahve yaparken

bu da paşamın sadece bir yudumuna dayanabildiği kahvesi

pantolon giydin sandım ama etekmiş
çok iyi yapmışsın çok da hoş olmuşsun cnm
ne güzel her ayrıntıyı çekmişsiniz
çikolatalar çok dikkatimi çekti
allahtan masada önümde profiterol var şu anda
allah tamamına erdirsin şeker
bu nişan düğün dönemi sürekli alışverişler geçiyo
hayatımda ençok alışveriş yaptığım dönemdi
bide düşünmeden alıyosun herşeyi tadını çıkar
kahve de çok masum duruyo aslında içinde bir yanardağ yok gibi

arkadaşlar etek konusunda ısrar ettiler ben de dayanamdım canım
valla daha ayrıntı var benimkine kahve verirken falan ama onları eklemedim buraya,sonra size gösteririm artık.cuma söz olcak aile arasında yine ben ne alcam ne giycem telaşındayım valla

babam çok olumlu konuştu aferin çok beyefendi konuşkan vs..bi de sigara içmeye bile kalkmadı gözüme girdi demiş anneme.yazık bi bilse benim sevdiceğim heyecandan çok sıkışmış,3 kere tuvalete gitmeye yeltenmiş ama babam soru sorunca oturmuş kalmışbizden çıkınca eve bile yetişemem diye hastanenin acilinin helasına gitmiş

artık elbise giyersin heralde yine eşofmanmı giysem diye tutturma da
evde olcak dimi aile arasında??
gecekuşu sen öğretmendin dimi?evetse nerdeydi?

evet canım aile arasıda olacak çok kalabalık istemiyorum zaten.elbise de o hay tamam bu dediğim elbiseyi nasıl bulucam nasıl arıycam annesi varken onu bilmiyorumzaten isteme gecesi 3 ayakkabı değiştirdim.önce baya bi yüksek topuklu vardı,heyecandan kahve dökerim düşerim diye fotodaki az topukluya geçtim,baktım mutfak salon arasında çok mekik dokucam bi de yürürken tak tuk ses çıkarıyo rahatsız oldum babet giydim
evet canım ben Türkçe öğretmeniyim ama bu sene 4. kez kpss ye giricem,deneyimli bir mağdurum...
mağdurum da mağdurum
Konya nın bir kasabasında ücretli öğretmenlik yapıyorum

annesi de mi olcak alışverişte
niye beğenemeyesin cnm ya
konya da bisürü şey bulursun bence vardır güzel elbiseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…