Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

alışverişte bulunmak ister diye düşündüm canım bilmiyorum ama büyük ihtimal gelir sanırım ama bence gelmemesi daha iyi olurannesi annem ben ve beninmki beraber gideriz sanırım.
valla bugün ön hazırlık adına akşama kadar dolandım bi tane işte bu dediğim elbise çıkmadı,perşembe çıkıcaz alışverişe inş gönlüme göre bir şey bulurum

ben de önceden gezmiştim
bakabileceğim heryere bakmıştım kolay oldu onlar geldiğinde gidip aldık
sen cumaya kdr beğen var mı aklında bişey nasıl bişe istiyosun

ben de önceden gezmiştim
bakabileceğim heryere bakmıştım kolay oldu onlar geldiğinde gidip aldık
sen cumaya kdr beğen var mı aklında bişey nasıl bişe istiyosun

valla nasıl bir şey istediğimi bn de bilmiyorum çok cafcaflı bir şey istemiyorum ben aile arasında olacağı için gerek yok,düz kumaş yada saten olabilir ama çok sade olmalı bi de sanırım siyah olcak

saten,üzerine oturan bi elbise alabilirsin
çok kolay bulursun böyle bişeyi ya zaten
iki renk olanlarıda oluyo üstü krem altı siyah fln
topuklu da bi papi tmm işte

Canım kuskicimm allah mesut etsin çok güzel ve hoş olmuşsun nasıl heyecan yapmışsındır demii nasıl geçti isteme akşamı kolay değilmiş demi :78: söz ne zaman olacak bellimi tebrik ediyorum kuskim seni

beni nerenizle dinliyorsaniz artik
dedim ya kardesim esi cocugu aksam bana gelecekler ,gecede bende kalacaklar hatta kücük kizin selime ha bire vurdugunu anlattim
ah ahh kurt kocayinca...

Gecekusumm yavrusum cok dogru bir karar vermisin kiyafet konusunda etekle gömlek en uygun sade kiyafetler olmus ben cok begendim bu halini isteme icin hanimhanimcik olmusun..
ay senin heycanini coook iyi anliyorum güzelim cok sevindim senin adina .. insallah hersey gönlünce olur canim.. devamida corap sökügü gibi gelir ... sorunsuz bir sekilde

brck
selam
bende ank06 ablanin yazisini görünce sasirdim hosgelmis , gecekusunu tebrik edip gitmis

kuşkamm Allah cızırtını virmeye
kıss çocuğa neden tuzlu acılı içirdin,kız istemezse tuzlu yapılır
sen istiyosun ben olsam bal şerbetine döndürürdüm ki nasıl istediğini anlasın
bidaha kahve yapıcak olursan bolca şeker koy onunkine
neyse güzel geçmiş sevindim
Allah tamamına erdirsin

bu arda günaydın hatuncuklar
biz bugün rekor kırdık
yusuf babasınına arkasından kalktı 7 deee

günaydın kızlar
bayadır yoktum işe gelsem bile pek ofiste değildim
cok yogunduk neyseki sanırım biraz sular duruldu
gecekusu hayılrı olsun canım

gecekuşu bu arada allah tamamına erdirsin inşallah.
bende eşimin kahvesine basmıştım tuzu içmişti oda yazık

Günaydın canımm kuski link bırakmış topikte bakayım dedimm ondan geldim hoş gelmişimmm ..ilk defa geliyom topiğinize ne giydin bölümünü arada takip ediyorummm cicilerinizi görüyorum

bu arda günaydın hatuncuklar
biz bugün rekor kırdık
yusuf babasınına arkasından kalktı 7 deee
biz 6 da bile uyaniyoruz kayu krizi tutuyor :))
günaydın kızlar
bayadır yoktum işe gelsem bile pek ofiste değildim
cok yogunduk neyseki sanırım biraz sular duruldu
gecekusu hayılrı olsun canım
selam..

Günaydın canımm kuski link bırakmış topikte bakayım dedimm ondan geldim hoş gelmişimmm ..ilk defa geliyom topiğinize ne giydin bölümünü arada takip ediyorummm cicilerinizi görüyorum

bekleriz ablacigim , buyur gel bir aci kahvemizi ic :)) gecekusumdan aliriz tiyolara nasil yapiliyor aci tuzlu kahve diye

ank06 ablacım hoş geldinnn

Hoş bulduk betülcüm nasılsın canım oğluşun nasıl iyimi

ank abla nasılsın hoşgeldin..

Hoş bulduk canımcım ben iyiyim sağol sen nasılsın

biz 6 da bile uyaniyoruz kayu krizi tutuyor :))

selam..

bekleriz ablacigim , buyur gel bir aci kahvemizi ic :)) gecekusumdan aliriz tiyolara nasil yapiliyor aci tuzlu kahve diye

Gelirimmm canımcım kahve içmeye kuski yapmış baksana acı kayvelerii içirmiş enişteye iyi yapmış ama aferin kuskiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…