Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selayım dikkat ediyorum az vakit geçirmeye
yaa düşünsene aylardır senle msnden yazışmmıyoz
msnmi açmak hiç aklıma gelmiyo
speedy canım hamilelik güzel geçiyoda son bir haftadır feci hastaydım peşimi bırakmayan öksürük belasındayım

ayburum evet cok özledim bende msn sohbetlerimizi... uzun zaman oldu bende artik face ve kk yi aciyorum direk olarak yaa msn cok sonra aklima geliyor veya birine acil birsey söylemem gerekirse falan :))

spaydi sagol canim öksürük falan kalmadi iyiyim oglumda iyi ikimizde atlattik ama yasadigim yerin yüzde 70 i hasta eczanelerde öyle bir sira oluyorki hic görmemistim böyle sira sasirtiyor beni dogrusu

senin hazirliklar ne alemde ?? az kaldi senin dügünede

kızlar iş yerinde tekim, öğleden sonra ev bakmaya gidecğimiz için, erken çıkmam gerektiği için harıl harıl çalışıorum :126::126:

hepinize özel özel mesajlar atmak istiyordum ama en yazık ki vaktim yok lütfen kusura bakmayın birde telefon dokunmatik ya iki saat yazmak sürüyor. buradan kutlıcam

öncelillkle bu mübarek kandil gününüzü kutlarım, birbirimize dua edelim emi :13:
sevgililer gününüzde kutlu olsun, aşkk dolu yıllar diliyorummm hepinizeeee

benimde sevgilim sabak ankesörlüden mesaj atmış, sevgililer günümü kutlamış öğleye doğru yine aradı, öyylle kedinin ciğere baktığı gibi uzaktan uzaktan tebrikleştik
neyse bunada şükür az kaldı .. bugün değil benim için asıl önemli olan yarın.. yarın bizim yıldönümümüz neysee tamam len barbi duygusala bağlama
haydin şincilik öptümmmm
(geçmişi okuyamadığım için , özürlerrrr )

AYBUR ARTIK büyüyor iyice. hamilelikte ağrı yapaibliyor sanırım son aylarda dikkat et kendine bide grip falan hiç çekilmez

Selayhus canım burada da öyle vallahi devamlı birileri hasta sıra ile :26: hazırlıklarda işte perşembe günü nikah işlemlerini yapıcaz resim çektirmem lazım. napıcaz bilmiyrum

barbim sanada hayırlı kandiller
inş mübarek günde güzel bir ev bulursunuz off çok stresli bu işler
bende kimseye msj atamıyom affola
speedy evet canım vakit geçtikçe dahada ağırlaşıyoz
senin şafağada az kaldı
bm ben netten alışveriş yapmadığım için bilmiycem kontess bilir oda yok

kız Allah seni napmıya ben gece rüyamda tatlını yapıyodum dediydim
bunlarıda rüyamda düşündüydüm
daha icraate koyulmadım

:78::78:

Merhaba canım bende ordan bi ürün alamak istiyorum ama nasıldır orjinalmidir geri iadesi oluyormu bi türlü anlamadım...:87::87::87:

ürünler çok sağlam paketlenmiş geliyo ve orjinal, parfümlerimi hep oradan alırım
içiniz rahat olsun
geri iadesi nasıldır onu bende bilmiyorum
hiçte gerek duymadım

herkez nerde

yaw netten bi film izliyim didim
hangi siteyi açsam hata veriyo
bi sorunmu var acep

selam kızlar
sabah 11den beri koşuşturuyorum
öldüm resmen,ayaklarım berbat halde
kayıt işimi hallettim çok şükür
1ol'cum iyi ki bugün gelmemiş yoksa tek başına fakülte kantininde takılıcaktı zavallım
işlerini toparlamış,halletmiş
gece yola çıkıcakmış
sabah burda olur hayırlısıyla
bugün bi hediye daha aldım ona,totalda 3 tane oldu
sanırım yeterlidir:89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…