Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

aybuşum saol canım iyi dileklerimle, mübarek kandil kutlamalarımla birtek sen ilgilenip cevap vermişsinn :82: çok iyi niyetlisin biliyormusun ? mübarek kandili araya katıp hayırlısıyla bir ev bulursunuz demişsin ya evimizi beğendik bugün ve aldık. parasını daha vermedik ama evimiz budur dedik! mübarek günde beğenildi hayırlı gelir inşallah.. eve taşndıktan sonra mevlidimize beklerim seni , o zaman umudumuzda doğmuş olur inşallahhh rahat rahat gezersin gidersin gelirsin.. evin yerinide çok beğeneceksin mağazaların dibi

kontescim eğitim yılın hayırlı olsun tatlım 1olunda geliyormuş haydi gözün aydınnnn

barbim saol kuşummmm
tribine alınmadım çünkü sabah ben kutlamıştım zten herkesi (yüzsüz üye similisi)

sabah geçmişe bakamadığım için kusura bakmayın dediydim :82: yazanları görmedim de
e bende bişiler yazdım, iki satır karalasanız ölürmüydünüz ayol

eviniz de hayırlı olsun çok hayırlı bir güne denk gelmiş

saol kontesim, hayırlı olur inşallahhh içeride çook tatlı bir bebek yaşıyor ay onlar evden hiç çıkmasınlar birlikte yaşayalım , çok sevdim bebişi adı mustafa :86:

eviniz hayırlı olsun barbişim aybuşunda dediği gibi hayırlı güne denk gelmiş, gönlünüze göre olur inşlh

bu arada sabah kadilinizi kutlamıştım ben kuşum

kız yorgunluktan ve heyecandan kafam bi dünya benim

haklısın

yarın trendyol kuponumun son günü, nete gelmeye fırsatım olmayabilir diye bugünden kullandım

nasıl sizce??
18 tl ye geldi bana

iyidir, güle güle kullan gülüm

eviniz hayırlı olsun barbişim aybuşunda dediği gibi hayırlı güne denk gelmiş, gönlünüze göre olur inşlh

bu arada sabah kadilinizi kutlamıştım ben kuşum

tşk ederim biemcim , hayırlı olur inşallahh

kontescm sevgln geliyomş ne mutlu sanaa
barbi seninde kandilin mübarek olsn cnm evinizde hayırlı olsn tutim burdanda bi kez dha iyi kandiller
ayburcm sanırm öksürügün varmş ne sebepten oldugunu bilmiyorm ama eger bogazlarını yumuşatmak istiyosan bişey veriym onu yap kesinlikle yarar saglıyo ..
kuru soganı halka halka kes (ama beyaz olanlardn )
halkalarıı üst üste koy tekrar ama her halkanın arasına bi çay kaşıgı toz şeker koy geceden yap bunu..
sbah suyunu iç akşama dogru bidha suyu çıkıyo onuda iç yumuşuyo bogazlrn öksürük fln kalmıyo
sakın kokar fln deme fazla kokmuyo ve çok işe yarıyo cnm geçmiş olsn

saol tatlımcım seninde kandilin mübarek olsun artı sevgililerr günün kutlu olsun

barbim ve dc cim saolun canlarımm

barbim pek bayılmadın galiba:90: nezaketen beğendim demiş gibisin

hakkaten he ne denyo bişey yazmışım iyidir , güle güle kullan
anama laf yetiştirodum o sıra, evi nasıl döeşeriz nereye ne koruz falan
nazar boncuğusu biraz basitleştirio sankim saati , onun dışında ben beendim gülücüğüm

iyi akşamlar kızlaar
herkesin kandili mübarek olsun sevgililer günü de kutlu olsun

kontesim ayburum çok teşekkür ederim işimdeki ilk günümü kutlamışsınız
kontesim senin de okulun hayırlı olsun sefkilin de geliyomuş gözün aydın
aybuşum nasıl oldu öksürüğün

selayım barbim xzgim çok teşekkür ederim size mesajlarınızla beni yalnız bırakmadınız ince arkadaşlarım benim ya çok mutlu oldum çok sevindim

günüm güzel geçti okul şimdilik güzeldi bakalım erken kalkmak ve çocuk sesleri çok yordu ama unutmuşum ne zamandır

handem sana mesaj yazdigimda malesef kandil oldugunu unutmusum canim.. o yüzden kandilini kutluyamadim

bu arada tekrardan yeni gelen arkadaslar söyliyemedigim arkadaslarimada iyi kandiller allah dualarinizi geri cevirmesin insallah..

ezgim barbitom ve handem mesajlardan dolayi tekrardan tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…