Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

rüyalar
seviyorum seni be selayhusum
sasırmıyo alıstı artık

bizim topigin misafirlerininde hic saati maati yok gece yarisi geliyorlar
cok uykum geldi yatayim artik yarin erkenden kalkmam gerek öptüm seni ve diger topigin güzellerini iyi geceler hepinize

bende seni seviyorum bebegim

Kandil mesajlarindan dolayi herkese tesekkürler

benimadımyarcım sağol canım seninde kandilin mübarek olsun, sanada dua ettim
Ay canim benim, duygulandirdin beni; ne kadar güzel bir yüregin var senin ... Allah razi olsun tatlim; Rabbim senin de hakkinda hayirli olan dualarini kabul eder insaallah... cok cok tesekkür ederim
Yeni eviniz hayirli olsun canim; ne güzel bir güne denk gelmis...Rabbim saglikla, huzurla, sevdiklerinle oturmayi nasip etsin insaallah...
Ayrica simdiden yil dönümünüz de kutlu olsun; insaallah daha nice nice yildönümlerine
benim adim yar seninde canim ..
Sagol canim
Mönchspfeffer aldin mi canim? Bu arada yazmayi unutmusum: Frauenmanteltee ic mutlaka; "kadin hastaliklari" icin 1 numara Himberblättertee de süpermis... Reformhausdan alabilirsin... Eczaneden Zyklustee olarak alirsan ikisi de var icinde...

Handecim ilk is günün hayirli olsun canim

Kkontessim sana da basirili bir ögrenim yili diliyorum canim; ayrica simdiden gözün aydin

Xzgicim internetiniz simdiden hayirli olsun canim... umarim dizin daha iyidir...

Aksam acayip agirlik cökmüstü; biraz yatip uyudum....artik namaz ve Kuran okuma vakti...
Tekrar Rabbim hakkinizda hayirli olan tüm dualari kabul etsin insaallah...
Iyi geceler...

Son düzenleme:
selam canim bugun gidip alamadim

ücünüdemi alayim diyorsun yani sen ??

yoksa bir cay icinde hepsinden bulunuyormu acaba ???
yazdim bunlarida yarin eczaneye sorayim olmadi reformhausa giderim..

yan etkilerini okudunmu libido düsüyormus

kontescim teşekkür ederim canımevet herkes babama çok benzetiyo valla sözlümüühavluları bende gördüm de almaya cesaret edemedim:18:
çok teşekkür ederim canımm
Hakkında hayırlısı olsun canım

slm kıslar

bugün pazar birazdan dolaşmaya çıkarız

çıkmadan yaptığım tatlıyı resimliyeyim dedim
tarifini bloğuma yazıcam

biieemmmmmmm

anladim canim sen yinede dikkat et emi..

kizlar hepiniz kabul edin lütfen ilerlemem icin bu cok gerekli :))) tskler ederim ...:24
:
ben kabul ettim canım da bi yere geldim 15 ark istiyo tıkandım kaldım 2 saattir oynuyorum senin yüzünden

barbiecim ben de laf olsun diye tercih yapmıştım bende de tık yokk
ayburum selam güzel annemya ilk gün çok heyecanlıydım cezvede daha güz<el oluyo ama ne olur ne olmaz diye makinede yaptım kahvemi,garantiye aldım işifincanın yarısına kadar da köpük oldu allahtan.iyiki varsın cafe machine

bolerom nasıl kızlar

çok şirinmiş canımm
canım beniiimmmsenin de sevgililer günün kutlu olsun bitanem.ay 60 küsür gün geçmiş daha dün gibi ilk gönderdiğin gün biliyo musun barbiimm.zaman hiç geçmiyor gibi oluyor beklerlken ama döndüğünde öyle garip oluyo ki sanki hiç askere gitmemiş gibi.inş eniştemiz sağ salim döner canım.
süper haber buuuuugözünaydın canımcımmm
yarın trendyol kuponumun son günü, nete gelmeye fırsatım olmayabilir diye bugünden kullandım

nasıl sizce??
18 tl ye geldi bana

ben beğendim valla canım güle güle kullan

bu arada hepinizin kandili mübarek olsun canlarımm
hepinize bol bol dua ettim,Allah kabul etssin inş

ay unutmuşum barbimmm yeni eviniz hayırlı olsun canımAllah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.
ev demişken bm senin eve taşınmana ne kadar kaldı ?
ezgimm nasıl oldun ?
tutiimmmmm

Kontesim o okulla ilgini yazini gormemisim canim ... Simdi okuulu olmusun :)
Sevindim canim hem lisans yapacaksin hemde evde sIkilmalara son

Gunaydin herkeslere ...

Barbitom asagida gordum hi:82:

En son ben yatip en erken ben yazinca alintilayacak bisey bulamadim..

Barbibebegim keninle nice yillara , bir omur surer insallah bitanem , mutlu sorunsuz huzurlu kavusmalar olsun insallah

evet meleğim amin canım çok saol bekliorum mutlaka .. ama fatihte değilim ki :26: diğer bahsettiğim yer var ya oraya taşınıyoruz

ayy çok incesin çok sağol sizede bol aşklı yıllar diliyorummm

bu arada barbiş fatihemi taşınıyosun
deme kısssss
fatih benim göz bebeğim

yok canım fatihe değil, başka bir semte

hatunlara bak kandili unutuolar sevgülüler gününü hatırlıolar iice sosyete oldunuz dermişim
inş bu sefer ağız tadıyla otururuz valla handem sağolasın

o zmnlar baya bir yordun kendini geçen hafta fln. ondan olabilir o şiddetli ağrıların :26: bol bol dinlen bence bu hafta pıtırcığım, geçsin iice:26:
aminn , bende okudum üfledim dualar ettim :97:

sende iş bağyanı olacaksın , kardelenlerim benim

aaa bu cok iyi haber birtanem...

bu arada bende strawberry alisverisimi yaptim
iki parfum bana bir parfüm hus a

bana diyorki buralari bitirdin simdide honkong danmi siparis veriyorsun

ay şu hus
güle güle kullan mis kokulum, bende bir bakayım çileğe. :87:
ayy bundan sonra rahat rahat alışveriş yapamıcam , borca gircez :18::18:
olamazzz :84::84:

amin birtanem hepimizin duaları kabul olsun
teşekkür ederim evet güzel bir güne denk geldi heriey güzel olur inşallahh
oyyyy teşekkür ederiz, sizede aşk dolu seneler eşinle birlikte

bende laf olsun beri gelsin diye yapmıştım tercihlerimi canım.. laf oldu beri geldi resmen
bu arada çok iyi yapmışsın, bende beni istemeye gelirse bigün birileri o 5 milyonluk kahve makinesiyle yapıcam kahveleri, fosur fosur köpük yapıyo, kaliteli pahalı makinelerden daha iyi valla
evet 60lı günler geçti 9 gün sonra plakalardayız Allahın izniyle inşallah bende nasıl geçmiş diyeceğim yakında

ay unutmuşum barbimmm yeni eviniz hayırlı olsun canımAllah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.
ev demişken bm senin eve taşınmana ne kadar kaldı ?
ezgimm nasıl oldun ?
tutiimmmmm

tişkürler kuşummm

GÜNAYDINNN

Barbivekenim sana demin yazmistim ama srn alintilama esnasinda gormedin sanirim ...

Logo gunaydin kAr gelecek demislerdi ....

Benim abimde de var lif yırtılması
onun maç oynarken oldu
çok zor bi rahatsızlık
Allah şifalar versin tatlım

GÜNAYDIN meleğim amin bitanem aminn çok sağol
senden bu özel günümde çok özel bir dua bekliyorum gözlerini kapa ve ben için kenle ben için bir dua et , hayırlısı olsun de, kimse üzülmesin de :97: herşey iyi olsun de olurmu

günaydın kızlar geçmişi okuyamadım birazdan gelip okuycam
hava cok soguk dondum yaa

günaydın logo :80:

Barbivekenim sana demin yazmistim ama srn alintilama esnasinda gormedin sanirim ...

Logo gunaydin kAr gelecek demislerdi ....

evet alıntı yapmaktan beynim sulanmıştı o zaman selayhusum
bazen kendimi büyük bir deha olarak hissediorum.. heme telefona cvp veriorumö hem yanımdakilere hem işime bakıorum hem kkya yazıorum hemde birşeyler tıkınıp içiyorum :86:
bana göre zor zanaat hepsi birarada

bu arda günaydın fıstıklarım

ezgim attım msj

günaydınnn biem :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…