- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #23.301
rüyalarin olmasa ...ne yapardin bilmiyorum cok renklsin bebebim cok bu rüyalar seni daha bir ayri yapiyor :))
bay s de demedimi sana heee bende ölüyordum yalvariyordum nolur seker hamuru alayim diye
rüyalar
seviyorum seni be selayhusum
sasırmıyo alıstı artık
Ay canim benim, duygulandirdin beni; ne kadar güzel bir yüregin var seninbenimadımyarcım sağol canım seninde kandilin mübarek olsun, sanada dua ettim
Sagol canimbenim adim yar seninde canim ..
hayırlı kandiller canımmübarek günde Rabbim güzel haberler almanı nasip eder inş
Sagol canim benimAmiin amiin; ne güzel dua etmissin, Allah razi olsun tatlim Rabbim sana da saglikla bebegini kucagina almayi ve kolay bir dogum nasip etsin insaallah [/B]
kontescim teşekkür ederim canımbenim adım yar,hakkınızda hayırlısı olsun kuşummmoralinin daha iyi olmasına sevindim
ezgim neden dizlerin yırtılıyor seningeçmiş olsun canım
gece kuşum hayırlı olsun sözünüzfotolara üstün körü baktım şimdilik, sözlün babana çok benziyor yani senin baban sanırım o :26:
herkeslere günaydın ve selam olsunn:92:
trendyolda harika havlular var,cupcake şeklinde
çok teşekkür ederim canımmgünaydın herkesee
of bugün çok işimiz var annemle börek köfte lahana sarması yapıcaz dolaba koymaya bi de elmalı tatlı var çok sevdiğim onu yaptırıcam annem gitmeden sonuna kadar faydalanıyorum kendisinden
bi de regl oldum iyi ki yarına denk gelmedi ilk gün çok ağrım oluyor
benim adım yar hoşgeldin canım başka doktora görünmen çok iyi olur en azından içinde şüphe kalmaz
ama moralini iyi tutman çok güzel hayırlısı olsun canım benim
selayım nasılsın misafirlerin mi var
barbim kolay gelsin inşallah içinize sinen bir ev bulabilirsiniz canım
xzgim çok geçmiş olsun diğer bacağında da aynı zamanda mı yırtık olmuştu doktora gittin mi tatlım
gece kuşum gördüm resimlerini çoook güzel hepsi çok da yakışmışsınız hadi allah tamamına erdirsin
kontesim hiç rahat durmuyonuz kuu
olsun seviyoruz ki kıskanıyoruz dersin sen gönlünü alırsın onun
biieemmmmmmm
ben kabul ettim canım da bi yere geldim 15 ark istiyo tıkandım kaldım 2 saattir oynuyorum senin yüzünden
anladim canim sen yinede dikkat et emi..
kizlar hepiniz kabul edin lütfen ilerlemem icin bu cok gerekli :))) tskler ederim ...:24:
barbiecim ben de laf olsun diye tercih yapmıştım bende de tık yokkhandem hoşgeldin, yarının heyecanı sardı dimi, yeni bir iş yeni bir ortam yeni yeni her duydu yeni olacak senin için yarın. Allah utandırmasın canım
baktım sonuçlara hiç bir yere yerleşememişim canım , süpriz olmadı tabi bu sonuç banao puanla mucizeydi yerleşmem
2 ev bulduk canım bakalım araştırmalarımız devam ediyor
ayburum selam güzel annemslmlar
benim adım yar daha kesin tanı konmamış dualarımız seninle inş herşey yoluna girer
bm tatlın süper görünüyo hele içindekilerellerine sağlık
xzgim çok koşuşturdun bu aralar accık dinlen düzelirsin inş
barbim haftasonunu ev aramakla geçirmiş inş içinize sinen bir ev bulursunuz
kontes 1olun geliyomuş hadi gözün aydın bu gece uyku haram sana kombin yapman gerek
handemin günaydnım hayhayımın gecekuşumun yarın mesaisi başlıyo
gecekuşum kaç kere istendin anacım senama cezvede kayfe yapmamıştın
tutim nerelerde
selayım güzel annem özledim seni
dün gece yine uyuyamadım aralıksız öksürük tuttu eşim çok korktu çocuğu düşürcen dedi Allah korusun günlerdir uykusuzum ilaçlar işe yaramıyo özellikle yatınca başlıyo
elektriksüpürgemiz eskimişti iyi çekmiyodu eşime evdeki tozda alerji yapıyodur dedim ve bgn gidip 750lira verip dyson süpürge aldık eşim evi süpürdü nasıl toz çıkardı şok oldumverilen paraya değiyomuş
benden haberler böyle umarım bu gece öksürmem
çok şirinmiş canımm
canım beniiimmmkızlar iş yerinde tekim, öğleden sonra ev bakmaya gidecğimiz için, erken çıkmam gerektiği için harıl harıl çalışıorum :126::126:
hepinize özel özel mesajlar atmak istiyordum ama en yazık ki vaktim yok lütfen kusura bakmayınbirde telefon dokunmatik ya iki saat yazmak sürüyor. buradan kutlıcam
öncelillkle bu mübarek kandil gününüzü kutlarım, birbirimize dua edelim emi :13:
sevgililer gününüzde kutlu olsun, aşkk dolu yıllar diliyorummm hepinizeeee
benimde sevgilim sabak ankesörlüden mesaj atmış, sevgililer günümü kutlamışöğleye doğru yine aradı, öyylle kedinin ciğere baktığı gibi uzaktan uzaktan tebrikleştik
neyse bunada şükür az kaldı .. bugün değil benim için asıl önemli olan yarın.. yarın bizim yıldönümümüzneysee tamam len barbi duygusala bağlama
haydin şincilik öptümmmm
(geçmişi okuyamadığım için , özürlerrrr)
süper haber buuuuuselam kızlar
sabah 11den beri koşuşturuyorum
öldüm resmen,ayaklarım berbat halde
kayıt işimi hallettim çok şükür
1ol'cum iyi ki bugün gelmemiş yoksa tek başına fakülte kantininde takılıcaktı zavallım
işlerini toparlamış,halletmiş
gece yola çıkıcakmış
sabah burda olur hayırlısıyla
bugün bi hediye daha aldım ona,totalda 3 tane oldu
sanırım yeterlidir:89:
ben beğendim valla canım güle güle kullan
eşref saatine denk gelmiş demekki barbim çok sevindim
Rabbim ağız tadıyla oturmanızı nasip etsinevin yeride süpermiş hani fatih ikinci mekanımdı dediğin gibi umut accık büyüsün hiç çıkmam ordan bu arada yarın yıldönümünüz bol aşk olsun inş
:[/B]
bu arada barbiş fatihemi taşınıyosun
deme kısssss
fatih benim göz bebeğim
xzgim selayım valla ben de unutmuştum barbimin mesajında görünce dank etti sizinkini de kutladım
barbim evi tuttunuz mu canım çok sevindim hadi hayırlı olsun bu seferkinde ağız tadıyla oturun inşallah
ayburum evet çok sıkılmıştım iy geldi gerçekten
herkesi öpüyorum ben yatar
iyi geceleeer
o ılk agrılar yok bebegım ama yınede agrıyor
misafir sayılmazlar ılk kez gelıcekler ewıme ama annemn yakın arkadasları bende cok severım onları
bılmıyorum bende selayhusum bende smdı okudum yasını ve duaları
Allah ınsallah kabul eder dualarımızı :26:
selayhusum bu arada baglama gıbı bısey yokmus yarin mesaj gelıcekmıs
modemı kurucaz ondan sonra vee artık her yerden ceken ınternetımız olucak ınsallah
bende smdıden cvlerımı dagıtıyım dıyorum bı dahakı egıtım yılı ıcın
ınsallah ıstedıgım gıbı bı okul bulurum
aaa bu cok iyi haber birtanem...
bu arada bende strawberry alisverisimi yaptim
iki parfum bana bir parfüm hus a
bana diyorki buralari bitirdin simdide honkong danmi siparis veriyorsun
Kandil mesajlarindan dolayi herkese tesekkürler
Ay canim benim, duygulandirdin beni; ne kadar güzel bir yüregin var senin... Allah razi olsun tatlim; Rabbim senin de hakkinda hayirli olan dualarini kabul eder insaallah... cok cok tesekkür ederim
Yeni eviniz hayirli olsun canim; ne güzel bir güne denk gelmis...Rabbim saglikla, huzurla, sevdiklerinle oturmayi nasip etsin insaallah...
Ayrica simdiden yil dönümünüz de kutlu olsun; insaallah daha nice nice yildönümlerine
Aksam acayip agirlik cökmüstü; biraz yatip uyudum....artik namaz ve Kuran okuma vakti...
Tekrar Rabbim hakkinizda hayirli olan tüm dualari kabul etsin insaallah...
Iyi geceler...
barbiecim ben de laf olsun diye tercih yapmıştım bende de tık yokk
ayburum selam güzel annemya ilk gün çok heyecanlıydım cezvede daha güz<el oluyo ama ne olur ne olmaz diye makinede yaptım kahvemi,garantiye aldım işi fincanın yarısına kadar da köpük oldu allahtan.iyiki varsın cafe machine
canım beniiimmmsenin de sevgililer günün kutlu olsun bitanem.ay 60 küsür gün geçmiş daha dün gibi ilk gönderdiğin gün biliyo musun barbiimm.zaman hiç geçmiyor gibi oluyor beklerlken ama döndüğünde öyle garip oluyo ki sanki hiç askere gitmemiş gibi.inş eniştemiz sağ salim döner canım.
ay unutmuşum barbimmm yeni eviniz hayırlı olsun canımAllah ağız tadıyla oturmak nasip etsin.
ev demişken bm senin eve taşınmana ne kadar kaldı ?
ezgimm nasıl oldun ?
tutiimmmmm
o ılk agrılar yok bebegım ama yınede agrıyor
misafir sayılmazlar ılk kez gelıcekler ewıme ama annemn yakın arkadasları bende cok severım onları
gormemisim canim
ok verirsin unutma
dizim şimdi daha iyi bende bilmiyorum tam
bizde birazda genetik galiba diz kapagı kaymasıda varmıs bende oda surtune surtune yırtmıs dızlerımı
baya cektım dızlerımden 3 sene oncede bılegımden amelyat olmustum kıst cıkmıstı :97:
bılmıyorum bende selayhusum bende smdı okudum yasını ve duaları
Allah ınsallah kabul eder dualarımızı :26:
Gunaydin herkeslere ...
Barbitom asagida gordum hi:82:
En son ben yatip en erken ben yazinca alintilayacak bisey bulamadim..
Barbibebegim keninle nice yillara , bir omur surer insallah bitanem , mutlu sorunsuz huzurlu kavusmalar olsun insallah
günaydın kızlar geçmişi okuyamadım birazdan gelip okuycam
hava cok soguk dondum yaa
Barbivekenim sana demin yazmistim ama srn alintilama esnasinda gormedin sanirim ...
Logo gunaydin kAr gelecek demislerdi ....
bu arda günaydın fıstıklarım
ezgim attım msj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?