Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

agrım uyutmadı braz daha bakınaym dedım selayım
uyu sen uykusuz kalıosun sonra erkenden kalkıosun

regl mi olcaksin ?? agrin nedenki canim ???
ayaklarian sica su torbasi koyda yatmayi dene

iyi geceler öptüm bebegim

oy çok cicisinnn

Xzgim son mesajlarda xzgi diye gorunce sabah sabah korktum biseyy oldu sandim

Gunaydinnnlar kizlar guzel kizlar hatunlar

Kontesim askina kosa kosa gitmis ...

Nerdeyse hic uyumadim denebilir ... Selimin bogazi yine hiril hirilll bu kacinci yavrumun ... Nefes alamadi nerdeyse yine doktora goturecegim ...

aman Allah korusun 6bucukta kalktım bende gece 3bucukta falan uyudum
zombı gıbıyım
ınsanın ıcı parcalanıyor dımı gotur bencede selayım daha ılerlemeden hemen onlemını al
okulda ıster ıstemez gecıyor ıste ne yazıkkı

Neden

Selim kosup oynuyor ama bogazindan telen sesler kotu ?(?
Doktordan randevu almak icin aradimda acilmamis henuz

Son düzenleme:
Selayhus günaydın canım. okudum o yazıyı da canım arkadaşım çok kötü günler geçirmiş 1 kez daha anladım

BM yaptığın çok şirinmiş. güle güle kullan.

Xzgim naptın dün resim eklememişsin marsmallow yapmadın mı

Selam canim ...
Bende dun gece dusundum yine o yaziyi arkadasin durumunu , az bir hastalikta yanip tutusuyoruz , allahim beterinden korusun..

Sen nasilsin ,??

barbitom yok bebegim normal kombin ekledim kolyeli degil askitom tom tom tom

ben kombinine baktım hatta tam yorum yapıcaktım bilgisayarım dondu , sinir oldum kapadım anneminkini istedim yemek tariflerine bakıodu vermedi, geri vermem diye selayım bugün yazıcam

yaa barbi ve kontess hatunlari size face üzeri gönderdigim oyun seysini onaylayin bide sonuna kadar gidin .. yani oynamaniza gerek yokta oyuna bir kez girin yaaaaa devam etmem gerek bu geceee

:18: ben o oyun şeylerine hiç bakmam, dolup taşar orası aşkitom eve gidince bakıcam hemen

saol barbimm inşallah çok iyi geldi gerçekten

:78::78:

bende mıh gibi yapışırım unutmayayım diye elimden bırakmam deli gibi
hatta bi gün 1ol diyor : ben tutuyorum sen bıraksana
olmaz diyorum ben de tutcam,sen unutursun filan

tıpkı ben
en son ne kaybettiğimi söyleyeyim, içerisinde bir sürü resmin dolu olduğu videoların olduğuu 4 g hafıza kartımı :18::18::18::18:

facede resminizi gördüm , çok şekersiniz kuu
bu gün accuk süslen , herifi kendine hayran bırak dadın damağında kalsında arayı uzatmadan tekrar gelsin :ceyarsmile:

http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/420523-oglum-gideli-1-sene-oldu.html

bu yaziyi okudum ve hickiriklara boguldum su anda ... Allahim evlat acisini sevdiklerimiz acisini yasatma nolur

Allah sabır versin

yok dediniz ya mesaj yazarken kandili unutmuştuk, diye ondan didim handem

çatlak :86::86:

eline saglik biem

cok asiri taki seven birisi olmadigim icin bilekligi takmazdim ama yüzügü kombinlerdim kolyemle :)

biemcim ellerine sağlık canım bende selayıma katılıorum bu konuda yüzüğü takardım kesin.
hatta sen o yüzüğü selayhusuma gönder, onun kolyesiyle takım olsun :86:

misafirlerin gelmiomuş , bu akşam galataya gelsene tocanla dönersin sonra , özledim ben ama ama ama

gunaydın kızlar uyku tutmadı oyun oynamaya geldım

koca kafalarımı oynuosun xzgim, dün 1.ciydin bende iş yerimde oynamaya çalıştım bir ara , çok zor oldu yandım hep , yinede ısrarla oynamaya çalıştım

hayırdır inşallah

of ben de çok kabus gördüm
Allah hayır etsin
şimdi hazırlanıp çıkıyorum hemen, kahvaltıya gidiciz
:80:

akşam yemeklerinden çok sevdiğim bir şey varsa o da sevdiceğimle kahvaltı yapmaktır :97::97:
afiyet olsun çifte kumrular

Nerdeyse hic uyumadim denebilir ... Selimin bogazi yine hiril hirilll bu kacinci yavrumun ... Nefes alamadi nerdeyse yine doktora goturecegim ...

ayy bir daha selimin boğazı hırıl hırıl deme selayım, yasaklıorum sana bu cümleyi

ayrıcada günaydınnnn hatuşlarrrr selay, kontes, xzgi, spidiii

Selam canim ...
Bende dun gece dusundum yine o yaziyi arkadasin durumunu , az bir hastalikta yanip tutusuyoruz , allahim beterinden korusun..

Sen nasilsin ,??

EVET ne kadar zor bişeydir kucağına aldıktan sonra vazgeçmek.
düşükler bi nebze daha iyi gibi geliyor bana. en azından görmüyorsun kucağına alıp bakmıyorsun. dün bi arkadaşımda öyle düşük yaptı da cinsiyetini öğrenmeye giderken kalbinin atmadığını öğrenmiş bu kızın yaşadığı ne biliyim tarifi bile zo bu çok başka bişey ya Allah nerede varsa sabır versin :84::84::84:

bende iyiyim canım yine grp olucam sanırım :85:

günaydın kızlar
bu kez tunaydın demek zorunda kalmadgım ıcın gururluyum
evlat acısı dunyada ki en zor ve unutulmayan şey olmalı Allah kimsenin başına vermesin :26:
sipidicim yapmadım bugun yapıcam ama yarn annemlere gidicem bu aksamdan yaparım
eğer becerebilirsem resmini koyarım
barbitom meleğim bugün hiç halim yok inan ki hem uykusuzum hemde karnım çok ağrıyor
asıl ben seni ne kadar çok özledimm bilemezsin

dün ablamlara gittik ya onun ufak bi kızı var 5 yaşında
nasıl akıllı nasıl tatlı anlatamam
resimler boyamış herkese veriyor buzdolabının üstüne assın diye
herkese seçtirmiş resimleri teyzesine ananesine falan vermiş
neyse yengesine de demiş seç diye sonra pişman olmuş
beğendiği her resme yok onu şuna vericem o sevdi falan filan vermemek için diretmiş
annesi de kızmış ona
neyse vermiş resmi sonra almış arkasına fiyat etiketi yapıştırmış 9buçuk milyon
demiş bu resmi almak istiyorsan parasını ver parayla satıyorum
anneside demiş kimseye parayla vermiyodun bi tek o paralı bi tane etiketim var ona yapıştırdım demiş parayı verirsen resmi alırsın demiş vermeyincede kusura bakma veremem ozaman demiş almış
dün banada getirdi defteri bitane seçtim diyor yok diyor ben senin için bu resmi düşünmüştüm
anaokuluna gidiyor kitabındada örümcek var sormuş bay s ona bu ne diye oda bilmiyorum falan demiş s de nasıl bilmezsin bu örümcek falan demiş o da ne biliyim ben örümcek görünce kaçıyorum nasıl tanıyım demiş Allahım ısır ısır ye o kadar tatlı ki

kücük kesme kaplarım yok ama
üstünü nasıl süslücem bilmiyorum
kalbin üstüne minik minik kalplerimde olsaydı çok güzel olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…