Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

o dünkü linke bakamadım ben yorumlarınızdan anlaşılıyodu nasıl olduğu
1 kez okudum bebeğini kaybetmiş bir bayanın hikayesini
günlerce etkisinden çıkamadım
çok ağlamıştım
bazen gece yatıp uykuya dalmaya hazırlanırken düşünceler gelirya aklımıza
Allah korusun yaa , neler geliyodu aklıma, durduk yerde ağlamaya başlıyodum :26:

neyse ya

ezgim yaptınmı hamurunu :44:
oğlumun doğum günü pastasıyla eşimin doğum günü pastasını ben yapmıştım geçen sene :)

Son düzenleme:

Evet öyle süsleme aparatları olsa çok güzel olacakta.
ben dia dan kurabiye kalıbı almıştım onunla yaptım :86:

kurabıye kalıplarım çok varda susleme kalıplarım yok bakıcam ama kafama gore uydurucam
neyse smdı merak ettım heves ettım yapmaya baslıcam strece sarınca bı gun veya daha fazla oda sıcaklıgında bekletebılııomussun

yok canım daha yapmadım ama yapıcam inşallah yapabilirim baya uğraştırıcı ve zormuş

Evet canım uzun süre bekletirsen at dolabu sonra çıkart yine ısıt erit.

günaydın
kontes hadi gözün aydın kavuştun sevdiceğine beraberliğin tadını çıkarın
bm bende yüzüğü beğendim bileklik yaratıcı ama benlik değil anam bu kız terlikte yapıymuş
selayım selim daha düzelemedimi yaaa
xzgim yeğeninin lafına bayıldım örümcek gördüğümde kaçıyom ne biliyim nasıl bişeahh bu çocuklar çok tatlı cevaplar veriyo yaaa bide resmini satıyomuş cimcime
handem ders başında bıcırıklarla keyifli vakit geçiriyo
barbim bgn yoğundur
iki gecedir rahat uyuyorum ökrürüğüm büyük ölçüde kesildi
dün mahkememiz vardı bakırköyde kazada iki taraftan şikayetçi olmuştum hastayım diye gitmedim dün aradılar bgn gidip ifade vermem gerekmiş dava sonuçlanabilirmiş iki kişi şikayetçi olmuştuk demekki karşı taraf şikayetini geri aldı bende geri alırsam dava sonuçlancak birazdan eşim gelcek adliyeye gitcez dün pc başında değildim gündz mothercareye gitmiştim emzirme çamaşırları indirimdeydi 70 tlden 10 tlye düşmüştü tabi bikaç cicide aldımakşamda pc eşimdeydi erkenden uyumuşum
speedyyy slm canım
bgn farkettim tutim faceyi kapatmış

tamam bitanem yarın annene giderse cuma misafirin gelir, h.sonu bay s ile geçirirsin ajanda gösteriyorki biz haftaya kaldık haftaya mutlaka görüşelim ya, biz aynı şehirdeyiz yaaaa :84::84:

şimdiki veletler valla çocuk değil, ne kadar uyanıklar ya
bizimde aldığımız evde bir bebek yaşıyor 1,5 yaşında falandır adı mustafa, o kadar tatlı ki onlarda çıkmasınlar evden beraber yaşayalım istiorum

günaydın ayburumm. öksürüğünün kesildiğine düzelmiş olduğuna çok sevindim bebişim.. İnşallah bir daha nüksetmez cicişlerinizi merak ettim, baya bir indirim olmuş valla kap kız kappp
adliye koridorlarına gidiosun he, kolay gele
tutiş kapamışmı feysini hiç farkında değilim neden kiii :26:

günaydın
işe daha yeni geldim
dünde saçlarıma cila attırdım tam istediğim gibi oldu
aksam ing. kursuna gitcem
cumada kumkapıya meyhaneye gitcez
c.tesi arkadasım bende pazar temizlik günü

geçen hafta çarşımız kitlenmişti, aponun yakalanışının yıl dönümü münasbetiyle olay çıkmasından çekindikleri için bu haftada çarşımız kitlenmiş, yine görüşemicez benimkiyleee :84::84:
dün beni aramadı
dün neden aramadın beni unuttun dimi diyorum
ne için arıcaktım ki dedi :26:
bir düşün bakalım 15 şubat neyi ifade edior sana dedim :44:
aşkitom 14 şubatta aradım ya kutladım ya dedi :82:
bende hayır o değil biraz daha düşün dedimmmm
öcalanın yakalanmasının yıldönümü 15 şubat onu kutlamak için mi dedi :86:
bende askerde olmasan iyi bir çemkirirdim ama dua et ordasın yıldönümümüzü kutlamamış ve hatırlamamış olmanı sineye çekiorum dedim
hemen kıvırıyo , bende zaten şimdi onu kutlamak için aramıştım araya laf girince unuttum falan sallamaya başladı :86:

günaydın
işe daha yeni geldim
dünde saçlarıma cila attırdım tam istediğim gibi oldu
aksam ing. kursuna gitcem
cumada kumkapıya meyhaneye gitcez
c.tesi arkadasım bende pazar temizlik günü

günaydın canım
sen böyle yazınca burayı sevgili günlük topiği sandım burayı bir an

teşekkürederim aybuş he ya terlikte yapıyorum
paşayı öğle uykusuna yatırınca onuda tamamlıycam bugün
iyi düzelmişsin
sağ sağlim bitirirsin inşlh hamileleiğini

barbişim
beren
julia
benimadımyar
logopeia

slm kıslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…