Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Ah seninle hep bir ömrüm
Ağlamam güzel gözlüm
Beklerim tüm ömrümce
Yeterki sen dur sözünde
Bastığın toprak oldum
Döndüğün yollar oldum
Çabuk gel aşkım bu son olsun
dayannn....

teşekkürederim barbişim kokoşum ascık

ay selayım benimde evim için banyo seti almam lazım
bu arada markafonide süper nevresimler vardı 33 tl filan

bugun disariya ciktim eve reklam gelmisti orda begendim seyler vardi
banyo icin paspas , 2 cift te nevresim takimi aldim degisik olsun diye
kendim icin valla bisey almadim

güle güle kullan seloşum

ayy bugün noldu
sabah esrayla birlikte elbiseyi deiştik işe dönüyoruz taksiye bindik. taksicide damar fm diye bir radyo açmı.
içeride birbirinden arabesk şarkılar çalıyor, sabahın köründe psikopopata baplıcaktı bizi, çizecektim kendimi :86: neyyse dj soru soruo bilene ödüll veriolarmış. hangi ayda 28 gün vardır diyor ? şöfor esra ben hemen atladık şubatttt diye dj gelenn mesajlarda kimsenin bilemediğini söyleyip duruyor.. ayy diyoruz millete bak ne cahil. dayanamyıp mesaj attık bizde damar fme. dj anında adımızı okudu cevabımızın yanlış olduğunu söyledi Allah allah derken aklıma aa bütün aylarda vardır tabi ki dedim 28 gün hemen mesaj attım
kazandım
radyodan aradılar bedava dijitürk bağlatma kazanmışım, onlar 350 tl değerindeki bağlatmayı beleşe yapceklermiş ama 17 tl fatura ödicekmişim her ay , pehhhhh napayım dijitürkü ben, insan işe yarar bir hediye yollar
ayy biri dinlesiyse sabah damar fm i orayı dinlediğimi, dinlemekle kalmayıp birde bilgi sorularına cevap verdiğimi adımın okunduğunu duyduysa rezil oldum

Ah seninle hep bir ömrüm
Ağlamam güzel gözlüm
Beklerim tüm ömrümce
Yeterki sen dur sözünde
Bastığın toprak oldum
Döndüğün yollar oldum
Çabuk gel aşkım bu son olsun
dayannn....

bekleyen biz olunca dayannnnnnnnnnn
tam bize göre bi şarkıı
bu yaz bizim için gelecek, bahar bizim için gelecekkkk :97::97:

güzel eğlence olmuş ama hakkat daha güzel bi hediye yokmuydu
zaten heryerde kampanya dolu digi kampanyası
1 sene de bıktık digiden anca soyuyolar milleti
bulaşmayın derim

güzel eğlence olmuş ama hakkat daha güzel bi hediye yokmuydu
zaten heryerde kampanya dolu digi kampanyası
1 sene de bıktık digiden anca soyuyolar milleti
bulaşmayın derim

sorma yol nasıl geçti anlamadık birde bizim adımızı anons etmeden taksiden inmek zorunda kaldık kulaklığımı çıkarıp telefonumdan iki saat damar fm aradım tek kulaklıkla, iki yapışık kafa binaya girene kadar damar fm dinledik
yok kız ne işim olur digiyle, kablolu var bizde yetiyi artıyii hatta

aniiii yasadim o derece yani :)))

slmlar
selayım uzun zamandır eve masraf yapmamıştın kendinden fırsat biliphayırlı olsun kullanışlı şeyler almışın
bm terlik güzel olmuş hemide mor
xzgim senin uyku halini merak ediyom bu arada ne zaman istersen gelebilirsin hem dediğin gibi yazda geliyoçotanakları toplarım ne güzel
barbim damar fm heeeadam akıllı trendyol çeki vereydiler yaabu arada kaymaya gidiyomuşunusta ol accık bi palandöken yap sonrasında
kontess sevdiceğini uğurlamışsın Allah kavuştursun
handem okulda tutim yok nerde yaaa:26:
selinilkbahar hoşgeldin
bgn tahlillerim ve tetanoz aşım vardı vuruldumda geldim abim istanbulda pazara kadar bende kalcak yemek hazırlıyom çok gelemem öpüyom hepinizi

bu tetanos asisi neden vurunuluyorki önceden yokmuydu sende canim neden simdi ???anlamis degilim burda hamilelikte asi vurunmuyorsun ?? allah alla sasirdim :26:
kolay gelsin sana ...
evet demi kendimden firsat bilipte artik.. ama harcamalari durdurmam gerekecek
hatta hus icin kredi bile cekmek zorunda kalabilir disler cok masrafli olacak cünkü

her anın olay kızım senin yaaaa

ayburum AMİNNNNNN diyorum
şimdiden özledim vallahi eksik eksik hissettim bugün kendimi
2gün sabahın köründe buluşunca...
gerçi doğamız gereği yine alışıcaz özleme ama işte ilk gün kötü geçiyor
o da burukmuş kıyamam
gece şehirden çıkarken çok koymuş

cok ic burkucu
senin oldugun sehirden gitmek ona tabiki koymustur

şunlar nasıl kızlar?
pantol 20 tl
jean cici 30 tl
süet tayt/pantol 10 tl

hepsi batik marka

koyu renk olanlar güzel canim ..
acik renk bacagina yapisan bacaklarini olduktan fazla kalin gösterir ve sen bacaklarinin kalin görünmesinden sikayet edip duruyorsun... o yüzden ilki hayir
ortadaki cok kullanisli uzun gömlek tunik cek üstüne cik disariya cok sIK durur bence.. benim var ona benzeyen ücüncüyüde begendim ..
tabi benim fikrimin önemi varsa :89::89:

var tabi bebişim ne demek
eed bacak yüzünden tereddüt ettim ben de
ilkinin ankrasit midir nedir o rengi de var ama bilemiyorum:26:
jean çok orjinal bence de maxi elbiselere çok hoş olur diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…