- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #23.541
trendyoldan aldığımız elbiseleri geri götürdük bugün deck ' e. ama aynı elbiseden kalmamıştı başka birşey aldım. iyi oldu çünkü ben elbiseyi hiç beğenmedim kontesim. beli yukarı kayıyo, üst kısmıda bol gelmiştibişi aldık çıktık hemen oyalanmayalım diye.. geçen aldığım 140 liralık fuzuli çizmelerden sonra, bu elbisede son zamanlarda yaptığım en fuzuli alışverişlerden biri oldu poff
eneee cidden çok uygunmuşş
ne aldın onun yerine?
üzüldüm yav,neyse nabalım
selam biemcikslm kıslarrr
ee bunlar ilk de olmuyacak sonda :))trendyoldan aldığımız elbiseleri geri götürdük bugün deck ' e. ama aynı elbiseden kalmamıştı başka birşey aldım. iyi oldu çünkü ben elbiseyi hiç beğenmedim kontesim. beli yukarı kayıyo, üst kısmıda bol gelmiştibişi aldık çıktık hemen oyalanmayalım diye.. geçen aldığım 140 liralık fuzuli çizmelerden sonra, bu elbisede son zamanlarda yaptığım en fuzuli alışverişlerden biri oldu poff
ayrıca deckin mağazaı kossskocaman bir yer, sahibide çook tarz bir çocukiçeride harika objeler vardı retro tarzı ahizeli turuncu telefonlar, turuncu dolaplar değişik tablolar rozetler kahve makineleri klas bir cafe gibiydi adete üst katındada bir restoran vardı deck açılana kadar orda oturduk arkadaşla açık büfe kahvaltı iki koskoca fincan çay içtim 5 tl tuttu hesap istanbulda gördüğüm en ucuz mekanlardan biri
ilk içeri girdiğimizde açık büfeden başka bişi yok deyince adamlar çekinerek tamam açık büfe yiyelim o zaman dedik :18: elbise semerinden seksenine gelecek bize kahvaltı yol parası neyim dedikama hesabı görünce , harika bir kahvaltı yapmanın huzurundan başka birşey kalmamıştı üzerimizde
varolmanın dayanılmaz hafifliği :86::86:
kalın penye altı dar etek üstü kazak gibi bir elbis/tunik gibi bişey
hus disci arastirmasina girdi istanbulda yakinda gidecek heralde siz yazinki gidisimizde gidin diyor .. bir senede 10 kere türkiye olmaz dedi
implant cok pahali birsey cok tuzluya gelecek bize 2 doktorla görüsmüs en ucuzu alt üst 10.000 euro istemis...
namini duydugunuz iyi bir implantci dis hekimi varmi tanidiginiz ???
selam biemcik
ee bunlar ilk de olmuyacak sonda :))
ucuz mekani bana sorcaksin istanbuldabir portakal suyu bir pohca birde kahve 20 küsür :)) ama bundan 4 sene önce
bende loreal casting bal köpüğü alıcam inşallah olur sitede bir
arkadas boyamıs resmini koymuscok güzel tutmu ondan
inşallah seninkide istediğin gibi olur canım
kahvaltıda cok ucuzmus yaa
ne güsel sözmüş bu
güle güle kullan canooo
hus disci arastirmasina girdi istanbulda yakinda gidecek heralde siz yazinki gidisimizde gidin diyor .. bir senede 10 kere türkiye olmaz dedi
implant cok pahali birsey cok tuzluya gelecek bize 2 doktorla görüsmüs en ucuzu alt üst 10.000 euro istemis...
namini duydugunuz iyi bir implantci dis hekimi varmi tanidiginiz ???
bende dün bunu aldım etek kısmı daha kalın
bakırköyde istanbul caddesinden aldım
15 tl ye yarın aksam giyerim artık
alırken o kadar beğenmedim ama üstte cok güzel durdu
Eki Görüntüle 142808
bende dün bunu aldım etek kısmı daha kalın
bakırköyde istanbul caddesinden aldım
15 tl ye yarın aksam giyerim artık
alırken o kadar beğenmedim ama üstte cok güzel durdu
Eki Görüntüle 142808
teşekkür ederim barbim öyle cok cok beğenerek almadım
ama eve gelip deneyince bayıldım
selinilkbahar neden izin yok anlamadım :26:
ailem otoriter
amcalar abiler falan kolay kolay gezmeme izin yok
işe gidiyorum o da dayımın yanında muhasebeci olarak
işten eve evden işe arada bir çarşı pazar market derken yaş oldu 30
evlenmemek içinde gayret gösterdim sonunda kaldım evde
hadi beay üzüldüm şimdi .. neden bu kadar yasakçılar güvenlerini sarsacak bir olay olduda bu yüzdenmi kapadılar seni eve böyle :26: benim babam genelde öyle yaparda yanlış anlamada
YOK be çok şükür bir şey olmadı bizim sulale hepsi öyledir kızlar ne zaman evleniriz o zaman kocamız izin verirse çıkarız dışarı yoksa gezmek laylaylom için izin yok askerlik gibi bir şey ama herkes alışıyor beraber hareket ediyor bende alıştım benimsedim ama onlarda beni anladı evlenmek nayn dedim geri adımda atmayınca işte böyle ama huzurum yerinde yaşım 50 de bile olsa farketmez artık benim için ailemi seviyorum
YOK be çok şükür bir şey olmadı bizim sulale hepsi öyledir kızlar ne zaman evleniriz o zaman kocamız izin verirse çıkarız dışarı yoksa gezmek laylaylom için izin yok askerlik gibi bir şey ama herkes alışıyor beraber hareket ediyor bende alıştım benimsedim ama onlarda beni anladı evlenmek nayn dedim geri adımda atmayınca işte böyle ama huzurum yerinde yaşım 50 de bile olsa farketmez artık benim için ailemi seviyorum
Ben yemeğe gidiyorum yemeğede eve gidiyorum işe bak yaa
dışarıda yemek bile yasak şaşılacak iş dimi
ama çok güzel bir ailem akrabalarım var deşarjımıda onlarla atıyorum buda bana yeterli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?