Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ne aldın onun yerine?
üzüldüm yav,neyse nabalım

eneee cidden çok uygunmuşş

ilk içeri girdiğimizde açık büfeden başka bişi yok deyince adamlar çekinerek tamam açık büfe yiyelim o zaman dedik :18: elbise semerinden seksenine gelecek bize kahvaltı yol parası neyim dedik ama hesabı görünce , harika bir kahvaltı yapmanın huzurundan başka birşey kalmamıştı üzerimizde
varolmanın dayanılmaz hafifliği :86::86:

ne aldın onun yerine?
üzüldüm yav,neyse nabalım

kalın penye altı dar etek üstü kazak gibi bir elbis/tunik gibi bişey

selam biemcik
ee bunlar ilk de olmuyacak sonda :))

ucuz mekani bana sorcaksin istanbulda bir portakal suyu bir pohca birde kahve 20 küsür :)) ama bundan 4 sene önce

bende loreal casting bal köpüğü alıcam inşallah olur sitede bir
arkadas boyamıs resmini koymuscok güzel tutmu ondan
inşallah seninkide istediğin gibi olur canım
kahvaltıda cok ucuzmus yaa

ne güsel sözmüş bu
güle güle kullan canooo

hus disci arastirmasina girdi istanbulda yakinda gidecek heralde siz yazinki gidisimizde gidin diyor .. bir senede 10 kere türkiye olmaz dedi

implant cok pahali birsey cok tuzluya gelecek bize 2 doktorla görüsmüs en ucuzu alt üst 10.000 euro istemis...

namini duydugunuz iyi bir implantci dis hekimi varmi tanidiginiz ???

bende dün bunu aldım etek kısmı daha kalın
bakırköyde istanbul caddesinden aldım
15 tl ye yarın aksam giyerim artık
alırken o kadar beğenmedim ama üstte cok güzel durdu

implant ne demek selayım:26:

selam biemcik

ee bunlar ilk de olmuyacak sonda :))

ucuz mekani bana sorcaksin istanbulda bir portakal suyu bir pohca birde kahve 20 küsür :)) ama bundan 4 sene önce

anneme söyleyemedim sabahın köründe elbise deişmeye gittiğimi, iyice kıyafetle kafayı yediğimi düşünmesin diye arşive gidiyorum dedim

bende loreal casting bal köpüğü alıcam inşallah olur sitede bir
arkadas boyamıs resmini koymuscok güzel tutmu ondan
inşallah seninkide istediğin gibi olur canım
kahvaltıda cok ucuzmus yaa

fazla bir renk deişimi olmaz canım amonyaksız olduğu için açma yapmayacak, saçının rengi uygunsa sadece boya rengini verir..
inşalla olur

ne güsel sözmüş bu
güle güle kullan canooo

kullanmaya hevesli değilim kontesim, öylesine aldım.. maksat değişim yapmış olmak :86:

babamın dişleride öyle birşeyler olmuştu selayhusum annemlere sorim bi

Eki Görüntüle 142808

benimde var bundan birkaç ay evvel almıştım. hatta siteye resmini eklemiştim galiba :26:
güle güle kullan canım

Eki Görüntüle 142808

meraba
üstündeki etek bu fiyata çok güzel
bakırköye gitmeyi çok istiyorum ama abim götürmüyor kendimde gidemem yasak çünkü öyle gezmeler bana ama keşke şuralara gidip görebilsem bir defa gezdim burnumun dibinde o kadar inş. gene gezerim bir gün

hadi be ay üzüldüm şimdi .. neden bu kadar yasakçılar güvenlerini sarsacak bir olay olduda bu yüzdenmi kapadılar seni eve böyle :26: benim babam genelde öyle yaparda yanlış anlamada

hadi be ay üzüldüm şimdi .. neden bu kadar yasakçılar güvenlerini sarsacak bir olay olduda bu yüzdenmi kapadılar seni eve böyle :26: benim babam genelde öyle yaparda yanlış anlamada

YOK be çok şükür bir şey olmadı bizim sulale hepsi öyledir kızlar ne zaman evleniriz o zaman kocamız izin verirse çıkarız dışarı yoksa gezmek laylaylom için izin yok askerlik gibi bir şey ama herkes alışıyor beraber hareket ediyor bende alıştım benimsedim ama onlarda beni anladı evlenmek nayn dedim geri adımda atmayınca işte böyle ama huzurum yerinde yaşım 50 de bile olsa farketmez artık benim için ailemi seviyorum

Ben yemeğe gidiyorum yemeğede eve gidiyorum işe bak yaa
dışarıda yemek bile yasak şaşılacak iş dimi
ama çok güzel bir ailem akrabalarım var deşarjımıda onlarla atıyorum buda bana yeterli oluyor

doğulumusunuz siz? oralarda genelde öyledir de :26:

Ben yemeğe gidiyorum yemeğede eve gidiyorum işe bak yaa
dışarıda yemek bile yasak şaşılacak iş dimi
ama çok güzel bir ailem akrabalarım var deşarjımıda onlarla atıyorum buda bana yeterli oluyor

valla ben hayatta en çok özgürlüğü seviyorum o yüzden kendi adıma durumuna üzüldüm arkadaşım , ama sen mutluysan sorun yok o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…