Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

canlar gitti arkadaslar yedik ictik oturduk sohbet ettik özlemisim

burnum güzel olmus dedi uzun zamandan beri görüsmüyorduk

barbim benim sende güzel yaparsin herseyi buna eminim askitomtomtom

xzgim evet gercekten eve bakarsan oluyor canim

kontesim filmin kalitesi nasildi indiriptemi baktin yoksa direk nettenmi baktin..

benim adim yar gel canim yaparim ben sana herseyden ne istersen

canim havuclu toplari yarim kilo havucu rendeledim ve icine yarim bardaktan birazcik fazla seker koydum istege göre 1 bardak bile konuyor ama asiri sekerli geldi bana
onu yumusayana kadar kaynatiyorsun .. sonra birazcik havuclarin kendi suyu cikiyor onu süzüyorsun bekletiyorsun icine yarim paket petibör yani butterkeks katiyorsun , ben birazda findik kattim top haline getirip hindistan cevizine buluyorsun cok güzel bir tad oluyor yaparsan afiyet olsun ...

ezgim iyi vakit geçirmeler sizeee
çok severim büyük aileleri,bi orda bi burda gece oturmaları filan ama bizde ne yazık ki yok öyle güsellikler

filmin yorumunu bekliyorum

pasajlara gitmeyin ama yaa

selayım değişik gün geçirmene çok sevindim
havuç toplara bayılırımmm
filmleri indirip de izlerim ben hep
dvd kalitesindeydi,çok netti

aaa sorunu görmedim ki kuşumm
cevaben öyle afiş koyar mıyım kız hödük gibi :90:
tavsiye anlamında koydum afişi ama bi şey yazmadım hem uykum vardı hem de anlarsınız diyeee

hheuhuhıuahklarjgşaıjg esta piti pitii
ben o izlediğinin sinemasına hala gitcemmm halaaaa gitcem :97:

mutlaka git
çok beğendim ben yaa
çok güldüm
hani süpper espriler filan yok belki ama
çok doğal konuşmalar
mimikler mükemmel

bu hafta belki, inşallah
aşkito burdayken herhafta sinemadaydık , şimdi o yok ya gidesim pek gelmiyor. o gittiğinden beri sadece "tourist" filmine gittim
eee trakyalı tabi be yaaa eralde güzel olacak mimikler, konuşmalar

bu hafta belki, inşallah
aşkito burdayken herhafta sinemadaydık , şimdi o yok ya gidesim pek gelmiyor. o gittiğinden beri sadece "tourist" filmine gittim
eee trakyalı tabi be yaaa eralde güzel olacak mimikler, konuşmalar

biz daha hiç gitmedik aşk ile sinemaya
yazın harry potter çıkıcak,ona söz verdi (ben çok severim potter)
küs olsak da gitcez,sonra yeniden küseriz dedim hahahah

pohocadan kalmadigi icin onun resmini koyamadim bunlarida sizin icin servis tabagina koydum
buyrun buyrun cekinmeyin alin dostlar

biz daha hiç gitmedik aşk ile sinemaya
yazın harry potter çıkıcak,ona söz verdi (ben çok severim potter)
küs olsak da gitcez,sonra yeniden küseriz dedim hahahah

bizde eskiden cok giderdik yeni evlendigimizde falan sonra eve internet aldiktan sonra hus filmleri indirmeye basladi , bide selim olduktan sonra selimi birakacak yerimiz yok malesef annemler uzak oldugu icin .. selim birazdaha büyüyünce selimle beraber gideriz artik ice age falan filan )

Barbitom tesekkur ediyorum

Kontescan onlar tavuk gogsu ben kalipta yaptim bebemm ondan oyle , digerleride havuclu tooplar cikolata tanesinede batirdim

yarın senide mutfağa alalım o zaman kontescan :86::86:
sabahtan beri bilg başındayım film+kk+face+blog+haber derken, annemden zılgıtı yedim .. birde onun laptopunu kullanıyorum bnmkinin kablosunu aramay üşendim.
zılgıtı yedim , kalk artık diyee.. çıkmam gerek öptüm hepiniziii

bu da benim ıslak kurabiyem , çektimde geldim selayım koyunca :86:

barbitom bunlar cok güzel olmus tarifini yazmistin degilmi ..
neyse msn de yine alirim senden bebegim..
gecenki kurabiye gibi bunlarida yaparim
bunlardan ezgimde yapmisti

ama o kurabiyeleri atmadim biliyormusun , tadi harikaydi ertesi gün bitirdim hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…