- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #23.961
sağol canımm hoşbuldumhg nice kardeş
selamlaar
temizliğimi yaptım geldim şimdi öğrencim gelicek
gelmeden bi selam vereyim dedim
evet barbim cumartesi işi sıkıcı oldu biraz toplantı bu haftaya mahsustu dönem başında yapılan genel kuruldu ama 10 dan 3 e kadar olan okul her hafta var malesef
sen neler yapıyosun niye uyuyamadın ki sabah insan erken kalkmaya alışınca uyuyamıyo heralde dimi
birden bu tempo yordu bmcim ya alışınca yorulmam heralde
çok sağol canım benim seni biliyorum ben zaten
dün dicektim unuttum trendde sepette tutma süresi oluyo ya geri sayıyor onu mu aştın ki acaba da sepetten gitti elbiseler
tüüüüüüüüünaydınlarr...bugün aynen böyleyim...akşam yatmaz sabah kalkmaz pazar günü keyif günü herkese misafir geliyormuş bugün kolay gelsin bayanlar...
annemle evde takılıyoruz elime toz bezi iliştirdi boş durma dedi bende sadece laptopumun tozunu aldımpazar günü temizlik mi yapılır ya allah allaaaaaaaaaaaaaaaaaaah mutfağa girip bişeyler yapasım var yarında spora başlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmm malum yaz geliyorrrr hop ki üç dört hop ki üç dört pazar günü ehrkes sevgisiliylen geziyor bizde barbişle aynen böyle takılıyoruz :97:
selam kızlaarr bi süredir sizi takip ediyorum ama pek yazmamıştım, beni de alın aranızaa
erkek arkadaşım askerde ben de çok sıkılıyorum evde vakit geçmiyoo
aaa barbim o ıslak kurabiyeden bende yapmıştım şekerli suya batırmıştım bendee babam 1 günde bitirmişti onu
barbişim aynı tariften bahsediyoruz belkideisim farklı sadece
nice89 torun hoşgeldinnnn
bende bir kek yapıp geleyim
hoşbulduk nineemmtatlı tatlı konuşmuşsunuz benim de canım barbinin yazdığı ıslak kurabiyeden istedi googleden buldum yapça bende şimdi daha önce yemiştim çok beğenmiştim hepimize kolay gelsin o zman
tutim ben de öylece oturuyorum aşksızz
o orda ben burda film izliyoz
barbi benimki kıbrısta asker şafak 83kıbrıs ta diye 2 gün erken gelcekmiş sanırsam.daha çooook var.bugün msn de görüştük dünyalar benim oldu sanki bide gitti gideli bu 2. çarşıya çıkışı çarşıya da salmıyolar:2:
benimde sevgilim erzurumda canım. 337. kısa dönem şafağımızda 85.
bizimde iki haftadır çarşılar kitli , ama sizinki çok kötüymüş be
Allah kavuştursun canımmm uzak olmak çok zor,benimkide 337. dönem.şimdi senin yaptığın kurabiyeden yapçam çok canım çekti yaadaha anca yemek yedim bide kakao az kalmış gittim aldım bakalım şimdi yapıcam ama sonuç nasıl olcak
Tünaydinnnnnn
Üfff, bisey yazacak halim kalmadi: kahvalti yapmamistim henüz,
bir de sizin menülerinizi, Barbiemin kurabiyesini, tiramisusunu okuyunca
iyice migdem kazindi; ah ahhh olsa da hepsini yesem simdiiiii
Yapmayin böyle ama ya, olan var olmayan var
Neyse, ben gideyim de birseyler yiyeyim bari...
evet sen yapmışsaın sabah oda yaptım diodu sankim ama çok güzel görünüyor işiler felaket çok yoruluyorum kafam bi dünya derler ya aynı öyle eve geliyorum sanki üstümden araba geçmiş :90:annem sanki taş taşıtıyolar diyomiensera kurabiyeyi ben yaptım canım biem değil. adı ıslak kurabiye netten bakabilirsin..
işler nasıl gidio bakalım?
biemin blogunun adresi imzasında menekşenin üstünde yazıyor bak
bebegım ben cok gırmıyorum bendede kımsenın yok kı dogru durustselam çotanaklarım nasılsınız???
geçmişi okudum ama kafam kazan gibi şu öğretmenliğin kağıt kürek işlerinden bıktım usandım yeminle.türkçeciyim diye bütün rapor vs işleri bana kalıyo
SELAYCım bebeğim ben 2 aydır sarımsak formülünü yapıyorum,ilk başlarda dökülme azaldı gibi oldu ama şu an hala çok fazla dökülüyo onun yerine karanfilli bir formül var bir araştırayım da sana söyleyeyim ou yapalım beraber canım olur muen azından karanfil güzel kokuyo ben duşa girince 2 saat arkamdan kimse giremiyo kokudan 2ayda kendimden tiksindim o derece yani
bu araddaaaaaaaaaaaa
tutimle kontesimin haricinde kimsenin msni yok bende. beni sevmio musunuzzzzzzzzz
askım en son eklemıstık ya senn msn ını a ıle baslayan degıl mı hatta konusmustuk ben cok gırmıyorum kı cok nadır gırıyorum selayla konusmak ıcın o da gecelerıdenüzlü horozu geldiiiii üüüüürürürürürü
deli gibi bu saatte kalktım ya pazar pazaruyku tutmadı sabahh :44:
kitap okıyım bari didim
selayım misafirlerin geliomuş yavrimuu, menünü sevdim aşkımheee eylül gibi unun şekerin hazır olsun :86::86: dün ken kardeşinle alamanyaya gitme işlerini konuştum ya ramazan ya kurban tatili civarı düşünüyoruzzz haberin ola
xzgimm noldu kuzum ? ya ben seni msne ekledim selayım adresi veerdi ama hiç online olmuyorsun anlamadım bu işi :44::44:
kontescan o elbisenin geçen yaz yavruağzı-pudra renklerini görmüştüm ipekimsi gibiydi kumaşı onu aklıma getirdin :97: keşke yaz gelse artık ya şıkır şıkır giyinsek :97:
handeciğimmmmm baya bir yorulmuşsun, cumartesi çalışmak çok kötü yaabu haftaya mahsus birşeymiydi,? yarınki menünü sevdim mantı mmmm
biem aldıklaarını güle güle kullan canım
gecekuşuu sendemi çok yoruldunnn yazık sizee kuzularım benimmsni tutiden istersin balımmm, onda varık
tunaydın bıemım napıyım ben bıraz fazla alıngan ve duygusalımgünaydın fıstıklar
Selayhusum teşekkürederim. olsun sende çikolata sos felan uydur üstüne yada kakaolu büsküvi ufala ,
zaten bu tarifte yapılan tavuk göğsünün kendisi de çok lezzetli oluyo.
handem h.g. baya yoruluyosundur dinlen, bu arada bence de çok hoş giyiniyosun
ben senin tarzını beğeniyorumbugün ne giydinden ben soğudum biraz o yüzden sık sık bakmıyorum
bakarsamda tanıdıklarıma yorum yapıyorum :86:
ay güzelmiş aslında yaagitti işte alamadım napalım kısmet değilmiş, birdahakine daha hızlı olmak gerekiyo , bugün sabahın köründe baktım bişiyok
teşekkürederim eklediğin için
ezgim noldu bebişim takma kafana bişeyi tatlışım , hayat kısa , ayy pattis toplarına bayılırım, hele kereviz salatası
kuşcuk h.g. fıstıknapisin
barbitom ah ahh uyku muyku tutmasın razıyım , yatakta keyf yapmayı özledim beesabahın 8inde 9unda kalkıyo bu paşa, pazarı felan yok bu çocuğun,
bu arada teşekkürederim barbişim
napsam bende yaw
abimleri kahvaltıya çağırsam mı ,bugün öğleden sonra beraber dışarı çıkıcaktık zaten
bende hıc sevmıyorum onuşu beti bop'u bi ben mi sevmiyorum yaw:26:
hazirlik halindeyim
barbim yazini okumamistim.. üzüldüm simdi degisiklik olacakti sanada ...
herseyim hazir sayilir .. bir tek yerleri silecegim..
xzgim tutim handem ayburum ugramamislar ???????
barbito ne yapmaya cikacaksin disariya
kontesim evet bazi yerler bazi kiyafetleri kaldirmiyor
mesela huslarin köyüde öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?