Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

toruncuğum yap yap sende vakit geçer hem hemde evlenincye kadar elin alışmış olur askerine yaparsın tatlılar
kkontescim benimde canım bu ara acaip film izlemek istiyor ama dwd oynatıcısı geçen raftan düştü çalşmıyor laptoptanda izleyemiyorum çok kasıyor...sinemaya gidesim var şu aşk tesadüfleri severe gitmek istiyorum bizimki gelsin ikna edeceğim :26:

kolay gelsin bitanem, birde arada öğrencin gelicek vay nam vay akşamada misaifr var .. ve yarın tekrardan okul cumartesileride çalışman kötü olmuş ama napalım ekmek parası dimi
normalde uyurdum ama bugün ve dün pek uyuyamadım handem, işe gitcek olsam kafam kalkmaz yataktan halbuki

dip köşe temizlik yapmışsındır otur dinlen cicim sanki spora ihtiyacı var hatunun
ben pazar günlerini oldum olası hiç sevmem, sevgilim burda olsa dahi hazırlanıp dışarı çıkmaya üşenirim tutim.. en sevdiğim saatt cumartesi geceleri, cucucumartesii kopma gecesii

selam kızlaarr bi süredir sizi takip ediyorum ama pek yazmamıştım, beni de alın aranızaa
erkek arkadaşım askerde ben de çok sıkılıyorum evde vakit geçmiyoo

gel kız gel, sende sokul aramıza :94:
seninkidemi asker, şafak kaç bakim

aaa barbim o ıslak kurabiyeden bende yapmıştım şekerli suya batırmıştım bendee babam 1 günde bitirmişti onu

babamda tiramisumu öyle yaptı, gidip gelip yemiş enee bi baktım bugün pasta kabı boş ve dolapta :86:

barbişim aynı tariften bahsediyoruz belkide isim farklı sadece

canım seğet süresi 154 mi 20 dkmı ne.
bencede aynı şeyden bahsedioruz kuşum ama benimki browni kıvamında olmadı pek ahanda şundan

nice89 torun hoşgeldinnnn
bende bir kek yapıp geleyim

hadi bakalım kolay gelsin

sanada kolay gelsin canım

tutim ben de öylece oturuyorum aşksızz
o orda ben burda film izliyoz

bende yattım film izliom "uzak ihtimal" . sen ne izliosun kontescan

barbi benimki kıbrısta asker şafak 83kıbrıs ta diye 2 gün erken gelcekmiş sanırsam.daha çooook var.bugün msn de görüştük dünyalar benim oldu sanki bide gitti gideli bu 2. çarşıya çıkışı çarşıya da salmıyolar:2:

benimde sevgilim erzurumda canım. 337. kısa dönem şafağımızda 85.
bizimde iki haftadır çarşılar kitli , ama sizinki çok kötüymüş be

benimde sevgilim erzurumda canım. 337. kısa dönem şafağımızda 85.
bizimde iki haftadır çarşılar kitli , ama sizinki çok kötüymüş be

Allah kavuştursun canımmm uzak olmak çok zor,benimkide 337. dönem.şimdi senin yaptığın kurabiyeden yapçam çok canım çekti yaa daha anca yemek yedim bide kakao az kalmış gittim aldım bakalım şimdi yapıcam ama sonuç nasıl olcak

oo tertipmişiz , senide Allah kavuştursun
yap yap güzel oluyor hadi bakalım kolay gelsin

Tünaydinnnnnn
Üfff, bisey yazacak halim kalmadi: kahvalti yapmamistim henüz,
bir de sizin menülerinizi, Barbiemin kurabiyesini, tiramisusunu okuyunca
iyice migdem kazindi; ah ahhh olsa da hepsini yesem simdiiiii
Yapmayin böyle ama ya, olan var olmayan var
Neyse, ben gideyim de birseyler yiyeyim bari...

Barbiem ben de net.ten baktim simdi kurabiye tarifine; üff yaa, yumurtam kalmamis
TR gibi degilki burasi; gidip alamam da... ya simdi biryerim siserse
Kismet degilmis bugün demekki... neyse, kactim ben...

oy kıyamammm
keşke yakında olsanız da bol bol yesek içsek mamalardannn
kusura bakma canım :85:

kuzum konu komşudan 2 tane yumurtacık alıversen olmamı :26: ayy üzüldüm şimdi ya , kırk yılın başı birşey paylaştım onada üzüldüm böyle olunca . haklısın yapan var yapamayan var hamile var..
salaksın barbi salak

selam kızlarray okuyorum okuyorum çıkıyorum hep tam yazacakken bırakıyorum çalıştığım için eve gelince kkay gelince bakınıyorum burayada uğruyorum ama yazacak dermanım kalmıyor pekb&m kurabiye çok hoş görünüyor senin bloğun vardı değilmi ablamda şu kurabiyeden bahsetmişti yaptım filan demişti ama ben pek aldırış etmmeiştim diyette olduğum içinama bloğuna nasılş bakacağm burdan yazılmıyor galiba sanırsam :83:adını bana bi ulaştırrısan pek memnun olurum

miensera kurabiyeyi ben yaptım canım biem değil. adı ıslak kurabiye netten bakabilirsin..
işler nasıl gidio bakalım?
evet sen yapmışsaın sabah oda yaptım diodu sankim ama çok güzel görünüyor işiler felaket çok yoruluyorum kafam bi dünya derler ya aynı öyle eve geliyorum sanki üstümden araba geçmiş :90:annem sanki taş taşıtıyolar diyo sabah erken kalkıyorum hiç sevmem oldum olası erken kaklmayı o yüzden çok yorgun hissediyorum hafta boyunca sen nasılsın iyisin inşallah okuyorum az kalmış kenin gelmesine yeni evinize çıktınız mı
biemin blogunun adresi imzasında menekşenin üstünde yazıyor bak

ya görüyomusun ne kadar dikkatli insanım

tunaydın kızlar 1 saat once kalktık dun gece nba allstar gosterılerını falan ızledık 6bucukta yattık

bebegım ben cok gırmıyorum bendede kımsenın yok kı dogru durust
askım en son eklemıstık ya senn msn ını a ıle baslayan degıl mı hatta konusmustuk ben cok gırmıyorum kı cok nadır gırıyorum selayla konusmak ıcın o da gecelerı
tunaydın bıemım napıyım ben bıraz fazla alıngan ve duygusalım
elımde olmuyor bazı seyler

şu beti bop'u bi ben mi sevmiyorum yaw:26:
bende hıc sevmıyorum onu

ugramadım cunku uyuyodum askım

yeni arkadaslar gelmıs onlarada selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…