Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

h.g hande kuzum babannnenin kaçı oldu şimdi 52si falan değil dimi , daha çok oldu sankim :26::26:

ooffffff xzgim geçmiş olsun neden yarıldı annenin eliiiiiiii
ayy bardak kırılmıs annemde ovalarken anlamamıs elının ıcını yardı
bebegım benım gıyınme odasındakı halım bu dıkkat etmısmıydın bılmıyorum
krem rengı uzerıne acık kahve dalgaları var
goz yormuyor cok kıbar
bıde kullanıslı dıger halılara gore
sımlılerıde var onlardan alma derım bence

geçmiş olsun ezgim

ezgim geçmiş olsun allah beterinden saklasın noldu da yarıldı ki
bmcim ben açtım senin blogu ama :26:
barbim hoşbulduk daha yeni 40 ı oldu canım

tesekkurler canlarım
bende gordum ıcım gıttı resmen off

halinin tonlari burda var ama katalog resmi malesef eklenmiyor buraya bende ekrandan cekip ekledim bakalim belli olacakmi
sag üstteki kirmizi tonlarda olan halinin kahve tonlari hemen altinda kücük olarak resmi var zaten

canim cok gecmis olsun dileklerimi söyle simdi gördüm mesaji

ordaki halin üstüne oturmustum o aklima geldi simdi ama rengini unutmusum valla sana bakiyordum ben o anda

biraz daha iyiyim ama daha geçmedi selayım
dinlenmeden biraz zor geçecek gibi
halı güzel görünüyor canım koltukları açık renk mi düşünüyosun çabuk kirlenmez mi

kontescan ben bizzt kışın görmek isterim oraları eğer gönderilmemiş mektupları izlersen orda kış çekimleri var belli olmaz heran bir süprüss yapabilirim
ezgicim tekrardan geçmiş olsun cnm benimmm
benimde ellerim kesik içinde genelde kağıtlar kesiyor
bacaklarımdada morluk dolu, işte falan masaların kenarlarına çarpıyorummm morarıyo
bende kapatayım bilgisayarı artık
kitap okıyım
hoşçageceler sizleree

biraz daha iyiyim ama daha geçmedi selayım
dinlenmeden biraz zor geçecek gibi
halı güzel görünüyor canım koltukları açık renk mi düşünüyosun çabuk kirlenmez mi

canim benim balkon kapisindan ötürü salon az günes görüyor yani ögleden sonra hava iyi olunca ancak yoksa biraz basik oluyor o yüzden koltugu biraz acik yapmaliyim koyu olursa cok kapar
sütlü kahve tonlarinda düsündüm koltugu bide imitasyon deri olursa silme sansim olur

peki barbimm
filmi indiriyorum,izleyeceğim en kısa zamanda

selayım gördüm halıyı,kesinlikle düşündüğüm gibiymiş

canim cok gecmis olsun dileklerimi söyle simdi gördüm mesaji

ordaki halin üstüne oturmustum o aklima geldi simdi ama rengini unutmusum valla sana bakiyordum ben o anda
bosver sen hep bana bak
kagıt kesıgıde fena acıtır benımkısıde bıcak kesıklerı hep
benımde bacaklar kucuklugumden berı mor hıc duzelmıo
ıyı okumalar ıyı geceler askıtom

bencede acık renk koltuk o kadar da zor degıl leke tutmayan kumaslarda
ustunede battanıye gıbı bısey serersın kısın hem sıcak tutar hem kır tutmaz
ben battanıyeyle kapladım koltugumu ıyı oluyor

xzgim rüyaların hayrolsun inş anneciğinede geçmiş olsun bardak ovarken ben hep tedirgin olurum

selayım halının deseni çok güzel ama oturma odası için heleki çocuklu bir evde shagy kullanmak bana zor gibi geliyo bütün tozu içine çekiyo :26:

barbim kontes diyarına geldi yuppiiiyedik şafağı

handem geçmiş olsun canım mevlüdnzde kabul olsun eşinin işide zor yaaa

kontes kahve macerana bayıldımbencede garsonun içeriğini bilmesi gerek sevdiceğinede kavuştun gözün aydın

tutim yine anneciğiyle alışveriş yapmış hayırlı olsun kuzum

bm bloğunu bende açamıyom:26: etek ve yeleğine bayıldımellerine sağlık manken bencede almalısın

gloxim kız senin diyetisyenlik ne işin var filinta gibi hatunsun

iğnemi sonunda vuruldum çok acımadı umut beyde 1.400 gr olmuş habire ağzını açıp duruyodu su içiyomuş doktor öyle dedi

hayhayı çok merak ediyom:26:

anladım canım evet silinebilir kumaşlar da oluyo zaten

ezgim of o bardak işi tehlikeli evet geçen ben de yaptım allahtan hemen çektim elimi çok derine girmedi çok çok geçmiş olsun tekrardan

ayburum hoşgeldin
çok sağol canım
sen de iğneni olmuşsun geçmiş olsun
ne pahalı iğneymiş o bizim de nikah için bakılmıştı kan uyuşmazlığına çıkmadı allahtan

ayburum hoşgeldin
çok sağol canım
sen de iğneni olmuşsun geçmiş olsun
ne pahalı iğneymiş o bizim de nikah için bakılmıştı kan uyuşmazlığına çıkmadı allahtan

çok sağol canım
bide doğumdan sonra vurulucam pahalı iğne gerçekten

selayım ikeanın deri koltuklarını düşünebilirsin

Yarın açılacak butikler :

Keds,

St. Martins,

Ramsey,

Chalo,

Petites Pierres,

Cesare Paciotti,

Olay & Max Factor,

Esmer Deco,

Max Moda,

Şes

Son düzenleme:
ayburum en nihayetinde olmusun igneni, yarasin bebise sularda icermis ay ne güzel duygu yaa düsünmesi süper oluyor anne aybuss

yarin gidip bakacagim bu haliya kizlar insallah istedigim gibidirde su eve bir ceki düzen veririm artik..bu haliyi silmekten anam agliyor cünkü hem hali hem koltugu 14:

kontesden yarin icin olan butikleri dinlediniz

sorma selayım giderek heyecan yapmaya başladım inş sağlıcakla gelir
senin koltuk kumaşların gerçekten çok kötü hemen leke tutuyo inş gönlüne göre model bulursun
kontes trend sponsorluğunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…