- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #25.901
ayy bardak kırılmıs annemde ovalarken anlamamıs elının ıcını yardıh.g hande kuzumbabannnenin kaçı oldu şimdi 52si falan değil dimi , daha çok oldu sankim :26::26:
ooffffffxzgim geçmiş olsun neden yarıldı annenin eliiiiiiii
bebegım benım gıyınme odasındakı halım bu dıkkat etmısmıydın bılmıyorumgloxi kahve acik kahvemiydiki ?? aramasi cabuk gidiyor canim acik olunca
eger kapali ambalajli ise üzerinde tarih yaziyordur..
kontesim neden zorlarsinki zavalli garsonu , ne bilsin americanoyu ne bilsin wayyyt cokleti
güzel bir gün gecirmene sevindim birdaha nezaman gelecekmis ??ALISTI YA GELIR DURUR ARTIK HEHE
biemcim bence almalisin canim
malesef istedigim halinin kahve tonlarinda olanini bulamadim yani internette bulamadim
ama asagi yukari su ekliyecegim haliya benziyor ve bunun kahve krem tonlarinda olani , sütlü kahve koyu kahve falan , acaba tek basina kahvemi alsam böyle olunca zamanla gözüm yorulurmuki ?
geçmiş olsun ezgim
biem bloğuna girebiliyorum
ezgim geçmiş olsun ayy içim gitti kız
garson çok bombaydı sorma
handem acı değildi benim içtiğim ama kesin burdakiler yanlış yapmışlardır,hatta bence türk kahvesini kakaladılar aynıydı tatları
ezgim geçmiş olsun allah beterinden saklasın noldu da yarıldı ki
bmcim ben açtım senin blogu ama :26:
barbim hoşbulduk daha yeni 40 ı oldu canım
ay sabah ellerıme ıgneler yapılıodu ruyamda demıstım ya
aksam kayınvalıdemın elı yarıldı
dıkıs attılar sımdı :26::26:
kontesım guzel vakıt gecırmenıze sevındım bebegım
baska kısı bulamamıslar mı acaba garson ıcın
biraz daha iyiyim ama daha geçmedi selayım
selam bebegim nasil oldun sen daha düzelmemisin hemen atlatamazsinda sen yaa , mevlidinizi allah kabul etsin canim ..
evet topigi bende artik kombin yok sirf bunu alayimmi muhabbeti oldugu icin düsündüm
Barbitom evet shagy canim bu hali kalin parlak ipli shagg diye düsünüyorum yarin gidip bakacagim bitanem
biraz daha iyiyim ama daha geçmedi selayım
dinlenmeden biraz zor geçecek gibi
halı güzel görünüyor canım koltukları açık renk mi düşünüyosun çabuk kirlenmez mi
bosver sen hep bana bak
canim cok gecmis olsun dileklerimi söyle simdi gördüm mesaji
ordaki halin üstüne oturmustumo aklima geldi simdi ama rengini unutmusum valla sana bakiyordum ben o anda
kagıt kesıgıde fena acıtır benımkısıde bıcak kesıklerı hepkontescan ben bizzt kışın görmek isterim oraları eğer gönderilmemiş mektupları izlersen orda kış çekimleri varbelli olmaz heran bir süprüss yapabilirim
ezgicim tekrardan geçmiş olsun cnm benimmm
benimde ellerim kesik içinde genelde kağıtlar kesiyor
bacaklarımdada morluk dolu, işte falan masaların kenarlarına çarpıyorummm morarıyo
bende kapatayım bilgisayarı artık
kitap okıyım
hoşçageceler sizleree
canim benim balkon kapisindan ötürü salon az günes görüyor yani ögleden sonra hava iyi olunca ancak yoksa biraz basik oluyor o yüzden koltugu biraz acik yapmaliyim koyu olursa cok kapar
sütlü kahve tonlarinda düsündüm koltugu bide imitasyon deri olursa silme sansim olur
canim benim balkon kapisindan ötürü salon az günes görüyor yani ögleden sonra hava iyi olunca ancak yoksa biraz basik oluyor o yüzden koltugu biraz acik yapmaliyim koyu olursa cok kapar
sütlü kahve tonlarinda düsündüm koltugu bide imitasyon deri olursa silme sansim olur
ayburum hoşgeldin
çok sağol canım
sen de iğneni olmuşsun geçmiş olsun
ne pahalı iğneymiş o bizim de nikah için bakılmıştı kan uyuşmazlığına çıkmadı allahtan
kk ya girmezse başka ulaşabileceğimiz yer yok ne yazıkkiay dogru hayhay nerelerde dogurmus olabılırmı?
ayburum teşekkür ederimmsana mesaj atmıştım okumadın mı?
su mu içiyormuş hhahaha:90: çok şeker yaa
ayburum en nihayetinde olmusun igneni, yarasin bebise sularda icermis ay ne güzel duygu yaa düsünmesi süper oluyor anne aybuss
yarin gidip bakacagim bu haliya kizlar insallah istedigim gibidirde su eve bir ceki düzen veririm artik..bu haliyi silmekten anam agliyor cünkü hem hali hem koltugu14:
kontesden yarin icin olan butikleri dinlediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?