Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hımm anladım canım...
evet bazen kargo parasından dolayı burdaki fiyatla bi fark olmuyo...
gönlüne göre bişey bulursun inşallah tatlım
öyle valla
daha var buluruz inş
gloxi selam bi ara kayboldun gece aktiflesiyorsun sende
ayburum benimkine bak istersen fikir olur sana diyecektim ama feyste tüm gösteren resim hic yok yandan yundan azicik azicik biseyler

ayy canım benim uğraşıp bakman bile beni çok mutlu etti

selammmm
hemen özet geçiyimmmm efemmm
bm valla çok yeteneklisin çok hoş olmuş yeni el emeklerin,bana da bi nşanlık dikversene hayrına beee

ayburum iğneni olmuşsssun canım hadi gözünaydın.miniğimiz lıkır lıkır su içiomuş hee ay ne tatlı.bir an anne olmak istedim hem de hemencikkk

selayımm valla yapsın tabi villalar köşkler,gerçeğini bulamayız sanalda bari olsunnben halıyı çok beğendim valla canım kahve tonlusu da çok güzel olur bence.kullanışlı gibi de gözüküyo hem çok da açık renk değilmiş.

handecimm hoşgeldinçok geçmiş olsunnevet valla acaip yoruyo beni de nöbet işi. eve resmen cenaze gibi geliyorum töbee töbeee... ben ders çalışamıyorum handem yaa hem yogun oluyorum hem de aynı sınava 4. kez çalışmanın verdiği bıkkınlık var,milletti takip ediyorum eğitimi falan bitirmişler tekrarlara başlamışlarben de bu kendini kandırma gücü oldukça töbe çalışamam

kontescimm kahve olayına koptum,burası tr her şey olabülüüübu arada sen filmleri hangi siteden indriyosun canım ya???

ezgim çok geçmiş olsun yaa nasıl oldu kayınvaliden?

tuttiimmm ayakabılarını ve kazağını merak ediyoruum foto isterrrrüükkkkk:84::84::84:güle güle kullan bitanem

hayhay nerde acaba kesin doğurdu vala bu kadar gelmemesi normal değil bence:18:
gloxiii selam canım

barbiee kuuu trençkotun bizde kalmış

gece kuşum hoşgeldin
kız dur daha yeni sözlendin öyle hemencecik anne olmak lafını unutdüğünden sonra

selayım

hayhayın profiline girdim dün gece girmiş siteye görünüyo

Son düzenleme:
ben ce de dur bakalım
nasip olursa topik hamilesiz kalmaz artık...
belki aybur bebişine kavuştuktan sonra sıra bana gelir

anaaaaagerçekten miiiiayy süper haber bu inşş inşşş:26::26:
ben hamile olana kadar aybur doğurur sen doğurursun selay 2. yi aradan çıkarır

ben ce de dur bakalım

hehehee selayda ortaya bi laf atti ne icraat var ne bisi

ben ce de dur bakalım

bu çok güzel bir haber hadi hayırlısı inş eee seninde vaktin geldi mızmızımay nasılda yakışır hamilelik

gecekuşum bencede sana sıra gelene kadar selayım handemde doğurur

benim ortam yok ya ayburummm okuldan gelince yorgunum yarım saat uyuyayım diye bi yattım 3 saat uyumuşum3 harfli gibiyim şu an

askitom ben tiyo alamiyacagim cünkü regl düzensiz bebegim artik rabbim ne verirse , kanguru torbamdan ne cikarsa sansima

ben yatayim iyi geceler sabahin köründe kalkiyorum niye yatmiyorsam ben her gece ayni sey.. öptüm sizi

bu çok güzel bir haber hadi hayırlısı inş eee seninde vaktin geldi mızmızımay nasılda yakışır hamilelik

gecekuşum bencede sana sıra gelene kadar selayım handemde doğurur

ayyy heyecan yaptım birden...
havalara girdim
hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…