- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #25.921
ayburum en nihayetinde olmusun igneni, yarasin bebise sularda icermis ay ne güzel duygu yaa düsünmesi süper oluyor anne aybuss
yarin gidip bakacagim bu haliya kizlar insallah istedigim gibidirde su eve bir ceki düzen veririm artik..bu haliyi silmekten anam agliyor cünkü hem hali hem koltugu14:
kontesden yarin icin olan butikleri dinlediniz
o değil de
ben yarın ne giyeceğim
o değil de
ben yarın ne giyeceğim
yeni jet sipaşi verek sana
bunu bende yazacaktim son anda vazgectim
kontescim trende üye olurken ad ve soyad giriste gercekmi olmasi gerekiyor ??üyelik basvurusunda ??
bende almak icind degilde resimlere bakamiyorum canim zaten yurt disi calismiyorlar
ben gerçek isim yazdım selayım alışverişte sıkıntı olmasın diye
hoş bişe aldığımda yok ama belli olmaz
amazon.coma baktım fiyatlar çok uygun benim burda 100 tlye alacağım ana kucakları orda 25 dolar türkiyedende sipariş var heral ingilizce özürlü olduğum için yarın aybiği devreye sokayım baksın amerikadan carters diye bi marka var hem çok kaliteli hemde ucuz olmadı ordan alırız
çocuklar seni çok seviyoewet selayhusum kımlık ıstıyorlar kapıda teslım ederken
ayburum ya cok duygusal askıto ve sen benım duygularımı kabartıyosunuz
bugun gıttıgımız yerde bı kız vardı 2 yasında bıle degıl
dıbımden ayrılmadı butun gun nasıl gulucukler opucukler atıyo bana sureklı kucagımda
mutfaga gıdıyorum kapıda beklıyor
balkona gıdıyorum kapıda beklıyor
en son tuvalete gırdım cıglık cıglıga bende gelıcem dıye
onu sevdım optum bırazcık duygularımı bastırdım
kontesım gordum yorum yaptım bıle
bende almak icind degilde resimlere bakamiyorum canim zaten yurt disi calismiyorlar
amazonun bildigim kadariyla almancasida var canim kerata hem ingilizce hem almanca konusuyor , istersen ben yardimci olayim sana almanca ?
ewet selayhusum kımlık ıstıyorlar kapıda teslım ederken
ayburum ya cok duygusal askıto ve sen benım duygularımı kabartıyosunuz
bugun gıttıgımız yerde bı kız vardı 2 yasında bıle degıl
dıbımden ayrılmadı butun gun nasıl gulucukler opucukler atıyo bana sureklı kucagımda
mutfaga gıdıyorum kapıda beklıyor
balkona gıdıyorum kapıda beklıyor
en son tuvalete gırdım cıglık cıglıga bende gelıcem dıye
onu sevdım optum bırazcık duygularımı bastırdım
kontesım gordum yorum yaptım bıle
ayburum 30 eur kargoparasi diyor bu ürüne ben almanca yerinde baktim
ayy geçmiş olsun tatlım...ay sabah ellerıme ıgneler yapılıodu ruyamda demıstım ya
aksam kayınvalıdemın elı yarıldı
dıkıs attılar sımdı :26::26:
kontesım guzel vakıt gecırmenıze sevındım bebegım
baska kısı bulamamıslar mı acaba garson ıcın
gloxi kahve acik kahvemiydiki ?? aramasi cabuk gidiyor canim acik olunca
eger kapali ambalajli ise üzerinde tarih yaziyordur..
kontesim neden zorlarsinki zavalli garsonu , ne bilsin americanoyu ne bilsin wayyyt cokleti
güzel bir gün gecirmene sevindim birdaha nezaman gelecekmis ??ALISTI YA GELIR DURUR ARTIK HEHE
biemcim bence almalisin canim
malesef istedigim halinin kahve tonlarinda olanini bulamadim yani internette bulamadim
ama asagi yukari su ekliyecegim haliya benziyor ve bunun kahve krem tonlarinda olani , sütlü kahve koyu kahve falan , acaba tek basina kahvemi alsam böyle olunca zamanla gözüm yorulurmuki ?
selayım bi sonraki gelişi en az 30 gün sonra olabilirmiş
servisini yaptığı şeyi bilecek arkadaşama ifadesini görmen lazımdı yaa
kontes : şu ikisinin nasıl bi şey olduğunu öğrenmek istiyorum önce.
garson kız : birer kahve çeşidi onlar.hangisini istersiniz?
sanki soruma yanıt olabilmiş gibi,hangisini istersiniz diyor
kontescan ben bizzt kışın görmek isterim oraları eğer gönderilmemiş mektupları izlersen orda kış çekimleri varbelli olmaz heran bir süprüss yapabilirim
ezgicim tekrardan geçmiş olsun cnm benimmm
benimde ellerim kesik içinde genelde kağıtlar kesiyor
bacaklarımdada morluk dolu, işte falan masaların kenarlarına çarpıyorummm morarıyo
bende kapatayım bilgisayarı artık
kitap okıyım
hoşçageceler sizleree
gloxim kız senin diyetisyenlik ne işin varfilinta gibi hatunsun
ayburum en nihayetinde olmusun igneni, yarasin bebise sularda icermis ay ne güzel duygu yaa düsünmesi süper oluyor anne aybuss
yarin gidip bakacagim bu haliya kizlar insallah istedigim gibidirde su eve bir ceki düzen veririm artik..bu haliyi silmekten anam agliyor cünkü hem hali hem koltugu14:
kontesden yarin icin olan butikleri dinlediniz
canim simdi o sitedeki saticinin gönderme kosullarini okudum ama sadece 50 amerika eyaleti yaziyor
yani amerika ici bedava haa bide hawai ile kanada
ne alcaktın ayburum
ahhh şimdi amerikalı olmak vardı
çoğu şey orda çok ucuz
çok sağol selayım daha doktorum geçen ay ordaydı yüzüm tutsaydı sipariş vercektim
gloxim hoşgeldin son hallerini bilmiyom ama eminimki yine zayıfsındır eee facede o güzelliğinden mahrum bırakıyon bizi
ev tipi ana kucağı düşünüyom canım burda 100 liradan başlıyo amazonda 25 dolar aynısı selayım sağolsun araştırdı ama kargo parası çok uğraşmaya değmez burdan alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?