- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #25.981
Sagol dostum her daim arkamda oldugunu bilmek guzel
Bu makina muhtesem , her eve lazim
Ben biraz yatayim gozlerim yaniyor otum optum cook optum
bm bloğunu bende açamıyom:26: etek ve yeleğine bayıldımellerine sağlık manken bencede almalısın
iğnemi sonunda vuruldum çok acımadı umut beyde 1.400 gr olmuş habire ağzını açıp duruyodu su içiyomuş doktor öyle dedi
hayhayı çok merak ediyom:26:
çok sağol canım
bide doğumdan sonra vurulucam pahalı iğne gerçekten
selayım ikeanın deri koltuklarını düşünebilirsin
ahhh şimdi amerikalı olmak vardı
çoğu şey orda çok ucuz
çok sağol selayım daha doktorum geçen ay ordaydı yüzüm tutsaydı sipariş vercektim
gloxim hoşgeldin son hallerini bilmiyom ama eminimki yine zayıfsındır eee facede o güzelliğinden mahrum bırakıyon bizi
selammmm
hemen özet geçiyimmmm efemmm
bm valla çok yeteneklisin çok hoş olmuş yeni el emeklerin,bana da bi nşanlık dikversene hayrına beee
[video]http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/46790/[/video]
Hasan Babanın Apaçi dansıııııııı Torunları nasıl bakıyor
Japon elektronik eşya üreticisi Panasonic Corp’un geliştirdiği LUMIX FX77 adlı fotoğraf makinesindeki, "güzellik rötuşu" düğmesi sayesinde dişlerinizi daha beyaz göstermeniz, cildinizdeki yarı şeffaflığı artırabilmeniz, gözlerinizin etrafındaki siyah halkalardan kurtulabilmeniz, yüzünüzü daha küçük gösterebilmeniz ve gözlerinizi daha iri hale getirebilmeniz mümkün olacak.
Yeni fotoğraf makinesiyle isteyenlerin fotoğraftaki yüzlerine makyaj yaparak, yanaklarına allık, dudaklarına ruj ve gözlerine far sürmeleri artık mümkün hale geliyor.
hemen edinelim
günaydın hayırlı cumalar
barbim hasan babaya bayıldım minik torunuda onun izinden gidiyosaraçhane aklımda zaten bebek arabasınıda ordan halledicem ne alacağıma bi arar verebilsem
fotoğraf makinası süpermişbenim eski komşumun kızı ek meslek olarak fotoğrafçılık yapıyodu dün annesini aradım sordum yine yapıyomu diye oda evet dedi eğer benden fazla para almazsa istiycem doğumda 500 tlden başlıyo ama okadar hayatta veremem bi taraftanda çok istiyom bakalım ne olcak
selayım uyumaya gitti 2 ay sonra erken kalkmalar bendede olcak bünyem alışır heralde
bm bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir yazıyo
dimek yusuf paşanın doğum günü geliyocaillolu pasta yapabilirsin
ikramlar konusunda ise minik kanepeler yapabilirsin havuçlu cezerye olabilir salata olarak kısır yada mercimek köftesi pohaça
ama sen bana bakarsan en fazla 4 çeşit sayarım nedense menü sofraları kalabalık olunca benim iştahım kaçar tek çeşit beslenmeyi oldum olası severim yediklerimi tadımlık değilde tadını çıkara çıkara yemeyi seviyom 3 den fazla tat karıştımı midem rahatsız oluyo
umut bebeği bende çok merak ediyom biraz daha bekliycez artık
bu arada gloxi hamile değil ama düşünüyo
kontes ne giydi acaba:26:
Karar verdinmi bilmiyorum ama purple-violet.com daha güzel geldi banapurple-violet.com
mor-menekşe.com
purplevioletdesignworld.com
mormenekşenintasarımdünyası.com
mormenekşetasarımdünyası.com
mormenekşetasarım.com
purplevioletdesign.com
yada net olucak
şimdilik fikirler bunlar
cok beğendim maşallah yaaa
cok geçmiş olsun canım :18:ay sabah ellerıme ıgneler yapılıodu ruyamda demıstım ya
aksam kayınvalıdemın elı yarıldı
dıkıs attılar sımdı :26::26:
kontesım guzel vakıt gecırmenıze sevındım bebegım
baska kısı bulamamıslar mı acaba garson ıcın
oh maşallahh yakında haftada bir gelir gibiselayım bi sonraki gelişi en az 30 gün sonra olabilirmiş
servisini yaptığı şeyi bilecek arkadaşama ifadesini görmen lazımdı yaa
kontes : şu ikisinin nasıl bi şey olduğunu öğrenmek istiyorum önce.
garson kız : birer kahve çeşidi onlar.hangisini istersiniz?
sanki soruma yanıt olabilmiş gibi,hangisini istersiniz diyor
xzgim rüyaların hayrolsun inş anneciğinede geçmiş olsun bardak ovarken ben hep tedirgin olurum
selayım halının deseni çok güzel ama oturma odası için heleki çocuklu bir evde shagy kullanmak bana zor gibi geliyo bütün tozu içine çekiyo :26:
barbim kontes diyarına geldi yuppiiiyedik şafağı
handem geçmiş olsun canım mevlüdnzde kabul olsun eşinin işide zor yaaa
kontes kahve macerana bayıldımbencede garsonun içeriğini bilmesi gerek sevdiceğinede kavuştun gözün aydın
tutim yine anneciğiyle alışveriş yapmış hayırlı olsun kuzum
bm bloğunu bende açamıyom:26: etek ve yeleğine bayıldımellerine sağlık manken bencede almalısın
gloxim kız senin diyetisyenlik ne işin varfilinta gibi hatunsun
iğnemi sonunda vuruldum çok acımadı umut beyde 1.400 gr olmuş habire ağzını açıp duruyodu su içiyomuş doktor öyle dedi
hayhayı çok merak ediyom:26:
geçmiş olsun canımçok sağol canım
bide doğumdan sonra vurulucam pahalı iğne gerçekten
selayım ikeanın deri koltuklarını düşünebilirsin
kesin birşeyin yokturo değil de
ben yarın ne giyeceğim
günaydın kızlar
süpermiş yaa ama cin malı ne kadar kullanılır oda ayrıJapon elektronik eşya üreticisi Panasonic Corp’un geliştirdiği LUMIX FX77 adlı fotoğraf makinesindeki, "güzellik rötuşu" düğmesi sayesinde dişlerinizi daha beyaz göstermeniz, cildinizdeki yarı şeffaflığı artırabilmeniz, gözlerinizin etrafındaki siyah halkalardan kurtulabilmeniz, yüzünüzü daha küçük gösterebilmeniz ve gözlerinizi daha iri hale getirebilmeniz mümkün olacak.
Yeni fotoğraf makinesiyle isteyenlerin fotoğraftaki yüzlerine makyaj yaparak, yanaklarına allık, dudaklarına ruj ve gözlerine far sürmeleri artık mümkün hale geliyor.
hemen edinelim
bm sana verdiğim linkten denedim ama beceremedim
aybikte giremiyo oda denedi olmadı
keşke gelebilme imkanımız olsaydı
tarifler ustası xzgim sana güzel tarif verir
çanta güzelmiş
logo hoşgeldin
ben - eşim + di gebeyken ve doğumdan sonra iğne vuruluyo kalçadan çok acılı değil
ama bazı doktorlar sadece doğumdan sonra iğne vuruyo
aybur bende dogumdan sonra vuruluyor diye biliyordum
ya böyle hamileleri görünce nasıl özeniyorum ya maşallah
cokda kilo almamıssın
çok tatlı göbişinnn büyyümüş tabbii
napıyo tekmeliyomu annesii
çocuklar seni çok seviyo
eee sevmemek için bi neden yokki
çok iyi olur selayım ben pek anlamıyom
Amazon.com: Fisher-Price Bouncer, Mocha Butterfly: Baby
mesela bu ürünün kargo dahil fiyatını görebiliyonmu:26:ve türkiyeye kargo varmı bazı ürünlerde olmuyomuş müsait bir zamanda bakarsın acelesi yok
utandırdırnız benı kızlareminimki selimde sana bayilacak
samete falanda ne kadar iyi davraniyordun ne tatliydin sen
ayburum hemen ilgileniyorum bebegim ok
kontesim iyi eğlenceler canımmm :80::80: GÜNAYDIN HERKESEEE :80:
XZGİM evet kağıt kesiği çok fena oluyoreee ben iş bağyanı elimi kağıtla kesiom , sen ev bağyanı bıçakla kesion , o zaman insanların ellerindeki kesiklere bakarak uğraşlarını tayin edebilirmiyizki :26::26::44::86:
KONTESCAN dinlendirici güzel bir filmdi, izlemeni tavsiye ederim , o görüntülerle sevmiştim amasrayı ben
SELAYHUSUM birdaha halını buraya ekleme :76: Koskoca alsammı almasammı topiği açtık orda :88:
AYBUŞum ana kucağı için fatih-Bisikletçiler Çarşısına baksana bi doluu bi dolu şeyler var ordaayrıca iğneni vurulmuşsun sevindim :81:
GECEKUŞUm dur ayol, daha nişan hazırlığından bi haber bebiş derdine düştü çatlak
HAYHAYYY doğurdunmu kuuuu
GLOKSİNYAcım seninde bir ara bir nur cemalini görsek deyossss
Japon elektronik eşya üreticisi Panasonic Corp’un geliştirdiği LUMIX FX77 adlı fotoğraf makinesindeki, "güzellik rötuşu" düğmesi sayesinde dişlerinizi daha beyaz göstermeniz, cildinizdeki yarı şeffaflığı artırabilmeniz, gözlerinizin etrafındaki siyah halkalardan kurtulabilmeniz, yüzünüzü daha küçük gösterebilmeniz ve gözlerinizi daha iri hale getirebilmeniz mümkün olacak.
hemen edinelim
canım burda bı topık var cocuklarımız ıcın ozel menuler dıye orda cok seker seyler varkızlar 12 mart cumartesi günü yusuf paşamın doğum günü
doğduğundan beri iki doğum gününde de herkesi topladım evime
annem , kayınvaldem ,kayıpeder,eşimin babannesi,eltim,kaynım,görümcem ve eşi,ablam ve ailesi , abim yengem yiğenlerim
yani anlıyacağınız curcuna olucak ev
geçen 2 doğum gününde de pastasını kendim yaptım şeker hamuruyla ve dev gibi bi pasta
bu sefer nasıl yapsam bilmiyorum
calliu (yani meşur kayu) lu yapsammı diyorum
yanına ilvaten değişik tarifleriniz varmı
hamur işi ve salata türleri
önceki doğum günlerinde
zeytin salatası , yaprak sarması, patates pastası, kısır, kıymalı poğça, sebzeli börek bişiler daha yapmıştım
şimdi kafam basmıyo değişik bişiler yapmak istiyorum :44:
bm bencede biraz bekle eninde sonunda açılır bloglar hiç olmadı blog sahipleri sadece girebilir ve dosyalarını yedekleme imkanı bulur o kadar kolay değil bi anda kaldırmak yıllarını vermiş insanlar var
dün iğne vurulmaya giderken büyümüşmüyüz teyzeleri
[url=http://goo.gl/mc9cY][/URL]
hoşgeldin xzgim
bende uykuya çok düşkünüm valla ama yakında sona ercek
inş seninde göbişli hallerini görebilcez zamanı gelince
bende hep öyle biliyodum ama doktorum tercihi bize bıraktı vurulmak şart değil sadece bi sonraki gebelikte riski en aza indiriyo bizde keşke dememek için vurulduk bide doğumdan sonra
toplamda 5.5 kilo aldım ama 70.5 kiloyla hamile kalmıştım
tekmeler oluyo ama ben çok sık hissetmiyom yengeminki cirit atıyohergün yusuf suresini dinlettim yaa umut beyi utangaç ahlaklı yaptık hele babaya hiç belli etmiyo tekmeliyo geliyo babası tekmeler kesiliyo şimdiden anneci bu çocuk
msejını aldım sanada hayırlı cumalar ben atamıyom
xzgim hala geçmişi okuyo
utandırdırnız benı kızlar
utanınca ne dıyecegımı bılemıyorum hıc
barbım ya bısey dıcem
benım onceden halkalı kaynaklarım var demıstım ya
4 sene falan oldu ozaman 900 e almıstım ama hıc boya gormemıs sac
cok guzeldı kac kere boya rofle balyaj falan gordu ama ıyı dayandı
smdı onları yenıden bakıma sokup taktırsam mı dıye dusunuyorum
benım aldıgım yerde cok pahalıya yapıyorlar
sen ne kadara yaptırdın nerde yaptırdın eger fıyatı uygunsa bakım yaptırıp taktırıcam saclarımı
vay be daha neler gorucez
canım burda bı topık var cocuklarımız ıcın ozel menuler dıye orda cok seker seyler var
bende kendı tarıflerımden bakarım senın ıcın
dun ayarları yapamadım wındows 7 kullanıyorum ben
bıde yerel baglantı falan dıyor bulamadım hıc bırını ben wıreless la gırıyorum
ayyy ne guzel olmus gobısın ayburum cok guzel cok Allah bızlerede yasatmayı nasıp etsın
bu arada herkese tunaydın
dun 1 e dogru yattım erkenden kalkayım dıye kı hemencecık uyudum
bı 6bucukta s ıse gıderken yarım saat uyandım sonra yıne uyudum
sanıyorum kı sabah erkenden kalkarım uykumu alırım dıye
12 saat boyunca uyudum yuh dıyorum bana yuh nolucak bu halım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?