Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kızlar günaydınnnn
gece sızdım kaldım o yüzden cevap veremedim pardon diyorumm geçmişi de akşama okuycam şimdi çıkıyorum evden
ilk bi kaç mesajı gördüm onlara cevap vereyim;
selayım hava buz gibi o yüzden barbimin hediyesini giyemiycem
dün o halimle bile hiç ısınmadım

kontesim iyi eğlenceler canımmm :80::80: GÜNAYDIN HERKESEEE :80:
XZGİM evet kağıt kesiği çok fena oluyor eee ben iş bağyanı elimi kağıtla kesiom , sen ev bağyanı bıçakla kesion , o zaman insanların ellerindeki kesiklere bakarak uğraşlarını tayin edebilirmiyizki :26::26::44::86:
KONTESCAN dinlendirici güzel bir filmdi, izlemeni tavsiye ederim , o görüntülerle sevmiştim amasrayı ben
SELAYHUSUM birdaha halını buraya ekleme :76: Koskoca alsammı almasammı topiği açtık orda :88:
AYBUŞum ana kucağı için fatih-Bisikletçiler Çarşısına baksana bi doluu bi dolu şeyler var orda ayrıca iğneni vurulmuşsun sevindim :81:
GECEKUŞUm dur ayol, daha nişan hazırlığından bi haber bebiş derdine düştü çatlak
HAYHAYYY doğurdunmu kuuuu
GLOKSİNYAcım seninde bir ara bir nur cemalini görsek deyossss

günaydın kızlar

günaydın canımmm :80: seni kulübün en çok selam veren üyesi seçiyorum oftden bakıyorum her topiğe selam yazıyorsun nerdeyse maşallah dost canlısı culi

barbim bugün yine formundasın maşallah

ay sabahtan işim yoktu bende alkışlarla yaşıyorum comu karıştırdım biraz kontesim :86::86:

günaydinlarrrrr

barbitom orasi kiyafet moda topigi diye sey ettim o yüzden yoksa baska bisey olsa ekliyecegim
oda nasil kesat zamanima geldi alisveristen elimi etegimi cektigim ana

kontesko juliacigim günaydin sizlere

Japon elektronik eşya üreticisi Panasonic Corp’un geliştirdiği LUMIX FX77 adlı fotoğraf makinesindeki, "güzellik rötuşu" düğmesi sayesinde dişlerinizi daha beyaz göstermeniz, cildinizdeki yarı şeffaflığı artırabilmeniz, gözlerinizin etrafındaki siyah halkalardan kurtulabilmeniz, yüzünüzü daha küçük gösterebilmeniz ve gözlerinizi daha iri hale getirebilmeniz mümkün olacak.

Yeni fotoğraf makinesiyle isteyenlerin fotoğraftaki yüzlerine makyaj yaparak, yanaklarına allık, dudaklarına ruj ve gözlerine far sürmeleri artık mümkün hale geliyor.

hemen edinelim

Son düzenleme:
günaydinlarrrrr

barbitom orasi kiyafet moda topigi diye sey ettim o yüzden yoksa baska bisey olsa ekliyecegim
oda nasil kesat zamanima geldi alisveristen elimi etegimi cektigim ana

kontesko juliacigim günaydin sizlere

ups
bende herbişeyi ekleyebiliriz sanıyodum bidenem pardonn :83:
üzülme kanka yüzünü kara çıkarmayız biz ekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…