Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selayım selimle msn den konuştum
bana hfıhfıhfhjıyıog,6dhdujgbbgu,hndıhudogw dedi
sen onu hiç anlamıyormuşsun,yazışmak istermiş o da ama izin vermiyormuşsun
o yüzden sana azcık kırgınmış,haberin olsun

Anam diyetti kiloydu ne kadar yazismisiniz oyle ...
Handemin sacini gordum bu arada hos olmus guzelim feyse yuzu acikta ekle bebegim ,, yuzunu de goreyim ozledim ..

Valla art niyetle deyil ama canim mercimek kofte istedi yapacagim usenmeden :))

bana sen çok kilolu değilmişsin diyene de bakın
ben o kadar olsam şimdi,daha ne isterim
hımm dur bakıyım...53 kilo olmak isterim

temem sende arada takıl bizim topiğe o zaman gerisi gelio ben o topikte 5 kilo fln verdim cnm

170 boy 58 kiloya şişko mu diyosun sen
ay alay mı ediyonuz ulen benle
yoooooooo

baluk mu hangi palukk ama balina mı hamsi mi istarvit mi allahın selamı be ben çok sevecenimmm kimseden selamımı esirgemem hatırla bakalım bizim topiğe düştüğünde ilk ben şefkat gösterdim sana annem

Handemin sacini gordum bu arada hos olmus guzelim feyse yuzu acikta ekle bebegim ,, yuzunu de goreyim ozledim ..

bi geldim topiği mikkser gibi karıştırdım selayım

yüzünde kocamannn irinliii akıntılı pis sivilcelerin olucaaakkkk:86:

:84::84::84::84::84::84:
sus tamam mı

höhh yani höhhhhhh kurabiye hamuru kararda insan mercimek köftesi yaparmı lem :86::86:

çüşşş balina balık değildir zaten
sana selam virme diyen yokta, anam bi soru soruoz askıda kalıyo klavyenden selam dışında başka kelimelerde çıksın diom
ayy o topiktende inşallah ilk sen depüklersin beni :98:

aa bak o da olur

barbi yok yaa,ben o kilodayken 38 beden falan giyiyodum...
38 beden de balıketi değildir heralde :44:

yani aslında balık etli benim için
ben 36yı normal görüyorum

tövbestapitypity ayağımı sürttim sanırım topiği okuyanların sayısına bakın bereket bereket julia= bereket

julia__ skyk magnolia03 hanturks nryka BarbieveKen+ Selayhus+ citkirildim benim_adim_yar

Son düzenleme:

tövbestapitypity ayağımı sürttim sanırım topiği okuyanların sayısına bakın bereket bereket julia= bereket

julia__ skyk magnolia03 hanturks nryka BarbieveKen+ Selayhus+ citkirildim benim_adim_yar

canım bizim topik son günlerde hep böyle , bir muhabbet etmeye başladığımızda gecenin 4ünde bile misafir oluyor :86: ne arıyorlar o saatte bizde bilemioz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…