Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

canım bizim topik son günlerde hep böyle , bir muhabbet etmeye başladığımızda gecenin 4ünde bile misafir oluyor :86: ne arıyorlar o saatte bizde bilemioz valla

misafirlere uyuz oluom yaaaa misafir görünce topikler de böle yapasım geliooo umumi yerimize geliolar yaaaaaaa :88::88::88:

aynen walla sadece utu yuzunden kendımı frenlıyorum
barbim kuuu ne diyeti o kiloya sopa geliyorrr

hımm peki ezgimm:86:1,2,3 tıp:90:
yok bebegım gozun korkmasın hıc
ıster ıstemez kırlenıyor dıye 1 hafta ıdeal degıstırmek ıcın

hayatım boyunca 48 kilo olma isteğiyle yaşamıyım ben dimi
e bi kez 48 olayım gözüm açık gitmeyeyim, hayat kısa kuşlar uçuyor yaniiiiii :86::86:
ben suan 49 um barbım bende omrum hayatımda 46 gordum Allah bı daha gostermesın
ama Allahtan kemıklıyımde cok zayıf durmuyorum
sen gayet ıyısın

wowwwwww cok guzel olmus bence
yine çekirdek yiyorummmmm :18::18:

s sayesınde bende hemen hemen her aksam yıyorum :95:

inş canım benim depüklememmiiii , o günler bi gelsinnn :97::97:
kızzz benimkide artık tilifon kullanıyo cık cık mesajlaşıoz

tilifion kullanıo deme kız yerin kulağı var vallaaa böle siteler dışardan takip ediliooo özelllikle şafak topiğinde hiç deme bence tmm mı kuzum sen tedbiri elden bırakma şimditorunlar da geldi ki denetleme olur kapıverirler aşkitonun telini

Eeee boyle sohbet ilgi gorur tabikide , ama kizlar topigi bastan sona birisi okuyacak olursa hepimizin karakter analizini yapar , en catlaklik konusunda barbim , kuskam en buyuk rakiplerim

bence gizli hayranlarımız dolu
hatta kitleler oluşturduk:82:

hatta illumunati

bende ken gelmesine yakın 48 olucam xzgim ah ettim öyle daha iyi olmuş diceksin
vayy s eniştemde benden
sende daha uzun boy olsa sen tay gibi kız ünvanını alırsın xzgim öyle diyorlar ya

alıntı içinde alıntı yapmışım ben bunu nasıl becerdim yaaaa oscar verin bana

çok soft bir renk olmuş canım göz yormuyor

handem saçlarına maşallaahhh
yüzünle hayal ettim de çok yakışmış olmalııı

Anam diyetti kiloydu ne kadar yazismisiniz oyle ...
Handemin sacini gordum bu arada hos olmus guzelim feyse yuzu acikta ekle bebegim ,, yuzunu de goreyim ozledim ..

Valla art niyetle deyil ama canim mercimek kofte istedi yapacagim usenmeden :))

sağolun kızlar beğenmenize sevindim
bi ara koyayım face de tamam
selayım ben de özlüyorum valla

yav okumaktan yazamıyorum bi yavaş olun daa
barbim sinema çok romantikmiş hakkaten ama ben istemem ya ev ortamı gibi evde oluruz o zaman

selayım kız bu saatte hakkaten üşenmicen mi ama çok severim ben mercimek köftesi şimdiden afiyet olsun

julia 1.70 boyla 58 kiloya şişko dime kız ayıp ben 1.60 boyla o kilodayım
kız barbito 36 normal deyo benim toto 38-40 arası gidip geliyo ben napiim şimdi

culimmm kendi tilifonu deel o yüzden raatım arkı kullanıo bu ara sıra alıo hattını takıo
hatta bu ara sıralar baya birrrr oluyo, genelde artık hep açık
şafak topiğisine ben takılmıom pek biliosun, bizim kızlardanda laf çıkmaz :86::86:

Eeee boyle sohbet ilgi gorur tabikide , ama kizlar topigi bastan sona birisi okuyacak olursa hepimizin karakter analizini yapar , en catlaklik konusunda barbim , kuskam en buyuk rakiplerim

iyi olan kazansın kanka :86:

temem tomates fırlatak ama tomates bu mevsimde çok pahalı be yazık deel mi

eee biz sosyeteyiz anam 3ün 5in hesabını yapamayız :86:

ohh maşallah maşallah benim ki de 12 de devriyeden gelcek hemencik beni arıcak aşk yaaa aşk sefiorum aşkı ölüom bitiomm len madem sosyetesin bana güsel bi nişanlık bul

handecim öncelikle saçların harika olmuş bende hürrem kızılına boyatmayı düşünüorum olsun sana herşey yakışır

anladım tatlım,şaka yapmıştım...
valla ben de inceliği,zayıflığı seviyorum ne yalan söyliyim...

ben ince seviyorum ama dolgun ince nasıl anlatayım mesela tuğba ünsal değil aysun kayacı fiziği anladınmı

kuzumm sen her daim tocanla evde sinema izlion , bu bizler gibi sevgülü kısmısı için
e bende 36-38 giyiorum kuşum ama 36 olsak bana normal gelir diom, zayıf gelmez diom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…