Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ben nişanlık sefmiom
abiye bulayım
12den sonra aramasın benimki mümkünse :86: uykuma çok düşkünüm

slm
alıntı yapmak istedim ama okadar coşmuşsunuzki
handem saçların çok güzel olmuş bayada uzamış saçların

xzgim ben artık kendi nevresimlermi ütülemiyom zor geliyo yıkandıktan sonra ıslak düzenli bir şekilde katlıyom en az bir saat katlı duruyo sonra asıyorum ben bütün çamaşırlarımı yıkandıktan sonra silkeler düzenli katlar 1 saat sonra asarım çok daha güzel ve az kırışmış oluyolar

gloxim hala kilo diyo banaekle son halini görcem öyle karar vereyim

barbim ken artık tlf taşıyo bu süpermiş nasılda geldi bugünler sinema çok romantikmiş

selayım bu saatte mercimekköfteyi yiycende nasıl uyuycan:26:rahatsız etmezmi

julia bizim kızları topiğine topluyosen onlara bakma hepsi zayıf

kontesim rapunzel saçlarıyla ilgileniyo

bm kociğiyle pazar gezmelerinde heral

nihayet odanın boyası bitti heyecanla mobilyaları bekliyom artık 18.de gelicek

aa bu arada benim saçımda hürrem kızılıymış annem bugün tvde gösterdi bana magazinde çıkmış , babam hürremden özendin yaptın dimi diye beni sorguladı :26:
yok didim aklımdan bile geçmedi :44:
çok modaymış şimdi ünlüler yaptırıomuş
bu arada bugün özgen saçımı görünce resimdekiyle alakası yok resimde kırmızı durmuş
çok güzel olmuş saçların dedi :78::78:

yok kız topik bnm deel kii sadece yardımcı olmaya çalıştım ayburcum

ünlülerinkini gördüm ben hiç birine hürreme yakıştığı gibi yakışmamış hele hadisinin kiiii aman tanrımmm kızılın yanından bile geçmiodu

tatlım bi karıştırcam pc yi bulursam yüklicem,gör de bana hak verirsin

oooooo nasıl oluo be barbi bu haksızlık deel mi bacım biz tek başına yolladık bizim herifleri

aaa bende 10 ay memleketimden,evimden,anamdan babamdan ayrı kaldım,olsun okaaa

aybuşum ken tlf kullanıyor bitanem az çok , daha çok iletişim halindeyiz yani anlıyacağın ama şimdide kıskançlıklara başladı nasıl olsa her dakka naptığımı biliyor ya oraya gitmes şunu yapmaya başladı

odanın boyası bitti eşyalarda gelince hemen foto isterizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…