Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

yok handem hiç düşünürmüyümmm :18: sadece hattı açıkta çok iletişim halinde olduğumuzdan çok kavga etme fırsatımız olur die şeyettim ben yoksa bırakırmıyım bekliyorum leyla gibi atarsa batarsa 70 KARAMANA SELAM

iyigeceler minnoşummm

Son düzenleme:
gloxim foto nerde göremedim

hoşbuldum kontesim hatimim yarısındayım başka surelerde okuyorum yaaa 15 gün içinde bitirmem gerek yetiştirim inş

selayım maman nasıl oldu

handem inş yazdan sonra sendende bebiş haberi duyarızmayıstan sonra şafaklar bitiyo yeni şafağa başlamamız gerek ya düğün yada bebek olsunasker olmasın ama o stresli ama daha 1olumuz var dimi şafaklar bitmez

iyi geceler barbim ben kknın face sayfalarınada üyeyim 3 sayfasınadaözel mözel kalmadı bende

juliaaa sanada iyi geceler

Son düzenleme:
Barbitom iyi geceler guzel kankitom , ruyanda ya keni ya beni gor kafiyeme bak siir bile yazarim :))

Julii bence o gecelik cok sexuu bir fecelik hemde

Xzgim bittimi utun askimm ????

Tutisko ugramadi ....

evet çok sexüüü severiim sexü şeyleri
iyi geceler canım,ben de memnun oldum :79:
bende bende cnm

iyigeceler culiicimmm gene gel
sana da ii geceler barbim gelirim tmm
Juliii sanada ii geceler ... Konteskom bazen seni evire cevire dovesim geliyor , adam iyi davraninca bile ariza cikartabiliyorsun yaa ne deyim bilemedim

bye bye selaycım rüyanda çotanakları gör :81::81:

selamlarrrrrrr
a alıntı yapmayı beceremedim ayol aklımda kaldığınca yazıım barii
SELAYIMMM rakibin olamam ben senin çatlaklık konuaunda ssanırım ama illa olcaksak iyi olan kazansın yavrummay yok hep beraber çatlaklık yapalım yaa yarış istemiyombu arada karakter analizi yaparlarsa ben yokum artık buralarda,Allah korusun çocukluğuma neyim inerler de
BARBİİMMMM ne güzel bir gün geçirmişssin valla . o sinema için ben evden kaçıp İstanbul A bile gelirim ayoll ne güzelmiş o ölleeeebu arada yeni saç rengini ben sana çok yakıştırdım,hürrem halt etmişsivilcelerden korunmak için de çekirdek tabağını camdan fırlatben çekirdek yiyeceğim zaman 1 saaat sporla o kaloriyi yakamam diye kendimi frenliyorum
KONTESİİMMm miso misafirlerimizin kısaltılmışı bebeğimo film indirme adreslerinin adını bulmak için çok mu zorlamışlar anlamadım ha

GLOXİcim güle güle kullan canım
HANDEMM saç rengine bayıldımm çok hoş olmuşş diplerin geç çıksın inşallahh

JULİAcımm bi gelmişssin pir gelmişssin anam ne bu böleekilo muhabbetinin içinde buldum kendimisoran yok ama söylemek zorunda hissettim kendimi birdenben de 1.60 (cık,yani sadece bu kadar) boyunda 50 kilo olan ama baktın mı 60 görünmeyi berecbilen kkocaman basenleri olan bi de son zamanlarda göbek yapan bi kuşum

TUTİM neden gelmedi kii

AYBURUM odanın bitmiş halini çok merak ediyorummmm

Son düzenleme:

tatlım albüme koycam,sonra silcem.malum burdan silmek yasak :26:
baktıktan sonra söyle canımcım oki

he valla...daha bugün eşimin yanında kendimi sinir oldum
"ayyy ne mızmızım ya" diyorum
oda;"olur mu hiç hayatım" diyo
ama benle dalga mı geçti anlamadım

korkmuştur bence

kuzu 1ol askerlik yapmış mayısta bizim şafaklar bitiyor
tuti seneye evleniyor
e bende bu sene evlilik falan yok
eee ne şafağı sayacaz
anammm boşta kaldık :18::18:
hemen şafak bulmamız lazım
ya selaydan ya handeden bir atak beklios
afferim kendini iice açık ettinnn :82:

şafak müptelası olmuş hatun yaaaa ben seni beslerim yavruummmm
4 sene filan var bizim evliliğe

gelişim mıhteşem oldu dimi kuşum kuşlara göbidik yakışır ama

ulaa barbiiiiibenşii nie saymıyon senn 16 temmuz doğum günümde nişanlanıyom şafak sayarız seneye yaza da düğün yine sayarız daha doğurganlarımız doğurcak onları sayarızbizde şafak bitmezay bu arada elbise mi gecelik mi neyse o ben onu giysem kefenim olur zaarrr

böbekli kuştan ziyade tosbağa olcam bu gidişle ben ama bugün spora başladım arkasından hızımı alamadım bi posta apaçi yaptımmo da yetmedi açtım roman havasını taktım her yerime güll oynadım arkasından bi de haremden darbuka açtım evde clup oluşturdum her telden kuş clup hahahaha

albüme koyunca haber ver gloxim
barbim bencede bi atak lazım hem gloxidende bebiş sinyalleri almıştık
kontes senin 4 senene biz kaç şafak yaparız ben ikinci bebişi bile aradan çıkarırım

gece kuşum hoşgeldin

Son düzenleme:
ayburum benimkinin yaş baş accuk almış başını askerlik geçeliii ooo baya olmuş,eskisi saymış bitirmiş,bana bırakmamış bi şey

selayımın kız bebek şafağı çok süper fikir barbim evet onu sayalım
selaaayyy şafaksız kaldık ,seni kurban seçtik
kuşkamın düğün şafağı var bi de
sipidicik evlenecek
sonra handeme bebek yaptırtırız
sonra tutimi ya da barbimi veririz

kulup kuşkaaaa uygun fiyatlarlaaa hizmetinizde mühessemizde içki bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…