- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #26.361
haklısın barbitom ama işte özel dönem çok sinir bi şey
adam öldürsek yeri varmış yani o derece
bu mahkemecede kanıtlandıysa benim öldürmem gerkeen birkaç kii var:104::104::104:
barbim öyle düşünme ya sonuçta bu genel bir durum değil dediğin gibi geçici bir süreç o yüzden çok taviz verme ama alttan al ayrılmayı düşünme lütfen
ben de yatmaya hazırlanayım yavaştan daha kıyafetleri hazırlıcam
öptüm herkesleri iyi geceler
Juliii sanada ii geceler ... Konteskom bazen seni evire cevire dovesim geliyor, adam iyi davraninca bile ariza cikartabiliyorsun yaa ne deyim bilemedim
bu mahkemecede kanıtlandıysa benim öldürmem gerkeen birkaç kii var:104::104::104:
ben de nedense hap kullandığım dönemde öyleydim
kadın deilmiyik regl olmasak hap kullanmasak bile herüfleri delirtiriz
evet çok sexüüü severiim sexü şeyleriBarbitom iyi geceler guzel kankitom , ruyanda ya keni ya beni gorkafiyeme bak siir bile yazarim :))
Julii bence o gecelik cok sexuu bir fecelik hemde
Xzgim bittimi utun askimm ????
Tutisko ugramadi ....
bende bende cnmiyi geceler canım,ben de memnun oldum :79:
sana da ii geceler barbim gelirim tmmiyigeceler culiicimmmgene gel
Juliii sanada ii geceler ... Konteskom bazen seni evire cevire dovesim geliyor, adam iyi davraninca bile ariza cikartabiliyorsun yaa ne deyim bilemedim
gloxim foto nerde göremedim
hoşbuldum kontesim hatimim yarısındayım başka surelerde okuyorum yaaa 15 gün içinde bitirmem gerek yetiştirim inş
selayım maman nasıl oldu
handem inş yazdan sonra sendende bebiş haberi duyarızmayıstan sonra şafaklar bitiyo yeni şafağa başlamamız gerek ya düğün yada bebek olsun asker olmasın ama o stresli ama daha 1olumuz var dimi şafaklar bitmez
iyi geceler barbim ben kknın face sayfalarınada üyeyim 3 sayfasınadaözel mözel kalmadı bende
he valla...daha bugün eşimin yanında kendimi sinir oldum
"ayyy ne mızmızım ya" diyorum
oda;"olur mu hiç hayatım" diyo
ama benle dalga mı geçti anlamadım
hoşbuldum kontesim hatimim yarısındayım başka surelerde okuyorum yaaa 15 gün içinde bitirmem gerek yetiştirim inş
selayım maman nasıl oldu
handem inş yazdan sonra sendende bebiş haberi duyarızmayıstan sonra şafaklar bitiyo yeni şafağa başlamamız gerek ya düğün yada bebek olsun asker olmasın ama o stresli ama daha 1olumuz var dimi şafaklar bitmez
iyi geceler barbim ben kknın face sayfalarınada üyeyim 3 sayfasınadaözel mözel kalmadı bende
selayım maman nasıl oldu
gelişim mıhteşem oldu dimi kuşumselamlarrrrrrr
a alıntı yapmayı beceremedim ayol aklımda kaldığınca yazıım barii
SELAYIMMM rakibin olamam ben senin çatlaklık konuaunda ssanırım ama illa olcaksak iyi olan kazansın yavrummay yok hep beraber çatlaklık yapalım yaa yarış istemiyom bu arada karakter analizi yaparlarsa ben yokum artık buralarda,Allah korusun çocukluğuma neyim inerler de
BARBİİMMMM ne güzel bir gün geçirmişssin valla . o sinema için ben evden kaçıp İstanbul A bile gelirim ayollne güzelmiş o ölleeee bu arada yeni saç rengini ben sana çok yakıştırdım,hürrem halt etmiş sivilcelerden korunmak için de çekirdek tabağını camdan fırlat ben çekirdek yiyeceğim zaman 1 saaat sporla o kaloriyi yakamam diye kendimi frenliyorum
KONTESİİMMm miso misafirlerimizin kısaltılmışı bebeğimo film indirme adreslerinin adını bulmak için çok mu zorlamışlar anlamadım ha
GLOXİcim güle güle kullan canım
HANDEMM saç rengine bayıldımm çok hoş olmuşş diplerin geç çıksın inşallahh
JULİAcımm bi gelmişssin pir gelmişssin anam ne bu böleekilo muhabbetinin içinde buldum kendimi soran yok ama söylemek zorunda hissettim kendimi birden ben de 1.60 (cık,yani sadece bu kadar ) boyunda 50 kilo olan ama baktın mı 60 görünmeyi berecbilen kkocaman basenleri olan bi de son zamanlarda göbek yapan bi kuşum
TUTİM neden gelmedi kii
AYBURUM odanın bitmiş halini çok merak ediyorummmm
böbekli kuştan ziyade tosbağa olcam bu gidişle ben ama bugün spora başladım arkasından hızımı alamadım bi posta apaçi yaptımmo da yetmedi açtım roman havasını taktım her yerime güll oynadım arkasından bi de haremden darbuka açtım evde clup oluşturdum her telden kuş clup hahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?