Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

resimlerde kötü çıkmış olabilirler ama bende resimde tam rengi gösteremedim normalde güzel oldu ben beğendim kendimi söylemesi ayıp resimlerde ise rockçı kafası gibi çıkıyor

magazinde de gördüm cnm kahve gibi idi hele fahriyeye hiç yakışmamış bence çirkinleştirmiş kendini yaaaa

julia bu gecelik bencede
gloxm foto bul bize
barbim ken uzakta ya daha çok kıskanıyo
oda gelince foto ekliycem tabiki

bence de gecelikkkk

wowwwwww cok guzel olmus bence

sağol ezgim beğendin mi
ya ben de ilk evlendiğimde her hafta değiştirirdim ütü yüzünden o zamanla iki haftaya çıktı pasaklı oldum iyice
handecim öncelikle saçların harika olmuş bende hürrem kızılına boyatmayı düşünüorum olsun sana herşey yakışır
çok sağol juliacım
evet o kızın saçları çok hoşuma gidiyo benim de
eminim sana da yakışıyordur canım

evet sevgililer için güzel olabilir ben de zaten benim için gereksiz dediydim
şaka yapıyorum barbim
evet ben de dolgun ince seviyorum ama bence sen de inceciksin dediğin gibi belli yerlerden fazlalığın olmadığı için gayet fit duruyorsun

julia bu gecelik bencede
gloxm foto bul bize
barbim ken uzakta ya daha çok kıskanıyo
oda gelince foto ekliycem tabiki

dün camere açtım , sonra dışarı çıkacaktım bana böyle çıkamazsın diyor
neden dedim ? (eşofmanlarlaydım )
makyajını sil diyor bana
dedim ne makyajı ne diyorsun sen :26: uyku sersemiydim bide düşün
kazasız belasız bir bitirse gelse

resimler için sabırsızlanıorum miniş miniş şeylerrrrr

gloks canım saçım benziyor onlara ama benim saç rengim daha güzel :78::78:

magazinde de gördüm cnm kahve gibi idi hele fahriyeye hiç yakışmamış bence çirkinleştirmiş kendini yaaaa

bence de gecelikkkk

hımm bilemiyorum o zaman canım doğrudur, o esmer çok güzeldi hem ama sevgilisinden ayrılmış depresyonda olabilir hak ver kıza

ay ben yanlış okumuşum handem bizler için gereksiz dediğini görmemişim pardon
tşkler aşkım sende gayet hoşsun dişi gibi dişisin biliosun

hımm bilemiyorum o zaman canım doğrudur, o esmer çok güzeldi hem ama sevgilisinden ayrılmış depresyonda olabilir hak ver kıza
depresyonda unutuldu aldatıldı mı bilmiom ama sevgilisinden ayrıldı çok yanlız uleynn gökselin depresyon şarkısını armağan ediyum fahriyeye

bunu benimki de çok yapıyor
anlamadığım o berbat cam görüntülerinde allık filan nası görüyor da uyduruyor hayal gücü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…