Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ayburum teşekkür ederim tatlım evet baya uzadılar
odanın çok şirin olacağına eminim ne güzel özeniyorsunuz resimlerini görmeyi bekliyorum

juliacım bence de fahriyeye yakışmamış siyah saçları ne güzeldi onun yaa şaşkın niye değiştirmiş ki

barbim bizimkide askerdeyken gereksiz kıskançtı çok kavga ediyoduk bu yüzden
hatta o zamanda saçım sarıydı koyulaştırtmıştı bana ben yanındayken yaparsın diye sonra düzeliyolar ama

ben yavaştan kaçayım
yarın ölü gibi kalkıcam eminim
şimdiden kendimi şartlandırdım çünkü sabah kalkmak istemiyorum diye :84::84:
bende hep şartlandırıorum ya eziyet gibi gelio sora kalkmak

bence de handecim yaaa yıkıldım onu öle görünce fahriyeyi

handem benimki normalde pek kıskanç değildir, kılık kıyafet konusunda ise hiç kıskanç değildir hatta süsleniyim falan ister yani ama dediğin gibi askerlik yüzünden sanırım bu duruma geldi.
esasında şimdi şey düşünmeye başladım keşke hattını açmasaydı , çok muhabbet tez ayrılık getiriyor derler ya hele askerdeyken en tezinden getirir diye korkuyorum :18::18:

bende yatıorum kızlar hoş sohbetiniz için çok teşekkür ederim yani tanıştığım kızlar memnun oldum tanıştığımıza

cici geceler barbitomm:81:
öğlen uyuduğum için cin gibiyim ben hala:86:
ama moralim çok bozuk 3haftadır 1ol baya değişti,el üstünde tutuyor beni saolsun ama regl psikolojimden midir bilinmez 'ya değişirse' diye paranoyaklığa bağladım
huzursuzum ve huzur da kaçırıyorum yavaştan:18:

Barbitom iyi geceler guzel kankitom , ruyanda ya keni ya beni gor kafiyeme bak siir bile yazarim :))

Julii bence o gecelik cok sexuu bir fecelik hemde

Xzgim bittimi utun askimm ????

Tutisko ugramadi ....

bende yatıorum kızlar hoş sohbetiniz için çok teşekkür ederim yani tanıştığım kızlar memnun oldum tanıştığımıza

iyigeceler culiicimmm gene gel

saçmaladın iyiceee
kadın milletine ne yapsan yaranılmıyor Allahımm Alllahımm

Ben uye degilim olmayida dusunmuyorum , herkesin ad san bilmesine gerek yok diye dusunuyorum ,

Barbitom iyi geceler guzel kankitom , ruyanda ya keni ya beni gor kafiyeme bak siir bile yazarim :))

Julii bence o gecelik cok sexuu bir fecelik hemde

Xzgim bittimi utun askimm ????

Tutisko ugramadi ....

ikinizizde görsem olmamı , bir yanımda kenim bir yanımda selayhusum kucağımda selimim mutlu aile tablosu
bende üye olmayı hiç düşünmüyorum

barbim öyle düşünme ya sonuçta bu genel bir durum değil dediğin gibi geçici bir süreç o yüzden çok taviz verme ama alttan al ayrılmayı düşünme lütfen

ben de yatmaya hazırlanayım yavaştan daha kıyafetleri hazırlıcam
öptüm herkesleri iyi geceler

Juliii sanada ii geceler ... Konteskom bazen seni evire cevire dovesim geliyor , adam iyi davraninca bile ariza cikartabiliyorsun yaa ne deyim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…