- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #26.341
kknın yeni olayı rss i kapatmayı bilen varmı ?? sinir oluyorummm
kknın yeni olayı rss i kapatmayı bilen varmı ?? sinir oluyorummm
bende hep şartlandırıorum ya eziyet gibi gelio sora kalkmakben yavaştan kaçayım
yarın ölü gibi kalkıcam eminim
şimdiden kendimi şartlandırdım çünkü sabah kalkmak istemiyorum diye :84::84:
ayburum teşekkür ederim tatlım evet baya uzadılar
odanın çok şirin olacağına eminim ne güzel özeniyorsunuz resimlerini görmeyi bekliyorum
juliacım bence de fahriyeye yakışmamış siyah saçları ne güzeldi onun yaa şaşkın niye değiştirmiş ki
barbim bizimkide askerdeyken gereksiz kıskançtı çok kavga ediyoduk bu yüzden
hatta o zamanda saçım sarıydı koyulaştırtmıştı bana ben yanındayken yaparsın diye sonra düzeliyolar ama
ben yavaştan kaçayım
yarın ölü gibi kalkıcam eminim
şimdiden kendimi şartlandırdım çünkü sabah kalkmak istemiyorum diye :84::84:
ayburum teşekkür ederim tatlım evet baya uzadılar
odanın çok şirin olacağına eminim ne güzel özeniyorsunuz resimlerini görmeyi bekliyorum
juliacım bence de fahriyeye yakışmamış siyah saçları ne güzeldi onun yaa şaşkın niye değiştirmiş ki
barbim bizimkide askerdeyken gereksiz kıskançtı çok kavga ediyoduk bu yüzden
hatta o zamanda saçım sarıydı koyulaştırtmıştı bana ben yanındayken yaparsın diye sonra düzeliyolar ama
aşağıda çıkan şey mi barbitom?
en sağda minimize toolbar var ona tıkla
tamamen yok olmuyor ama ayak altından gidiyor
bende yatıorum kızlar hoş sohbetiniz için çok teşekkür ederim yani tanıştığım kızlar memnun oldum tanıştığımıza
bende yatıorum kızlar hoş sohbetiniz için çok teşekkür ederim yani tanıştığım kızlar memnun oldum tanıştığımıza
cici geceler barbitomm:81:
öğlen uyuduğum için cin gibiyim ben hala:86:
ama moralim çok bozuk3haftadır 1ol baya değişti,el üstünde tutuyor beni saolsun ama regl psikolojimden midir bilinmez 'ya değişirse' diye paranoyaklığa bağladım
huzursuzum ve huzur da kaçırıyorum yavaştan:18:
evet bende farkettim kontesim ve ayak altından kaldırdım
face grubuna üye olan varmı kknın ?
Ben uye degilim olmayida dusunmuyorum , herkesin ad san bilmesine gerek yok diye dusunuyorum ,
Barbitom iyi geceler guzel kankitom , ruyanda ya keni ya beni gorkafiyeme bak siir bile yazarim :))
Julii bence o gecelik cok sexuu bir fecelik hemde
Xzgim bittimi utun askimm ????
Tutisko ugramadi ....
barbim öyle düşünme ya sonuçta bu genel bir durum değil dediğin gibi geçici bir süreç o yüzden çok taviz verme ama alttan al ayrılmayı düşünme lütfenhandem benimki normalde pek kıskanç değildir, kılık kıyafet konusunda ise hiç kıskanç değildir hatta süsleniyim falan ister yaniama dediğin gibi askerlik yüzünden sanırım bu duruma geldi.
esasında şimdi şey düşünmeye başladım keşke hattını açmasaydı , çok muhabbet tez ayrılık getiriyor derler ya hele askerdeyken en tezinden getirir diye korkuyorum :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?