Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ay kıyamam keşke söylemeseydim
ben hamaratlığımı anlatmak istemiştim bilmiyorumkismile
neyseki hamile fln değilsin selaycım:)

ben degilimde arkadas hamile sanirsam :))
love21 sende yaz cekinme seni burda SIK SIK görüyorum :))) kafani uzatip kalma kizz

evet gulayse göbegini görünce anladim hamile oldugunu :)) hosgeldin ,dedim aman hamile var dikkat edelim yemek laflarina ...

aski memnu dedinde son 6 bölüm kalmis kiz bitecek heralde eylule

anammm bitsin de kurtulak valla
kenle birlikte yüreğimiz ağzımızda izlioz
he yakandı ha yakalancaklar die:))
memlket meselesi oldu adnanın boynuzlarııı

bebişim ağşam ben yokumm nedenini özelden mi yazayım msnemi gireyim:)

kimse yok buralarda ben yinede yazayim dedim....bende simdi kalkacagim platese hep bu saate birakiyorum ama yapmak icin kendimi Cok sIKIyorum mecbur híssediyorum artik baslayana kadar zorlaniyorum ama baslayinca 45 dakka cabucak geciyor bu kadar süre yapiyormusun diyeceksiniz dvd den takip ediyorum uyuz uyuz yapiyor ebru hanimda bende ona ayak uyduruyorum :))
tutim gelemedin nerelerdesin yavrum ne msn ne burda merak ettim seni bugun yapacagin seyleri umarim halletmisindir ask sarhosu yavrucum :)
xzgim ask sarhosu lafi senin icinde gecerli bebegim nisanlin geldi sen uctun buralardan vay be benim yerimde olsaniz hic girmiyeceksiniz hee 1koca 1cocuk :)

barbim artik senle yarin konusuruz gelecege yatirim yapiyorsun yaa :)) cok akilli kizsin yaa...
ben simdi kalkayim hareketlerim benim bekliyor cook öptüm

iyi geceler bebekler ben yatar kendi kendime konusmak istemiyorum artik :)
görevimimi tamamladim cumburlooooop yataga

asklarım gecmısı okuyamadım merak edıyorum
sarıyerdeyım ben hala yemekten snra annemlere gectık takıldık
sercanlardayım fılm ızledık smdı bıttı ıkı dakıkada olsa yazayım dedım
sevıyorum sızlerı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…