Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kocaman bol parfum kokulu opucukler verdım bebegım sana
yanaklarını sılmene gerek yok rujum yok:))))
sızı ozlerım ben sıze ayırıcak her daım vaktım olacaktır
tutişim selayhusumm gulen suratım barbimm opuyorum tekrardan
smdı ben gıyınıp cıkıyorummmm

ohhh bende öpeyim muahhhh muahhhhhh Şeniz
hadi bakalım canım
umarım herşy çok güzel geçerrrrr
hoşçakalllll :teytey:

xzgim hadi gözün aydin canim.. bir fenerli olarak benim sesim cikmadi fazla :))artik sercanin geliyor ne mutlu sana yaa bak sayili gün bitti tükendi , hangi parfümden sürdün ayy ne güzelde olmusundur güzel güzel giyinip oh bide kuaför :) sefam olsun yaa
aslinda mactan bile haberim yoktu hic takip etmiyorum cünkü, son maca birakmasalardi tek anliyamadigim ne kadar düsmanimiz varmis :) birde bir takim malubiyete bu kadarmi sevinir (bursaya yenilip zil takip oynayan baska bir takim tanimiyorum ziraaa :)

aman herneyse ne gecmisler ola cokta umrumda degil acikcasi ...
oh barbim sende eglenmisin nesen yerine geldi seninde..
su bursanin sampiyon olmasina bi tuti bide senin icin sevindim bak hicyoktan moral oldu size :)))))
tutimde dün güzelbirgün gecirmis ne güzel ne güzel.
benim günüm ayni gecti 3 günden beri kalerüfer yakiyorum evde popomuz donuyor cok soguk burasi daglar hep kar oldu .. balkondan bir resim cektim simdi ama sisten dag gözükmüyor , burda her iki yanimdada yüksek yüksek daglar var .. eve tikili kaldik hem selim bunaldi hemde ben oyun alanimiz daraldi

selamın hello bayanlar aşkım beni almaya gelecek birazdan ...bebekte kale diye bi yer war oraya kahwaltıya gidicez...
xzgim yawrummmmmmmmmmmmmmm güneş bugün size doğacak hayırlı buluşmalar tatlım herşey daha güzel olacak emin ol...
barbim yawrum dünde biz taksimdeydik çok eğlendik fenerbahçelileri görünce öyle hava atmakla kuyu kazmakla şampiyon olunmuyor işte bursasporlu futbolcu sercan dün lig tw de bir roportaj yaptı dediki fenerbahçenin beşiktaş maçında fenerbahçenin o maçtaki haksızlığının allah katındaki bedeli dedi..fenerin elinden şampiyonluğu aldık dedi beşiktaşlı taraftarlara da hediye ediyoruz şampiyonluğu dedi...helal olsun yaa...atkımı takıcam bugün...
selayım yawrım bacağın iyidir umarım...yine yazmışsın fenerbahçeli olarak bişeyler ama kuzum hep rezıl edıyorlar sızı yanlış anons ile sahaya inmişler şampiyonuz diye boşver gel sen BJK li ol ...

bursanın ufak tefek taşlarııııııııııııııııııı
keman olmuş guizanın kaşları....

hadi benden bu kadar aşkımı bekletmiyim...

sizi çok seviyorum....................

seloşumm ya inan şuan fenerlileri daha çok seviorum
çünkü dün gece beni gülmekten öldürdüler
şu kareye bak allam ya
inan olamadığı şampiyonluğa bu kadar sevinen bi takım bende görmedim
senin gibi şaşkınlık içerisindeyim :roflol: :roflol:

tutişimm
size iyi eğlencelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..

seloşummm siz fenerin şampiyon olduğunu düşünün selimoşla
hayaller kurun, epey ısınırsınızzzzzzz
kalorifere gerek yok
düşününce yukardaaki arkadaşlar gibi kanın kaynar yaneeee
ayy ne kada uyuz gördüm kendimi :dance:

fenerbahcenın bu son durumuna hıc uzulmuyorum
2cı olsakta gsle bıle aramızda 10 puan fark var bu da az bısey degıl
bu sampıyonluk olayında salaklıklarına hıc doymasınlar
ben smdı sarıyere geldım
az kalsın buraya degıl karakola gıdıyordum korsan taksı yuzunden
cok sıkıstırdılar bende soyledım sonunda korsan taksı oldugunu bırbırımızın ısmını sordu apısıp kaldık:)))
selayhusum burda hava cok sıcak sızın orasının oyle olmasına uzuldum
chanel surdum klasık vazgecemedıgım kokum:)) kuafore falan gttım ama sadece kasımı aldırdım duz fon cektırdım yıne cok ama cok sadeyım en suslu anım nısanımdı herhalde dugunde bıle okadar makyaj yaptırmayı dusunmuyorum
tutısımm doya doya vakıt gecırıın Allah hıc ayrılmak zorunda kalmadıgınız gunler getırsın askım sıze bıze hepımıze ne onlarla ne onlarsızz kaderımız bu
cok opuyorum asklarım sızı gırebıldıkce gırerım
daha pasta yapmadım gorusuruz bıtanelerımmm

ezgim nası yakalandınız kı korsanla
bende çok seferim yazdım yaa
binerim işte
ucuz oluo bilionmu:)
girince bi anlatda ayağımı denk alimm bindiim zaman
geçmiş olsun kuzucumm
ne zmn geliyo sercan?

Son düzenleme:
uyuzzlarsiniz
bu aralar fenerli oldugumu söylemiyecegim kimseye , sizde duymamis olun :)))
xzgim canim chanel in kokusu müthiss oohhh ne güzel yaa bugun bitiyor hasretin..
tutisim yine bulusmalardasin bitanem....
barbim sanada hicbisey demiyorum : yavrusum benim sevinin sevinin bayram sizin bayraminiz bebegim. benim basim agriyor hic havamda degilim yaa

ben geldim...
bugün aşkımla kahvaltıya gittik...ordan biraz turladık sonra görümcemle tanışmaya gittim şok sevdim ablasını birde bebeği var dünyalar tatlısı bir bebek (maaşallah canıma) benimki bak yengen geldi dedi bebeğe çok hoşuma gitti bebekle oynadık biraz sonra bi cafeye gittik bişeyler içtik sonra ben eve geldim...yemek yedim şimdi size bir bakayım dedim...
çok yorgunum kızlarrr...

Son düzenleme:
tutim hosgeldin canim benim, demek tanistin ablasiyla zaten kanin kaynamisti bu ablasina senin :) demekki hislerinde yanilmiyorsun uzaktan sevdigini seviyorsun sevmedigin sevmiyorsun kih kih kih
güzel haberler almakta ne güzel oluyor
diger kizlarimdan ses soluk yok xzgim gelemez gelse sasarim zaten :))
barbicimde kesin uyudu malum sabah kalkiyor erkenden (günaydin canim benim )
bende simdi kalkayim platesimi yapamadim simdi yapacagim arkasindan birde dus alayim, sanirim sonra sen burda olmazsin canim iiyi geceler diliyeyim simdiden sanada

bugün ne giydine bakayım dedim topik te olaylar olmuş accık...
selayhusum ewet cnm hislerim aşırı kuvvetlidir benim ...
hayhaycım h.g cnm

bende yatcam şimdi canlarım sizlere iyi geceler...

ezgimi merak edioremmmmmmmmmmmmm
tutim görümcenle tanıştın demek, darısı kaynana ve kayınpedere hadi bakalım
seloşşşşş napisin yavrim daha iyimisin:)))
hayhay hoşgeldinnnnn

Kenleydim kızlar..
Babasının rönntgen sonuçları çook kötü çıkmış
kanser heryere heryeree dağılmış
morali bozuktu , kıyamadım
soğukluğum bıkkınlığım gitti biliomusunuz
en doğal haliyle yanımda çünkü , en savunmasız haliylee..
bide seloş hani sana diodumya cmt günü şöyle şöyle yaptı zaten gelmicekti beni görmeye planlıydı herşey falan diye
günahını almışım kızz, evde tek olduğu için gerçekten babasına bakmış
doktor heran enfaktüs geçirebilir demiş
hayati damarlarından birinin üstüne yuvalamış kanserli hücre ve enfaktüsü meydana getirebilirmiş
umarım öyle bişey olmaz
aLLAHIM nolur olmasınnnnnn :Saruboceq:

hoşbulduk barbicim, geçmiş olsun aynı zamanda
xzgi nin nişanlısı mı geldi bugün gün sayıyodu
gözün aydın xzgiii:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…