Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

çok alemsin kız
bu arada feyse ekledim seni ama ne resmin var senin ne duvarın açık, aşkolsun bizlere güvenmiyormusun yoksa

xzgimm bence masa takımı değil köşe takımı at sen oraya, geldiğimizde sarışıp sarışıp oturalım denize karşıı :76::76:
valla senin evinin tozunu söylediğim şekilde almadım

çok özür dilerimmm canım, doğrudur inan ki dalgınlığıma gelmiş unutmuşumdur
işyerinde kafam çok yoğun oluyor, akşamda pertim çıkmış oluor
banada mesaj atarmısın rica etsem

ya varya grupfoni, fırsat bu fırsat, kaçan balık büyük olur gibi sitelerde ne fırsatlar var ya kuşum boyama kaynak fön bakım falan, oraya bak kuaför seçmeden önce bence

çok sevdim ne zamandır görüşmüyordunuz canım ?

vuhuhuhu sonunda uykusuz gecelerin gündüzlerin mükafatını alıyorsun kontesim

hepücünüze selam kızlarr işi bıraktım

kız insan kabızlıktan işi bırakırmı , şaşırdım doğrusu neysee ne diyelim sağlık olsun, Allah şifa versin canım

bu renk oje birdaha sürmem sanirim

oysaki ben tırnaklarına çok yakıştırdım :26:

bugün akşam yemeği menüsünde milli yemeğimiz kuru + pilav var
ve milli çorbamız mercimek çorbası
korkmayın yanına soğan kırmıcaz

mercimek mercimek bana mercimek köftesi yaptirtacaksiniz en sonunda

yakistimi diyorsun bebegim , hic koyu rengim olmamisti simdiye kadar bordo disinda tuhaf geldi gözüme bilmemki :26::26::26:

gecmis olsun canim sanada yat dinlen ,evet ondan olabilir canim.. istanbula gittiginde istersen benim doktora bir görün , kulak burun bogaz doktoru kendisi ..
valla iyi fikir canım saol
bu renk oje birdaha sürmem sanirim
lacivert görüyorum ben bunu bence çok yakışmış,uygun renklerdeki bi koyafetle hoş durur kuşummm
bugün akşam yemeği menüsünde milli yemeğimiz kuru + pilav var
ve milli çorbamız mercimek çorbası
korkmayın yanına soğan kırmıcaz
off çok severim,bi de yoğurt olsun muuu:86:

mercimek mercimek bana mercimek köftesi yaptirtacaksiniz en sonunda

yakistimi diyorsun bebegim , hic koyu rengim olmamisti simdiye kadar bordo disinda tuhaf geldi gözüme bilmemki :26::26::26:

üşenmez yaparsın valla sen :86:
ben çok yakıştırdım selayım aykırı renklere gözüm alışmaya başladı benim tabi hepsine değil
kullanabilirsin bence

valla iyi fikir canım saol

lacivert görüyorum ben bunu bence çok yakışmış,uygun renklerdeki bi koyafetle hoş durur kuşummm

off çok severim,bi de yoğurt olsun muuu:86:

olsun tabi ve oldu da :86: birde karnıbahar ve lahana turşusuda oldu söylemesi ayıp

sagolun kizlar yakistirdiginiz icin birkez daha düsünecegim ama simdi 20 saat ugrasarak sürdügüm ojeleri cikarmak zorundayim cünkü mercimek köftesi yapiyorum yogurmam gerekiyor ve eldiben kullanmadigim icin yok offffffff offffffffff

bir sinemasever olarak düşündüm taşındım ve sinemada çığır açan filmleri izlemek lazım dedim:86:
casablanca,star wars gibi filmleri indiriyorum bir bir:86:
içlerinde audrey,monroe,chaplin filmleri de var...
siyah beyazlar çok hoşlar umarım sıkılmadan izleyebilirim

ne gıcık bir durum

harbi isyanlardayim

casablancayı bende izlemeyi düşünüyorum :97:

slm tutim tahlillerinde bi sıkıntı çıkmaz inş genelde reglin 3. günü yapılıyo tahliller perçem sana yakışır bence

benimadımyar bende sonuçlarının çıktığını bilmiyodum banada kopyala mesajı merak ettim

xzgim anneciğine geçmiş olsun balkon keyfi yapmışın ne güzel

selayım sonunda mercimek köftesini yapıyon ojelerini bende çok yakıştırdım

barbim bende bazen yüzünden toz alıyomama arkamdan temizliyen annem yok yine bana alıyo

kontesim sinüzit baş göstermiş eteği bende beğenmedim iyikide vazgeçtin

gecekuşum ojelerin çok afilli modem kablosununda şaftını kaydırmışın

gloxim bm julia

ayyy sinirlerim bozuldu.öğlenden beri internet yoktu...
barbiş aa aşkolsun güvenmemek olur mu?
herkeşe açık değil,bi de seni yeni ekledim yaa :93:
açıcam canım,çok resmim yok zati
neyse kızlar,bi bakıyım dedim,yemek yicez şimdi
hadi :79: görüşenzi

bgn havayı güneşli görünce çamurlu camlar gözüme çarptı küçük olanları siliyodumki kakılmış kıyafetimle zil çaldı dürbünden baktım mum yanıyo Allah allah diyip kapıyı açtımki aybikelinde pastayla gelmiş şaşkınlıkla kızı nasıl içeri aldığımı bilmiyomdoğumgünümde gelememişti bgnde süpriz yapmak istemiş çok güzel bir gün geçirdik ama saat aleyhimize işliyodu sürekli ilerliyodu 18.30a kadar aybikle beraberdik alya bursada zaten çok duygulandım ve bi okadarda mutlu oldum

gloxim benimde bu aralar sık gidiyo internetim
[AT
hepinizin adına pastadan yedim

Son düzenleme:
bebegim ogunden sonra yaptimki ertesi günü mercimegi sen kacirmisin
bugun yine yapiyorum :
afiyet olsun gloxi

ne güzel bir süpriz.. cok sevindim sizin adiniza birbirinizi görebilmisiniz yine cok cok güzel .. aybike cok iyi düsünmüs hamis annemizi sevindirmis onuda ayrica tebrik ediyorum..

ayy çok şeker bi süprizz çok mutlu oldum senin adına bebişimm,accuk da kıskandım hee:78:

casablancayi bende istiyorum cok istiyorum hemde husa söyliyeyim temin etsin

hepimiz izleyelim casablancayııı o zamannn

boşver ayburummm ya, kimse örtünün altına kaldırıp bakmaz raat ol aslannn, arkana yaslannnnnn

internet olmadan önce biz nasıl yaşıyormuşuz dimi
tmm canım açarsın bir ara istersen
şaka yaptıydım :76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…