- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #27.181
bana da çoğu zaman koymaz ama bazen damarıma denk geliyor tutimhaha ay kontes alemsin yaaben o tantanayı her sabah uykumun en güzel yerinde çekiyorum makinayı odama bırakıyor çıkıyor uyanınca kendi odamı süpürmem için o akşama kadar kalır orda annemde kalkıp almaz yani illa süpürücem bende fişe takıyorum annem mutfaktayken makina çalışır ama süpürmem maksat süpürmüş süsü vermek bunu genelde içimden gelmediğ zamanlar yaparım ...ama annem çok fazla karışmaz şurayı sil bunu yap v.b diye...annemle iyi anlaşırım ben ablamdır benim babamda abim
hava süpper ya dışarı çıkmam lazım kalın bigudi alayım diyorum...
size birşey sorcam benim saçlarımın ucu çok kırıldı temizlettiricem bu hafta diyorumki perçem kestireyimmi :44: değişiklik istiyorum birde benim saçlarım dalgalı kullanabilirmiyim...:26:
izmit,zonguldak,izmirselamlar,saat 1 den beri okuyorum,gözüm döndü
biem paşanın geçmiş doğum günü kutlu olsun
aybur sende hazırlıkara başlamışsın he
tuti evet tatlım bu aralar erken kalkıp erken yatmaya çalışıyorum,düzene girsin biraz hayatım :97:
barbi face te önce eklemiş sonra da silmiştin beni :97:
özelden adımı söyliyim sana oki doki
yaa ben de sims 3 ü özledim...
ama gidip oyunu alamadım,daha doğrusu eşim alsın istiyorum,ben okadar para veremiyorum oyuna,elim gitmiyo,onun yerine ayakkabı falan alırım
bi de face deki oyuna hala bakamadım,baksam başından kalkamıcamı biliyorum zaten :126::126:
en kısa zamanda bakıyım ama işlerim halledeyim önce...
aklıma geld geçen biri sormuştu şimdi hatırlamıyorum ama,katı meyve sıkıcağı nasıl diye...
kullandık ilk kullanımda çok memnun kaldık...
ayva bile sıktık
bi de çok sessiz çalışıyo...
almayı düşünen varsa kesinlikle tavsiye ederim
hee buarada kontes,siz izmitte oturmuyomuydunuz?
hepsinde oturuyorum canım ben
yakında istanbula da ayak bascam
canım haklısın ama benim aileyle ilgili ciddi sorunlarım var,dışardan bakılınca size şimdi azcık basit geldi tabi
yahu 26 yasina gelmisin ögretilmesimi kalmis
sen yapsana kiz evdeysen hergün süpürme isini
pratik olur sanada :86::86::86:
tutim o resimlerde safti kayan birisi varsa oda benim bebegim malum ertesi gün adam 3,5 saatte zor düzeltti
benim adim yar canim sende hosgeldin...
tutim sana percem yakisir diye düsünüyorum ben
ben de öyle olacağını düşünüyorum ezgim.neyse dediğim gibi yaram büyük bu tarz konularda,buraya dökülüp saçılmak istememselam kızlarr
Allahım ne kadar guzel bır hava var oyle
balkon super bıraz guneslendım
masa takımımız olsaydı smdı orda otururdum
annemlere gıdemedım annem hasta yatıyomus gıdersek yemege gıdıcektık bosuna yataktan kalkıcaktı
barbım ıbrahım tatlıses yorumuna aynen katılıyorum
buarada guzel toz aldıgını bılıyorum sagolsun benım salonunda almıstın
ayy kontesımm anneler hep oyle ıste kendı ewın olunca ınan daha ıyı ozenlı ve rahat kafayla temızlıyosun
etegı almamanada sevındım
tutımmmm o paketı bıldıgım kadarıyla yapıosun ıcınde hazır halde degıl galıba
selayım bugunun en keyıflı haberı senden geldı ınsallah hazıranda burdasınızz yasasınn
gloksıcımmm selamlar olsun sanada
annen için geçmiş olsun canım
teşekkür ederim canımmHosbuldum Selaycim, sagol canim... sen de hosgeldin...
Seninle konusmustuk hatta canim; ama olsun, dalginligina gelmistir...
Tuticim bence de yakisir canim sana percem; mutlaka kestirmelisin
Kkontess yazmayi unuttum tatlim; sevdiceginle nice nice huzurlu ve mutlu
yillara insaallah canim
durumunu bana da yazarsan sevinirim,copy lesen de olur
geçmişi okuyamadığım günlere denk gelmiş sanırım,üzgünüm
nasıl bi tarz istiyorsun canım?selamunhello kızlar :80::80:
tutim naberto bacım askerini aldım ben hala beklemedeyim ama nese kii izine gelio bugün yada yarın hain sölemio gününü
barbitomtomm aşk gelio aşkbahar bahar aşk gelio çok mutluyum yaaaa
konteskom sen napıon kuşummm teskereye az kaldı malum etek istiorum ama bana yardım et yaaaa gönlüme yatan bişiy bulamadım hiçböle tarz bişiy olsun istiorum :82:
selaycım sen napıon türkiyenin en fit annesiiiianam bnm ki askerden gelcek yaaaaa bugün çoşuom mübarek şempanzeye bileeee aaaa tü türkan şoray gibisin diom ama selayım sen harbiden muhteşem vucutlu bi annesin kuzum
kızlar defnenın adlı tıp rapor sonucu gelmıs galıba
dun haberlerde duydum ama ızleyemedım haberınız varmı
ben bugün okudum nette ama açık bi şey yazmıyordu
uyuşturucu yok filan yazmışlar yine
cinayet ,el ile kapatılarak boğma tarzı şeyler yokmuş
olmayanları yazmış yani ,varolanı değil