Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

bana da çoğu zaman koymaz ama bazen damarıma denk geliyor tutim
izmit,zonguldak,izmir
hepsinde oturuyorum canım ben
yakında istanbula da ayak bascam

canım haklısın ama benim aileyle ilgili ciddi sorunlarım var,dışardan bakılınca size şimdi azcık basit geldi tabineyse yorum yapmayayım
ben de öyle olacağını düşünüyorum ezgim.neyse dediğim gibi yaram büyük bu tarz konularda,buraya dökülüp saçılmak istemem
annen için geçmiş olsun canım

teşekkür ederim canımm
durumunu bana da yazarsan sevinirim,copy lesen de olur
geçmişi okuyamadığım günlere denk gelmiş sanırım,üzgünüm

nasıl bi tarz istiyorsun canım?
kızlar defnenın adlı tıp rapor sonucu gelmıs galıba
dun haberlerde duydum ama ızleyemedım haberınız varmı

ben bugün okudum nette ama açık bi şey yazmıyordu
uyuşturucu yok filan yazmışlar yine
cinayet ,el ile kapatılarak boğma tarzı şeyler yokmuş
olmayanları yazmış yani ,varolanı değil

yolda arkadaşım s'yi gördüm
çok hoş giyiniyorsun,bi gün alış verişe çıkalım mı bana da alalım bi şeyler,stil danışmanım ol dedi
sevindirik oldum

bi de kendimi şımarttım,cansıns beybi şampuu aldım bebecikler gibiii:81:

o kadar güzel söz yazmisin ama su son cümleyle hepsi güm olmus benzetmeninde bu kadari neyse böylede kabul askerin gelecek sevincten ne dedigini bilmiyorsun
göz altlarım morarmış,çökük çökük
hiç olmazdı böyle
ne yapmam lazım:18:
hic bilgim yok bebegim bu konuda
diger konuya gelincede sana takildim ben sadece nazim geciyor diye

afferim simart arada sirada canim.. ne güzel deseydin yaa arkadasina gecemi gündüzümü bu ise verdim ben giyinmeyimde kim giyinsin ..saat kuruyorum deseydin mesela (canimsin yaa )

xzgimtom tom sesini duydum sevindirik oldum bebegim bebegim

banyo tuvaleti temizledim cok sükür bisey atistirip hemen selim uyanmadan dus almam gerek
bugun mor oje aldim onu deniyeyim sonra

eheh eed selayım emeğim çok vallauykumdan ödün veriyorum,en önemli şeyden

mercimek köftesi harcı aldım,onu deniyorum ben de
bakalım ayı mı olcak maymun mu

eheh eed selayım emeğim çok vallauykumdan ödün veriyorum,en önemli şeyden

mercimek köftesi harcı aldım,onu deniyorum ben de
bakalım ayı mı olcak maymun mu

reklamda görmüstüm bende ama kendini yapmayi tercih ediyorum yani herseyi ben hazirlayip cokta seviyorum yaa

bence de öyle yapmaya devam et tadı çok farklı :26: normalinden de yaptık ikisini karıştırıp yicez şimdi
başka türlü olmayacak

zaten hazir hicbirseyi sevmiyorum ne harclari ne corbalari ne besamel soslarini icindeki katki maddelerinden olsa gerek sanki yemek degilde tuhaf biseyler yiyorum gibi oluyor

zaten hazir hicbirseyi sevmiyorum ne harclari ne corbalari ne besamel soslarini icindeki katki maddelerinden olsa gerek sanki yemek degilde tuhaf biseyler yiyorum gibi oluyor
biz de almayız da merak ettim :86: hatta annem sosis,salam,sucuk,domates,marul da almıyor bayadır...
patates kızartması da yapılmaz
off tv lerde doktor izlemekten bu halde geldi
tmm belki zararlılar ama insan istiyor arada

hepücünüze selam kızlarr işi bıraktım
hayırdır inş:26:ne oldu

izin vermediler kontesim ya çok inatçılar

aynen selayım şimdi hiç çalışmayı sevmiyor gibi bir resim çizilebilir kafanızda ama benim suçum yoktu hastayım ve izin vermediler

gecmis olsun hastaligin ciddi biseymiki , yoksa biraz idare etseydin inat etmeseydin keske...
ben calistigim dönemlerde cok hasta hasta ise gidiyordum, islerim yarim kalirsa baskasi yapamaz sanardim hic izin istemezdim

mien geçmiş olsun canım.
şu güne kdr hiç çalşmadım ama gözlemlediğim kadarıyla el insanı pek önemsemiyor hasta mısın,işin mi var filan
önemli olan onun işlerini yapıyor olman

sinüzitim dellendi sanırım yine
gözlerimi oynatırken bile ağrı hissediyorum
belki göz altı çöküklüğü + morluğu da o yüzdendir
az tuzlu su alıp uzanıcam
görüşürüzz:80:

gecmis olsun canim sanada yat dinlen ,evet ondan olabilir canim.. istanbula gittiginde istersen benim doktora bir görün , kulak burun bogaz doktoru kendisi ..

hımmm
kötü olmuş yaa ne diyim bilemedim:26:
evet kısmet bukadarmış demekki:26:

gecmis olsun hastaligin ciddi biseymiki , yoksa biraz idare etseydin inat etmeseydin keske...
ben calistigim dönemlerde cok hasta hasta ise gidiyordum, islerim yarim kalirsa baskasi yapamaz sanardim hic izin istemezdim
kabızlığım vardı uzun zamandır 1 yılı aşkın hep kendimi iyileştiriyordum bunun için hiç gitmedm doktora çaylar vs. kendimce yapıyordum bişeyler ama bikaçgündür çok kötüydüm söyleyemedm de izin isterken onlarda haklı kendilerince bakınca hasta gibi görünmüyordum sonuçta:44:
sanada geçmiş olsun kontesm
neyse ne giydine foto ekliyim geçen akşamdan keyfim yerine gelsin eccük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…