- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #27.261
tamama bebegım sen yıne gorursen bana haber etezgim dedim ya grupfoni, fırsat bu fırsat, kaçan balık büyük olur gibi fırsat sitelerinde kuaförlerin paketleri satılıyor. içinde boya-fön-bakım olan paketleri 35 40 a falan satıyorlar .. ben geçem aldım bir paket.. yaptırmadan önce onlara bak derim
bulamazsan o ruju söyle bana ama bebeim :87:
çok güzel bencede o çantao tarz ev döşemesinede bayılıorum
çocular duymasında gönülün evinde harika 1 koltuk var bu tarz , turkuaz renkte bayılıorum ona
ya kuzucum sana bısey sorucam hanı trenckot almıstım ya cok buyuk geldı terzınınde yapması cok zormus acaba beden degısıklıgı yaparlarmı?barbim ne yazık ki dizi izlemediğimden bilemedim o koltuğu:26: ama zevkine güveniyorum
başım hala geçmedi,bi ilaç alayım bari ya offf
saç bakım günleri de geliyor,artık sinüzi coşar da coşar:95:
gloxinya inanmıyorum ben gürültüye gelemiyorum sense makina sesini çok seviyormuşsun
miensera işten ayrılmışsın hayırlısı olsun canım...
xzgim evet tatlım o tatlının içinden malzemeler çıkıyor kendin yapıyorsun alıp deneyeceğim bende...
bu arada bencede sana karamel tonlar çok yakışır dene bencebu arada yeşil ruj nasıl oluyor yoksa sihirli rujdanmı bahsediyorsunuz???
selayım bence oje çok yakışmış bende sevmezdim öyle aykırı renkler ama artık kullanıyorum gri,lacivert almıştım şimdi mor alayım diyorum
ayburcum aybik ne güzel süpriz yapmış öyle tebrik ederim pastanızda afiyet olsun canım...
kkontescan geçmiş olsu başın ağrıyormuş...
barbim sana katılıyorum xzgim balkonuna köşe takımı almalı bencede süper olur...
julia cnm evet ben aşkımı aldım askerden sıra sende canım...
bu arada herkes perçem olayına olumlu bakmış onu halledeyim bu hafta...
sanırım aktivasyon kodunu onaylamayanlar cartlar curtlar onlar
ay şu diyeceğimi hemen not alın , dilini bağlamak istediğiniz kişilerle konuşmadan önce içinizden 3 kere bunu söyleyip konuşursanız karşınızdaki kişinin dili bağlanırmışselay üzerinden örnek veriyorum
Allah baş, Muhammed yoldaş, Hus'un ağzı kilit, Kalbi taş olsun :86:
xzgim taze gelinlikten çıkman için yeni elti gerek ama bildiğim kadarıyla bay snin erkek kardeşi yokbebiş yap diycem bu seferde bebek görmeye gelirler sen en iyisi işe girip çalış ziyarete gelip görmeleri bi bakıma çok güzel gönül okşayıcı ama toplu halde gelipde bir çırpıda bitseydi ne olurdu parça parça geliyolar yada en temizi evde mevlüt okutulsun gelenler ozaman gelir dahada gelme bahaneleri olmaz zaten nasıl fikirler yürüttüm amma
bu arada yumuklu sucurta başıyazmalı karalahana bide karokumun kardeşi
miensera işten çıkmışsın sağlık olsun sana işmi yok
bi posta ütü yaptım yarında yaptımmı şimdilik bitiyo bu araa oda cuma gelcekti ama haftaya salıya kaldı nakliyede sıkıntı olmuş
Kontes ask prof u sevhetli adam nasil bakar anlat hele bi hocam
ay şu diyeceğimi hemen not alın , dilini bağlamak istediğiniz kişilerle konuşmadan önce içinizden 3 kere bunu söyleyip konuşursanız karşınızdaki kişinin dili bağlanırmışselay üzerinden örnek veriyorum
ay yemın ederım aklıma geldı benımde o mısafırden cok ewde okutmak ıstedıgım ıcın aklıma gelmıstı mısafırlerde kaynar demıstım de kayınvalıdem cok kalabalık olur olmaz oyle demıstı
nası yani bildiğin konuşamaz insan mı oluyoray şu diyeceğimi hemen not alın , dilini bağlamak istediğiniz kişilerle konuşmadan önce içinizden 3 kere bunu söyleyip konuşursanız karşınızdaki kişinin dili bağlanırmışselay üzerinden örnek veriyorum
bebişim bi markayı ara,değişim yapyorlar mı öğrentamama bebegım sen yıne gorursen bana haber et
ya kuzucum sana bısey sorucam hanı trenckot almıstım ya cok buyuk geldı terzınınde yapması cok zormus acaba beden degısıklıgı yaparlarmı?
yada o markayı arasam magazasını ogrensem gıtsem degıstırsemmı
ewet kuzum yesıl rujdan
herkes cok yakısıyor dıyor ıyıce heveslenıyorum ama bıanda yaptırmam cok zor
percem yakısır ama kullanıs acısından bana gore degıl
xzgim taze gelinlikten çıkman için yeni elti gerek ama bildiğim kadarıyla bay snin erkek kardeşi yokbebiş yap diycem bu seferde bebek görmeye gelirler sen en iyisi işe girip çalış ziyarete gelip görmeleri bi bakıma çok güzel gönül okşayıcı ama toplu halde gelipde bir çırpıda bitseydi ne olurdu parça parça geliyolar yada en temizi evde mevlüt okutulsun gelenler ozaman gelir dahada gelme bahaneleri olmaz zaten nasıl fikirler yürüttüm amma
bi posta ütü yaptım yarında yaptımmı şimdilik bitiyo bu araa oda cuma gelcekti ama haftaya salıya kaldı nakliyede sıkıntı olmuş
herşeyi anladımda kalp taşlı hiç çekilmez bacım:86::86:
bu arada bende sarı ve mor renkli üyeleri çözemedim bi türlü
nası yani bildiğin konuşamaz insan mı oluyor
ay ben korkarım böyle şeylerden:18:
bebişim bi markayı ara,değişim yapyorlar mı öğren
eğer yapıyorlarsa ne ala ama yapmıyorlarsa trendyola geri yolla,değişim yok ama para iadesi yaparlar
ama bunu 7 gün içinde yap,aldığın bi şeyden sebepsiz yere cayma hakkın 1 hafta çünkü:18:
ayburum engin fikirlerini not alıyorum,kendi şeysimde kullanayım bari
ay 'bunu 7 günde yap' filan demişim sanki büyü tarifi gibi olmş
ay yok saçmalamaağzı kilit olsun dediğine karşı gelmesin diye deniyor
ürkek tavşan
büyü deel bu dua
falcıya gittim diye büyü sandınız herhal
hee o zaman korkmam,ne zaman yapıyorum?ilk demişsin ama hangi ilk ,ilk tanışma mı
eğer oysa çok geride kaldık
sana demedim kız büyü diye,ezgime yazdım ya ben trendyola iade hakkı 7 gün
o yüzden 7 gün içinde hallet ws diye
ona dedim büyü tarifi gibi olmş diyeee
japonya depremi sonucu kıtalar yer değiştirmiş kızlar izliyor musunuz tv yi?
denizin bir kısmı kapanmış
bir de ufolar görülmüş öncesinde ve sonrasında
bugün de van da ve bi yerde (Sanırım gediz) deprem olmuş
kıyamet alametleri konuşuluyorr:18:
Tovbe d laaa barbi tovbe de cabuk
Ayy gulmekten kirildim ayfondayim alintiliyamadim
Kontesskom biliyorum o sahneyi
birşey isteyeceğin zaman, izin koparacağın zaman kısacası işin düştüğü zaman
hmmm yanlış alarm
:18::18:Allah korusun ya daha ken askerden gelmedi
kuzum kötü bişi demedimki yararına konuştum
tamam bee töbe töbee :76:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?