Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

okudum okudum okudum
gloxi ugramis biem de ugramis
ama kontes ve xzgiden baskasi sormamis neyin var diye ... insan bide bana sorardi ya neyin var diye okumusunuz gecmisi atlamisiniz ask olsun yani

kusura bakma tatlım yaa...
gözümden kaçmış olabilir,kasıtlı olarak bişey yapmam asla
üzüldüm şimdi
ben de eşimle konuşmuyorum bu akşam,biraz sinirli biraz üzgün,sıkkınım...

kusura bakma tatlım yaa...
gözümden kaçmış olabilir,kasıtlı olarak bişey yapmam asla
üzüldüm şimdi
ben de eşimle konuşmuyorum bu akşam,biraz sinirli biraz üzgün,sıkkınım...

alinganligim üstümde ondandir heralde.. yoksa bukadar takmazdim neyse saglik olsun diyelim...
nasilsa yarin hayat yine normal devam edecek, üzülmeni istemem

herkese selammm
amma konuşmuşssunuz ya tek tek alıntı yapam dedim hatlar karıştı. rapor halinde sunayım bari
ojelerim için beğenilerinizi sunmuşssunuz çok teşekkür ederimmesmer olduğum için her mat ojeyi kendime yakıştıramıyorum ben böle allı pullu her şey çok hoşuma gidiyo

selayım duş jeli hımm yaratıcıbu arada neden moralin bozuk kuzum kusura bakma yeni girdiğim için anca okyabildim.büyük bir sorun değildir inşallah bebeğim. anlatmak istersen dinlerizarı gibi çalışkan kuzum benimm sıkma ssen canınıbu arada facedeki fotonuzu görünce hiç kıskanmadım kiiiayrıca ojeleri ben çok beğendim

kontescim iyiykii o eteği almamışsın ben görünce böğğ dedim bu kadar açık sözlülük iyi değil biliyorum ama napıyım. sen onu giy 1olun nenesi sanırlar valla billasinüzüt bende de var çocukluğumdan beri,çok illet bişey,çok iyi anlıyorum seni canım.dikkat et kendine.

tutimmm süpürge olayına koptummteşekkür ederim canım evet silince malesef ki simler kalıyo abdest için çok dikkatli olmak lazım özellikle de:18:hormon testlerin varmış kuzum inş herşey yolundadırbu arada bence de kesinlikle kestir sana çok yakışırkestirdikten sonra toktorun o toplarından yap bana gönder

miensera sağlık olsunn üzülme sağlığın işten daha önemli

gloxii sen de bi acaipmişssin haaasüpürge sesini duyunca kaçacak delik arıyorum ben

ezgimm annen nasıl oldu canım?çok geçmiş olsunnn.

ayburcum aybik ne güzel bi sürpriz yapmış ne kadar mutlu olmuşssundur canım benimmAllah bozmasın

benim adım yar benim de gözümden kaçmış tahlil sonuçların kusura bakma

barbimm koptumm bendil bağlatma şeysi haaahey allammm

biemmm yeni projeleriniz nedir efemm

ben kopa kopa yavaştan yatağıma geçiyim kızlar çok öpüyorum hepinizi iyi gecelerrr

laptoptayim güzelim evet.ne pastasi tarif lazimmi biseyler ??
yok askım yaptım bıle ısım bıtsın resmını bıle koyarımm bebegım
bundan ezgicim
mum gibi bişey ama sürdükten sonra pespembe oluyo.
ama az sürünce tatlı bi pembe oluyo

gıdınce bakıcam bunada canım sagol
ben yine de üzüldüm
şimdi canım daha da sıkıldı...
tekrar kusura bakma...
iyi geceler kızlar
ıyı geceler gloksıcım

annem hala aynı yatıyor canım ıyı geceler

ben yine de üzüldüm
şimdi canım daha da sıkıldı...
tekrar kusura bakma...
iyi geceler kızlar

sende bilirsin insan morali bozuk olunca nasil oluyor canim burdaki iki cift teselli güzel laf moral veriyor .. baska birsey olsaydi hic deyinmezdim bile zaten... üzülmenizi istemem
kusura bakilacak bir durum degil kastide yapildigini düsünmüyorum ama o an sitem etmek gecti icimden...
bazen bende bazi seyleri atliyorum görmüyorum bile o yüzden benim patavatsizligim senin daha cok üzülmene sebep oldu simdi.. kusura bakma..
iyi geceler , seni üzen diger sebep her ne ise insallah yarina düzelir...

gecekusu sagol tesekkür ederim güzelim sanada

günaydın millett
selayım üzülme diyeceğim ama havada kalacak çünkü konuyu bilmiyorum:26:
ezgim benimkiler de no olarak yüksek ama camlar ince,dediğim gibi inceltilmiş yaptırılıyor artık.en azından evde tak evet

günaydin sanada iyi uykular tekrardan
tsk ederim ayricada..

günaydın canlar geçmişe fazla bakamadım bu sayfadakileri okuyabildim...

selayım hayırdır ne oldu yaa:26: msn den çevrim dışı yazsaydın keşke bana girince okurdumm merak ettim ne olduğunu...aman hiç bişeye üzülmeye değmiyor vallada billada takma kafana canım boşver...

xzgim o gloxinyanın tavsiye ettiği rujdan bende almıştım watsonstan pembe yapıyor dudağı 3,5 kusur tl bişey bu arada aybuşumun dediği mantıklı geldi banada cnm mevlüt olayı yani...

ayburcum oğluşuyla keyif yapıyordur...

barbim harıl harıl çalışıyordur...

kuşkam saol tatlım perçemi kestiricem bende bu hafta allahın izni ile...

kkontescan tv lerde evet hep konuşuluyor deprem ve kıyamet alametleri ama çok fazla allahın işine karışıyorlar onları allahtan başka hiç kimse bilemez kuranda yazıyor herşey belirtileri olabilir ama medya ve insanlar çok uyduruyor ben allahtan başka kimseye inanmam...japonya depremine gelince japonya zaten deprem bölgesi endonezyada yanardağ bölgesi şimdi japonyada deprem oldu diye zorla tr dede deprem oldurtacaklar bende bunlara sinir oluyorum önüne gelen bişey diyor

biemcim afiyet olsun bayılırım kuru fasulye-pilav ikilisine

gloxinya ruj maduru ben hiç sevemedim o ruju sadece evde kullanıyorum

bana gelince kan verdim yarın sonuçları alıcam aşırı uykum war biraz uyumayı düşünüyorum akidişler...

unuttuklarım varmııı acaba varsa affedin çok uykum var...

günaydın kısçelerimmm

ezgim ivet biraz ara verdim babanne olduğu için şimdi son sürat devam etmem lazım

gece kuşum yeni projelerimde minik hanımlara elbiseler ve bana pardesü dikimi var

selayım noldu tatlımm:26:
neyin var:44:
atlamış olabilirim kusura bakma
okadar çok sayfa okudumki

gunaydın kızlar
geceden burnum bogazım yanıyodu heryerım ıltıhap olmus
hastalıgın baslangıcını yasayaıp yasayıp atlatıyodum bu sefer faka bastık ıste :26:

xzgim grip olcak gibiysen evde kongest bulundur tatlım grip olacağını hissattiğin an yut bitane bana çok iyi geliyor sabah bakıyorum boğazım acıyor hemen içiyorum 6 saatte bir 1 tane idi sanırım ertesi gün gribin g si kalmıyordu yada hemen bir ıhlamur kaynat ve uzan yada varsa adaçayı...geçmiş olsun canım

kontescim haklısın canım

biemcim hoşgeldin sanırım dikişe başlıcan gene kolay gelsin canım...

ben yatmaya gidiyorum bu sefer :80:

Son düzenleme:
tutişim teşekkürederim sarı şekerim ,

ezgim geçmiş olsun tatlım yaa
tuzlı limon ye gece yatarken , iyi geliyo terletiyo ve rahatlatıyo

ezgim bence sen bi doktora gidip kökten kurtul şu hastalık şeysinden,tüm kış uğraştın valla

şöyle bi haber okudum, koptum

Müjde Ar'ın “Gençlik benim cam sahnemle büyüdü. Türkiye'nin ahlakını ben bozdum” dediği 'İffet' filminin dizi versiyonu Kanal D'de ekrana gelecek

müjde ar nasıl da biliyormuş kendini

İsrail'de gerçekleştirilen bir fotoğraf çekiminde, modelin yılanla birlikte poz vermesi düşünülüyordu.
Göğüslerini silikonla büyütmüş olan model Orit Fox, boa yılanıyla kameraların karşısına geçti.
Ancak bir anda yılan modeli göğsünden ısırdı. Hemen hastaneye kaldırılan Fox, tetanoz iğnesi olmasının ardından taburcu edildi.
Silikonlu modeli ısıran yılansa bu kadar şanslı değildi. Kısa bir süre sonra sürüngenin silikon zehirlenmesinden öldüğü öğrenildi.

puhuahuahauhauhauahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…