- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #27.301
okudum okudum okudum
gloxi ugramis biem de ugramis
ama kontes ve xzgiden baskasi sormamis neyin var diye ... insan bide bana sorardi ya neyin var diye okumusunuz gecmisi atlamisiniz ask olsun yani
kusura bakma tatlım yaa...
gözümden kaçmış olabilir,kasıtlı olarak bişey yapmam asla
üzüldüm şimdi
ben de eşimle konuşmuyorum bu akşam,biraz sinirli biraz üzgün,sıkkınım...
alinganligim üstümde ondandir heralde.. yoksa bukadar takmazdim neyse saglik olsun diyelim...
nasilsa yarin hayat yine normal devam edecek, üzülmeni istemem
yok askım yaptım bıle ısım bıtsın resmını bıle koyarımm bebegım
laptoptayim güzelim evet.ne pastasi tarif lazimmi biseyler ??
gıdınce bakıcam bunada canım sagol
ıyı geceler gloksıcımben yine de üzüldüm
şimdi canım daha da sıkıldı...
tekrar kusura bakma...
iyi geceler kızlar
herkese selammm
amma konuşmuşssunuz ya tek tek alıntı yapam dedim hatlar karıştı. rapor halinde sunayım bari
ojelerim için beğenilerinizi sunmuşssunuz çok teşekkür ederimmesmer olduğum için her mat ojeyi kendime yakıştıramıyorum ben böle allı pullu her şey çok hoşuma gidiyo
selayım duş jeli hımm yaratıcıbu arada neden moralin bozuk kuzum kusura bakma yeni girdiğim için anca okyabildim.büyük bir sorun değildir inşallah bebeğim. anlatmak istersen dinleriz arı gibi çalışkan kuzum benimm sıkma ssen canını bu arada facedeki fotonuzu görünce hiç kıskanmadım kiii ayrıca ojeleri ben çok beğendim
kontescim iyiykii o eteği almamışsın ben görünce böğğ dedim bu kadar açık sözlülük iyi değil biliyorum ama napıyım. sen onu giy 1olun nenesi sanırlar valla billasinüzüt bende de var çocukluğumdan beri,çok illet bişey,çok iyi anlıyorum seni canım.dikkat et kendine.
tutimmm süpürge olayına koptummteşekkür ederim canım evet silince malesef ki simler kalıyo abdest için çok dikkatli olmak lazım özellikle de:18:hormon testlerin varmış kuzum inş herşey yolundadır bu arada bence de kesinlikle kestir sana çok yakışır kestirdikten sonra toktorun o toplarından yap bana gönder
miensera sağlık olsunn üzülme sağlığın işten daha önemli
gloxii sen de bi acaipmişssin haaasüpürge sesini duyunca kaçacak delik arıyorum ben
ezgimm annen nasıl oldu canım?çok geçmiş olsunnn.
ayburcum aybik ne güzel bi sürpriz yapmışne kadar mutlu olmuşssundur canım benimm Allah bozmasın
benim adım yar benim de gözümden kaçmış tahlil sonuçların kusura bakma
barbimm koptumm bendil bağlatma şeysi haaa hey allammm
biemmm yeni projeleriniz nedir efemm
ben kopa kopa yavaştan yatağıma geçiyim kızlar çok öpüyorum hepinizi iyi gecelerrr
ben yine de üzüldüm
şimdi canım daha da sıkıldı...
tekrar kusura bakma...
iyi geceler kızlar
günaydın millett
selayım üzülme diyeceğim ama havada kalacak çünkü konuyu bilmiyorum:26:
ezgim benimkiler de no olarak yüksek ama camlar ince,dediğim gibi inceltilmiş yaptırılıyor artık.en azından evde tak evet
tutii, bunu alalım mıııı
ve bunlarıdaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?