- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #2.761
nikonum yavrum hos geldin ,bende dusumu aldim vucut losyonumu sürdüm araniza katildimbu evde bütün hareket bende zaten :))
delikafaduldenana onlar ne güzel çikilatacokacimcoook
şşşşşt sulanma kız:mymeka:nikonum yavrum hos geldin ,bende dusumu aldim vucut losyonumu sürdüm araniza katildimbu evde bütün hareket bende zaten :))
amannnn yarabbim bunlar ne böyle
hee biz o yolları çoktan geçtik artık gerekmiiaklinialirimsmiledefileyi yaptım ama ben yaparken kimsecikler yoktuki ballışım
sen kır dizini otur evde
sunum yaparkene kıyafete gerenk yok bilion:))
biz partilere gitcess düğünlere gitcess:)
ahh bizim kızların dertleri hiç bitmikaydirigubbakcemile3anam defile dediğimiz
bikaç elbise şeyettim tanrıçanın topiğine
orda gecelere akcakları çookda
delikafaduldenana onlar ne güzel çikilatacokacimcoook
kesene bereket canım bu kızın çikilatası bile ayrı havalı oli
şşşşşt sulanma kız:mymeka:
onların hepisi binimaklinialirimsmile
ohhh mis gibisindir gel ben öpim önceaklinialirimsmile sıhatler olsun Şeniz
hee biz o yolları çoktan geçtik artık gerekmiiaklinialirimsmile
sen hala ne duruyon:jeyyar:
ahh bizim kızların dertleri hiç bitmikaydirigubbakcemile3
ben size katilamiyorum su anda üzerimi giydimde sacim basim kuruyacak bacilar .. yeni cicilerimi giydim anam bunlar oldugu gibi yapisti benimki kalkinca kesin diyecekki daha dari yokmuydu :))
afiyet olsun ne diyimkaydirigubbakcemile3geçenlerde hastaneye gittim bi yakının hasta ziyaretine
anam çiko virdiler bi tane
içinde kımıl kımıl bişi
neyse ses etmedim yidim
sonradan örendimki likörli çikolataymışş
abowww dedim gitti abdest:)
hayatımda ilk kez likörlü çikolata yedim zenginn hasta ziyaretinde
bugün resim eklicen mi çıtır aney:hulya:ben size katilamiyorum su anda üzerimi giydimde sacim basim kuruyacak bacilar .. yeni cicilerimi giydim anam bunlar oldugu gibi yapisti benimki kalkinca kesin diyecekki daha dari yokmuydu :))
hıh ergen karı görmemiş:umursamaz:öhööm öhömm apla selim vay bu topikte
sizin topik gibi ergen karılar yohhh
ihihihih sempatiksalakcinni
hıh ergen karı görmemiş:umursamaz:
sen beni niye evliyim diye kandırdın bakimguclubacismile
önce rusyadasın sandım yanıldım şimdi de evli değilmişsin hala şaşkınımakannehir
bugün ne giydinin kapısında nöbet tuttum beklimzemuszemusöhööm öhömm apla selim vay bu topikte
sizin topik gibi ergen karılar yohhh
ihihihih sempatiksalakcinni
vallahi zor hemde o bicim :) durun sacimi kurutayim bi sipsak yapiim size bogön ne giydine döncem bekleyin beni anacimmm :))
:roflol::roflol::roflol::roflol:inanmıyorum ne kadan komik olurdu yarebbim :roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyhafif çakırkeyf oldum sanki nikomm
yalpalıyodum sankim adama turp gibisin la moruk dicyip çakcaktım sırtına bidene)))))
bugün ne giydinin kapısında nöbet tuttum beklimzemuszemus
şşşşh herif uyurkene gardolabın aynasından çeksene:roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol::roflol:inanmıyorum ne kadan komik olurdu yarebbim :roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
çok iyi olurdu falla hasta yatağından milleti keş yapiklava: sırnaşık şeysırnaşık şey
:lepi:ekle bağalımm accuk döt döbek görek o kaday darsa sempatiksalakcinni
du bakim sankim anımsıyorumCADIARZUanam geçen anlattım ya topikte nikonum okumuon demiiiklava:
neyse burda pek yazmiyim şimdik bunları acanlar olabilerrr guclubacismile
bağa bi yüz tarifi virsene şipşak şimdik
banyodan önce vuruyim yüzüme heeee
tanrıçanın vekülü turkbayragi
:lepi:
du bakim sankim anımsıyorumCADIARZU
kaynak demiştin, yarın yeni kozmetik alıcam, çay sevmiyim demiştinfisfisfisaklımda kalanlar bunlar
sen yüz maskesi mi soruyorsunbenneyaptımki
kil var mı evde kızgamyoncuiremsu
danışman sekreterya kızturkbayragi hatta müdür yardımcısı oldumkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?