Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

bu vakte kadar sogudun yeter la :))) dahada soguma artik hazir bulmusun kocayi kacirma derim ben valla ... saka bir yanada bebegim , insan katlaniyor icinde olunca öyle günde birazcik stresli oluyor ama naparsin iste

walla bilemiyciim ben anormalim kabul ediyorum nişanlı olan kızları korkutmak istemeyyom korkmasınlar şimdi
evlenip balayına gideceğime bekar kalıp alayınamı gitsem hahahah

tutim kendine gelmisin :))) cok sevindim seni bu halde görünce bak :))))) alayi sana feda olsun lan

barbi puahauhauhaua feminist tuti...
dün bide eğlence sonu herkes darısı başına dedi durdu birde demiyorlarmı yaşlılar eeeee evlilik ne zaman diye benimde diyesim geliyorki eeee sizin yolculuk ne zaman diğer tarafa diye

ukalalik yapma la tuti :))) yasli basli insanlardan ne isttttiiin onlarinda hakki seni beyazlar icinde görmek :)

tutim kendine gelmisin :))) cok sevindim seni bu halde görünce bak :))))) alayi sana feda olsun lan

şimdi gelde gör beni bambaşka biriyim hahahahah...
tuti geri döndü elm sokağı kabusu

yediğin içtiğin senin olsun
naptınız bakim eniştemle 1 hafta
nerelere gittiniz geldiniz

napalım kuzum bebekte 3-5 tur attık kahvaltı ettik kuruçeşme blackk e gittik...
taximde fransız sokağında bira neyim içtik yine taxim de ADA da yemek yedik...1 hafta hemencik geçti ...
:gitme:

yaw selayım yawrım her zaman gördüğüm insanlar değilki beni beyazlar içinde görmeyecekler çünkü akrabam neyim değil o yüzden estemeyyom sormasınlar....
benimkimede söyedim diyor ki sen çok fenasın ne istiyorsun insanlardan diyor dedim sus konuşma tam taam diyo...

ama ama ama barbim benimkinin yanında feci depresiftim böyle ağladıkça ağlıyordum inanırmısın bazı günler o kadar pasaklı gittim ki yanına kendime bakasım gelmiyordu hatta benimki ağladı aşkım sana ne oldu kim ne yaptı sana benim yüzümden böyle olduysam allah benim cezamı versin falan dedi...seni üzgün görmek istemiyorum dedi o bi yana annem bana sarıldı ağladı annem yaa sana bişey olursa yaşayamam diyor kadıncağız çok korktu iyi değildim yani yeni yeni toparlanmaya başladım...
allaha çok şükür iyim şuan...saolun dostlarım

size nazar degdi..
bu arada xzgim gelmis diger topikte gördüm yorumunu yapar gelir bebegim buraya :))

benimki gözlerini acti görüntü vardi artik seste var :))) kalksada gitsek artik aksam oldu yaa ufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…