Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

günaydın bebekler dün gece ferihayı izlerken uyuyup kalmışım koltukta sabahda cin gbi açtım gözümü geçmişe baktım birazz
selayım öncelikle hamiş olmadığına ( şimdilik ) sevindim bebeim valla ne yalan diyeyim trye gelme işi, senin çalışma durumun falan tüm planların alt üst olacaktı umarım tr ye gelip dönene kadar bize böyle bir heyecan yaşatmışsın bidaha
xzgiciğim bebeğim bugün kenin çarşısı kitlenmiş, hepten boşum müsait olursan alo derdin kuzucum
ayburummm valla ikeanında çok güzel modelleri var hem sade hem şık bence sen o odayı gönlüne göre bir güzel düzenleyeceksin ve çok çok beğeneceksin
kontescanımmm ing kursundadır , şeye çok gülmüştüm ben Alanyalı Rus turistlere bizim türk kırolarının ingilizde konuşmasına "Are you sex ? " Aileyle olan atışman konusundada üzüldüm canım, napacaksın işte ailen Güzel günler görürsün yakında inş
Handemmde uğramış gitmişş
Logocum evet canım yeni işim evime yakın zaten iş değişikliğim aynı kurum bünyesinden farklı bölümlere geçmek suretiyle olacak :97:
Biecik gezmiş tozmuş güzel havanın tadını çıkarmış
Glokss canım ben 500 lira oluşundan dolayı almamazlık etmiştim o çantayı yoksa hiç iki arada bir derede kalmaz alırıdım 100 200 falan olsa

annem dışarı çıktı bende kalkayaım bir kahvaltı hazırlıyım baboşla kendime, patates pizzasımı yapsam :26::26:

günaydin yavrular 7.30 da uyandik selim sagolsun ....
ama yeni ayiliyorum ne yalan söyliyeyim

dün gece biraz temizlik yaptim yattim.
simdide is basa düstü yine arkadas gelmeden önce geriye kalan islerimi tamamliyayim ..

biemcik selam olsun beybi

barbitom sabah sabah umrana yazdigin yoruma güldüm
afiyet seker olsun kahvaltinizda bebegim..
inanirmisin bende cok heycanli karmakarisik duygular icindeydim bebek konusunda.. hayirlisi böyleymis

selam seyalım

kızalr yarın darıca hayvanat bahçesine gidiyoruz büyük ihtimal,
ya abimler yada gülüm ve eşi gelicek
çocuklara değişiklik olsun hemde gezmiş oluruz dedik
nasiii

Son düzenleme:
gunaydın bıdıklarım saat 12 oldu hala kendıme gelemedım
barbıtom askım bızımkısı 4 bucuk gıbı ewe gelıcek ondan sonra market alısverısıne sonrada yemege gıdıcez yengemlere herkes orda toplanıcak askımm
selayım sen ıse gıtmıyormusun bugun?
kontesimm senide arıcam kendıme gelmeyı beklıyorum
bıemım ne guzel hayvanat bahcesıne gıtmenız bızım ıcınde gezın
ama yarın yagmurlu olucakmıs hava :44:

destursuz bağa giren, hesapsız dayak yer demişler
muhabbet ediceksen sohbet yol ve yordamına göre sohbete katıl
yok eğer etmiceksen bari muhabbet edenlere saygı duy jartt diye dalıp muhabbeti içine s.çma

senin muhabbetlerin mesajlarından az çok anlaşılıyor. burası değil senin topiğin bence güLe güLe :88::88:

lütfen paylaşımlarımızı saygı çerçevesinde yapalım
saygı beklentilerimizi de karşı tarafa sunalım ki
beklenti hakkımız olsun
topikler kimsenin tekelinde ve şahsa ait değildir
herkes fikrini yazabilir.
hatırlatmama gerek yok diye düşünüyorum

Son düzenleme:
herkese merhabalar...
hepinize teşekkür ederim biz kavuştuk
bu arada geçmişi özet geçeyim....
selayım iş için çok çok çok sevindim tatlım hakkında hayırlısı ne ise o olsun,bebek için bence daha erken gülüm ya acele etme selimtom biraz daha büyüsün bence hem bu sene tatile gelceksiniz...
birde selimtoma üzüldüm düşmüş sanırım birşeyi olmamasına sevindim canım allah korumuş...
xzgim saçın için 500 sadece kendi saçın 200 ise bence biraz daha fiyat araştır kuşum...ben sana karameli yakıştırıyorum bu arada...kolun ağrıyormuş seninde diyim sana çok pc karşısında durmak tan oluyor beni biliyorsn kolumun ağrısından girdim boynuma kadar ağrım vardı dikkat et canım...yeni aldığın kararlar için tebrik ederim seni sahilde yürümek inan insanı çok dinçleştiriyor bende nnemle gittiğim için ordan biliyorum...
barbim yeni işin hayırlı olsun tatlım umarım yeni işin sana tüm beklentilerinin gerçekleşmesini sağlar çok iyi yerlere gelirsin canım...ken enişte çarşıya çıkamadı sanırım az kaldı zaten askerlik bitiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayburumm mobilyay geri yollamışsın çokda iyi yapmısın tatlım parayıda alman çok iyi olmuş...masko yada modokoda yokmu bebeğim bebek odası takımı baktınmı ordan ??? umut bebiş en güzel yatak odasını hak ediyor bence inşallah güzel bişeyler bulabilirsiniz canım...
biemcim bugün hava güzel darca ya gidicekmişsiniz ne kadar güzel çocuklar için çok ideal bir fikir bence...
kkontescim kursa başlamışsın haydi hayırlısı olsun canım...bu arada ailen için arada oluyor tatsızlıklar kafaya takma canım...
benim adım yarcım saol tatlım aşkım dün geldi evet kavuştuk tatlım tamam güzelim sana gelişmelerden haberdar edicem
gloxicim sanada hayırlı musmutlu hafta sonları diliyorum canım...
logocum sanada selam olsun bebem...
kuşkam sen benide çok ihmal ediyorsun küstüm sana ühühühüh

canlar bu akşam ben ve arkadşlar taksimde 360 diye gece clubu var oraya gidicez sanırım...benimki pazartesi sabah dönüyor duruşması varmış günler çabucak geçiyor heç bir şey anlamadım ama bunada şükür yarabbim...hepinizi çok seviyorum...

yorumunuzu yazarken şahsın bu topiğe yazdığı geçmiş mesajları ve diğer topiklere yazdığı mesajlarıda bir inceleseydiniz keşke (!)
benimde bunu size hatırlatmama gerek olmadığını düşünmüştüm ama neyse

görevlerimi hatırlatmanıza görek yok dediğiniz gibi
zahmet etmişsiniz
zira tüm mesajlarını inceledim üyenin
herkesin kendine has bi uslubu vardır
bu da diğer yazdığı mesajlara bakarak burdan
kavulacağı anlamını ve sizi haklı çıkarmaz

ben sizin görevlerinizi hatırlatmadım ki :26: zaten hatırlatmama gerek olmadığını düşünmüştüm dedim size, o yüzden zahmet ettiğim bir durum yok rahat olun
peki o zaman şahıs kendine has sohbet uslubu ! ile paylaşımlarına devam etsin madem yanlız bu usluplar bana pek uymadığından buraya yazarsa ben kendisiyle sohbette bulunmayacağım , umarım bu bir kural ihlali değildir, sonra bir uyarı daha almayayım mazallah

ezgim bene 18 derece olucak biliyorum havayı :44:
canım ben yagmurlu olucak dıye bılıyorum

ındırmeye calısıcam bende 150 ye tutım
360 gıdıyosun demek harıka bı yer bol bol eglenın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…