- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #28.181
günaydın
ama ne okulu bu ün cumartesi
destursuz bağa giren, hesapsız dayak yer demişler
muhabbet ediceksen sohbet yol ve yordamına göre sohbete katıl
yok eğer etmiceksen bari muhabbet edenlere saygı duy jartt diye dalıp muhabbeti içine s.çma
pardon ya canım.
hemende kızma böyle.
muhabbete dahil olalım dedik sadece.
destursuz bağa giren, hesapsız dayak yer demişler
muhabbet ediceksen sohbet yol ve yordamına göre sohbete katıl
yok eğer etmiceksen bari muhabbet edenlere saygı duy jartt diye dalıp muhabbeti içine s.çma
senin muhabbetlerin mesajlarından az çok anlaşılıyor. burası değil senin topiğin bence güLe güLe:88::88:
lütfen paylaşımlarımızı saygı çerçevesinde yapalım
saygı beklentilerimizi de karşı tarafa sunalım ki
beklenti hakkımız olsun
topikler kimsenin tekelinde ve şahsa ait değildir
herkes fikrini yazabilir.
hatırlatmama gerek yok diye düşünüyorum
yorumunuzu yazarken şahsın bu topiğe yazdığı geçmiş mesajları ve diğer topiklere yazdığı mesajlarıda bir inceleseydiniz keşke(!)
benimde bunu size hatırlatmama gerek olmadığını düşünmüştüm ama neyse
görevlerimi hatırlatmanıza görek yok dediğiniz gibi
zahmet etmişsiniz
zira tüm mesajlarını inceledim üyenin
herkesin kendine has bi uslubu vardır
bu da diğer yazdığı mesajlara bakarak burdan
kavulacağı anlamını ve sizi haklı çıkarmaz
canım ben yagmurlu olucak dıye bılıyorumezgim bene 18 derece olucak biliyorum havayı :44:
herkese merhabalar...
hepinize teşekkür ederim biz kavuştuk
bu arada geçmişi özet geçeyim....
selayım iş için çok çok çok sevindim tatlım hakkında hayırlısı ne ise o olsun,bebek için bence daha erken gülüm ya acele etme selimtom biraz daha büyüsün bence hem bu sene tatile gelceksiniz...
birde selimtoma üzüldüm düşmüş sanırımbirşeyi olmamasına sevindim canım allah korumuş...
xzgim saçın için 500 sadece kendi saçın 200 ise bence biraz daha fiyat araştır kuşum...ben sana karameli yakıştırıyorum bu arada...kolun ağrıyormuş seninde diyim sana çok pc karşısında durmak tan oluyor beni biliyorsn kolumun ağrısından girdim boynuma kadar ağrım vardı dikkat et canım...yeni aldığın kararlar için tebrik ederim seni sahilde yürümek inan insanı çok dinçleştiriyor bende nnemle gittiğim için ordan biliyorum...
barbim yeni işin hayırlı olsun tatlım umarım yeni işin sana tüm beklentilerinin gerçekleşmesini sağlar çok iyi yerlere gelirsin canım...ken enişte çarşıya çıkamadı sanırım az kaldı zaten askerlik bitiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayburummmobilyay geri yollamışsın çokda iyi yapmısın tatlım parayıda alman çok iyi olmuş...masko yada modokoda yokmu bebeğim bebek odası takımı baktınmı ordan ??? umut bebiş en güzel yatak odasını hak ediyor bence inşallah güzel bişeyler bulabilirsiniz canım...
biemcim bugün hava güzel darca ya gidicekmişsiniz ne kadar güzel çocuklar için çok ideal bir fikir bence...
kkontescim kursa başlamışsın haydi hayırlısı olsun canım...bu arada ailen için arada oluyor tatsızlıklar kafaya takma canım...
benim adım yarcım saol tatlım aşkım dün geldi evet kavuştuk tatlım tamam güzelim sana gelişmelerden haberdar edicem
gloxicim sanada hayırlı musmutlu hafta sonları diliyorum canım...
logocum sanada selam olsun bebem...
kuşkam sen benide çok ihmal ediyorsun küstüm sana ühühühüh
canlar bu akşam ben ve arkadşlar taksimde 360 diye gece clubu var oraya gidicez sanırım...benimki pazartesi sabah dönüyor duruşması varmış günler çabucak geçiyor heç bir şey anlamadım ama bunada şükür yarabbim...hepinizi çok seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?