- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #28.201
benim adım yar canım okudum mesajını cevap yazdım içini ferah tut nolur gerçi öyle yapıyosun zaten ama iyi moral herşeyin ilacı o yüzden söylemek istedim
benimadım yarın sende haftaya başlıycakmışsın işe hayırlısı olsun
benim_adim_yar- teşekkürederim
yeni saçlarını güle güle kullan, kestirmişsin sanırım
benim adım yarcım saol tatlım aşkım dün geldi evet kavuştuk tatlım tamam güzelim sana gelişmelerden haberdar edicem
bizimkisi gelmeseydı daha cok konusurdukselamlarrr
barbim are you sex süpermiş
bizim de sınıfta bi çocuk var, telaffuzu tamamen yanlış ve hani aşırı kıvırarak konuşur ya kimisi ingilizceyiaynen öyle yapıyor.en çok da onun sesi çıkıyor.sonra ben doğrusunu söyleyip rezil ediyorum
tutim ne mutlu sana
biem ,darıca hayvanat bahçesinin sahibi ile bizim lisenin sahibi aynı adamdı.paso giderdik biz beleşe
yarcım, yeni işinde başarılar canımm
ezgimle de kaynattık ohh,ilk konuşmalarda çekingen olurdum ben ama maşallah ezgime laf lafı açtı
kursum da sabahki hocayla eğlenceli,öğleden sonrakiyle sıkıcı geçti
sabahki konuşma ağırlıklı oluyor,diğeri gramer
bi ara dışarı çıkarttı bizi konuşma hocası
sigara içenlere 'smoke contaminates your lugs' dedik 12 kişi koro halinde
hiç biri anlamadı ,çok eğlendik
bahçede gördüklerimize de hello diye bağırdık durduk hahahah
tutişim
ezgim bakalım sabah nasıl olucak ona göre karar veririz artık
bebeler olmasa sorun değilde
piknik gibi birşeyde yaparız diye düşündüğümüz için bebeler üşüreğer yağarsa
kızlar ben yeni pardüse işine sonunda giriştim
siyah kumaştan , hakim yaka ve gümüş - altın sarı renklerde arma modeli düğmeli , pardesü dikiyorum
Selam sekerler...
Dün babacigimin dogum günüydü ve moralim iyi degildi; gerci hergün ayni ama böyle özel günlerde
insan daha da bi kötü oluyor iste ister istemez...sizi bunaltmamak icin yazmadim... zaten erken gidip yattim...
Bugün biraz daha iyiyim hamdolsun; kalktim, dus aldim, sacimi boyadim, banyoyu temizledim, camasir
attim makinaya, kafamda bereylekahvalti yaptim; saclarimi yikamayi bekliyorum...
Belki aksama esimle sinemaya gidicez kismetse...
[/B]
selamlarrr
bizim de sınıfta bi çocuk var, telaffuzu tamamen yanlış ve hani aşırı kıvırarak konuşur ya kimisi ingilizceyiaynen öyle yapıyor.en çok da onun sesi çıkıyor.sonra ben doğrusunu söyleyip rezil ediyorum
tutim ne mutlu sana
biem ,darıca hayvanat bahçesinin sahibi ile bizim lisenin sahibi aynı adamdı.paso giderdik biz beleşe
ezgimle de kaynattık ohh,ilk konuşmalarda çekingen olurdum ben ama maşallah ezgime laf lafı açtı
ahahah mini çakal seniii,kanına giriverdin di mii çoocuunn
selam bebegim bugun ise gitmedim ben evdeydim dedim ya arkadasim geldi onunla beraber oturduk 4 saat muffin yapmistim pohoca mohoca yedik afiyetle baya sohbet ettik 4 ay olmustu yine görüsmeyeli...gunaydın bıdıklarım saat 12 oldu hala kendıme gelemedım
barbıtom askım bızımkısı 4 bucuk gıbı ewe gelıcek ondan sonra market alısverısıne sonrada yemege gıdıcez yengemlere herkes orda toplanıcak askımm
selayım sen ıse gıtmıyormusun bugun?
kontesimm senide arıcam kendıme gelmeyı beklıyorum
bıemım ne guzel hayvanat bahcesıne gıtmenız bızım ıcınde gezın
ama yarın yagmurlu olucakmıs hava :44:
annene gidiyorsun galiba , iyi sohbetler iyi hafta sonlari..mrb kızlar...
geçmişe bakamadım,çıkıcam hemen.slm veriyim dedim...
görüşürüz kızlar,mutlu,güzel haptasonları
senin adina o kadar cok sevindimki bebegim ,kisa günler cabucak gecti ama enistenin gelmesi cok cok iyi oldu senin icin ,eglenmene güzel vakit gecirmene sevindimherkese merhabalar...
hepinize teşekkür ederim biz kavuştuk
bu arada geçmişi özet geçeyim....
selayım iş için çok çok çok sevindim tatlım hakkında hayırlısı ne ise o olsun,bebek için bence daha erken gülüm ya acele etme selimtom biraz daha büyüsün bence hem bu sene tatile gelceksiniz...
birde selimtoma üzüldüm düşmüş sanırımbirşeyi olmamasına sevindim canım allah korumuş...
xzgim saçın için 500 sadece kendi saçın 200 ise bence biraz daha fiyat araştır kuşum...ben sana karameli yakıştırıyorum bu arada...kolun ağrıyormuş seninde diyim sana çok pc karşısında durmak tan oluyor beni biliyorsn kolumun ağrısından girdim boynuma kadar ağrım vardı dikkat et canım...yeni aldığın kararlar için tebrik ederim seni sahilde yürümek inan insanı çok dinçleştiriyor bende nnemle gittiğim için ordan biliyorum...
barbim yeni işin hayırlı olsun tatlım umarım yeni işin sana tüm beklentilerinin gerçekleşmesini sağlar çok iyi yerlere gelirsin canım...ken enişte çarşıya çıkamadı sanırım az kaldı zaten askerlik bitiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayburummmobilyay geri yollamışsın çokda iyi yapmısın tatlım parayıda alman çok iyi olmuş...masko yada modokoda yokmu bebeğim bebek odası takımı baktınmı ordan ??? umut bebiş en güzel yatak odasını hak ediyor bence inşallah güzel bişeyler bulabilirsiniz canım...
biemcim bugün hava güzel darca ya gidicekmişsiniz ne kadar güzel çocuklar için çok ideal bir fikir bence...
kkontescim kursa başlamışsın haydi hayırlısı olsun canım...bu arada ailen için arada oluyor tatsızlıklar kafaya takma canım...
benim adım yarcım saol tatlım aşkım dün geldi evet kavuştuk tatlım tamam güzelim sana gelişmelerden haberdar edicem
gloxicim sanada hayırlı musmutlu hafta sonları diliyorum canım...
logocum sanada selam olsun bebem...
kuşkam sen benide çok ihmal ediyorsun küstüm sana ühühühüh
canlar bu akşam ben ve arkadşlar taksimde 360 diye gece clubu var oraya gidicez sanırım...benimki pazartesi sabah dönüyor duruşması varmış günler çabucak geçiyor heç bir şey anlamadım ama bunada şükür yarabbim...hepinizi çok seviyorum...
aynen bende gecenki kontesin anlattigi olay geldi aklima ve senin yorumunxzgi tama canım başka zaman görüşürüz
selayhusum ümran çatlağı beni koparttı sabah sabah o yorumla, geçen kontesin olayına döndü oda böyle bir olay yaşamıştıkarışık duygularını anlayabiliyorum herşey olacağına varıyor nihayetinde ama
biem hayvanat bahçesi çocuklar için çok iyi olacak kuşum , iyi gezmeler
gloksss hoşçakal canımmmmm
tutimmm orası harika ve çok şık bir yer iyi eğlencelerrrevet bitiyor bitecek :98:
kolay gelsin canim.tutişim
ezgim bakalım sabah nasıl olucak ona göre karar veririz artık
bebeler olmasa sorun değilde
piknik gibi birşeyde yaparız diye düşündüğümüz için bebeler üşüreğer yağarsa
kızlar ben yeni pardüse işine sonunda giriştim
siyah kumaştan , hakim yaka ve gümüş - altın sarı renklerde arma modeli düğmeli , pardesü dikiyorum
Selam sekerler...
Dün babacigimin dogum günüydü ve moralim iyi degildi; gerci hergün ayni ama böyle özel günlerde
insan daha da bi kötü oluyor iste ister istemez...sizi bunaltmamak icin yazmadim... zaten erken gidip yattim...
Bugün biraz daha iyiyim hamdolsun; kalktim, dus aldim, sacimi boyadim, banyoyu temizledim, camasir
attim makinaya, kafamda bereylekahvalti yaptim; saclarimi yikamayi bekliyorum...
Belki aksama esimle sinemaya gidicez kismetse...
Sagol canim; elimden geldigince öyle yapmaya calisiyorum
Sagol canim; insaallah hayirli olur
Paranizi almadan ürünü vermedigin cok iyi olmus canim; sonradan basin agriyacagini isini saglama
alman iyi olmus... ben inaniyorum ki cok güzel bir odasi olacak ins. Umutcugumuzun
Tesekkür ederim B&M; evet kestirdim... size de yarin iyi eglenceler diliyorum;
cocuklar bayilirlar...
Cok sevindim canim; tadini cikarinHaberlerini bekliycem tatlim
Selayhus Selimosum düsmüs, cok üzüldüm; ama Allah`dan birsey olmamis canim
Bebis konusunda kafanin karisik olmasini tahmin edebiliyorum canim; cünkü benzer bir
durumdayim... hem bebek tedavisi, hem yeni is... bende de zamanlama biraz tuhaf oldu;
ama biraz farkli tabii bende durum... yeterki Rabbim versin de gerisi bir sekilde hallolur...
Herseyden önemli olan bebek bizde, ama tabii hem bebek hem de isimi uzatsalar tadindan yenmezZaten biz ne dersek diyelim; Rabbim bir yol cizmistir bize... hakkimizda hayirlisi olsun tatlim...
Kkontesscim üzülme canim; arada bir olur öyle aile ile tatsizliklar, ama inan bana evlenip gittigin zaman o atismalari bile özlersin
Xzgicim aldigin karar cok güzel; mutlaka dediklerini yapmalisin... ben de tekrar yürüyüsüme baslamak ve eskiden oldugu gibi daha saglikli beslenmek istiyorum... misafirlere ne hazirliyorsun canim?
yazdiklarinda hemfikiriz canim , hem calissak hem cocuk yapsak degilmiselamlarrr
tutim ne mutlu sana
calismiyorum bebegim evdeyim dedim yaa..bugün çok eğlenmissin belli kontesimmm , yazına bile yansımış enercin
selayhusum bugün çalışıyor :102::126:
ayburum ikeadadır
girdimmm
ama yıne bırbırımıze gırıcez boyle gıderse cıkmamız gerekıyor uyuyor hala
barbıtommm
babam aradı bıraz once aradı sıgarayı bırakırsan eger yılbasına yenı arabanla gırersın dedı
girdimmm
ama yıne bırbırımıze gırıcez boyle gıderse cıkmamız gerekıyor uyuyor hala
barbıtommm
babam aradı bıraz once aradı sıgarayı bırakırsan eger yılbasına yenı arabanla gırersın dedı
her geçen gün,okul güvenliği ile değişik anılarım oluyor
bugün okula kayıt belgemle birlikte sivil kimliğimi de görmek istediler sabahın körü 9 unda
önceden de detektörü çantamın metal yerine tutup 'ötüyor,içini görmeliyim' demişlikleri vardır çoğu kez.
çantamdaki karikatür dergilerini 'yasak yayın mı' diye yargıladıkları, yine çantamda ayna ve tel gördüklerinde 'ohh cep teli de var ayna da varr' diye saçma bi şaşkınlık içine girmişlikleri görülmüştür
ger*zekalı olduklarını düşünmeye başladım:86:
ne güzel yine bir hafta sonuselam kızlarr:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?