Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

xzgi tama canım başka zaman görüşürüz
selayhusum ümran çatlağı beni koparttı sabah sabah o yorumla, geçen kontesin olayına döndü oda böyle bir olay yaşamıştı karışık duygularını anlayabiliyorum herşey olacağına varıyor nihayetinde ama
biem hayvanat bahçesi çocuklar için çok iyi olacak kuşum , iyi gezmeler
gloksss hoşçakal canımmmmm
tutimmm orası harika ve çok şık bir yer iyi eğlencelerrr evet bitiyor bitecek :98:

tutişim

ezgim bakalım sabah nasıl olucak ona göre karar veririz artık
bebeler olmasa sorun değilde
piknik gibi birşeyde yaparız diye düşündüğümüz için bebeler üşür eğer yağarsa

kızlar ben yeni pardüse işine sonunda giriştim
siyah kumaştan , hakim yaka ve gümüş - altın sarı renklerde arma modeli düğmeli , pardesü dikiyorum

insallah yagmaz canım :26:
bende yarın kı mısafırlerım ıcın hazırlıgımı yapıyorum
gecede yokum dıye

Selam sekerler...
Dün babacigimin dogum günüydü ve moralim iyi degildi; gerci hergün ayni ama böyle özel günlerde
insan daha da bi kötü oluyor iste ister istemez...sizi bunaltmamak icin yazmadim... zaten erken gidip yattim...

Bugün biraz daha iyiyim hamdolsun; kalktim, dus aldim, sacimi boyadim, banyoyu temizledim, camasir
attim makinaya, kafamda bereyle kahvalti yaptim; saclarimi yikamayi bekliyorum...
Belki aksama esimle sinemaya gidicez kismetse...

benim adım yar canım okudum mesajını cevap yazdım içini ferah tut nolur gerçi öyle yapıyosun zaten ama iyi moral herşeyin ilacı o yüzden söylemek istedim

Sagol canim; elimden geldigince öyle yapmaya calisiyorum

benimadım yarın sende haftaya başlıycakmışsın işe hayırlısı olsun

Sagol canim; insaallah hayirli olur
Paranizi almadan ürünü vermedigin cok iyi olmus canim; sonradan basin agriyacagini isini saglama
alman iyi olmus... ben inaniyorum ki cok güzel bir odasi olacak ins. Umutcugumuzun

benim_adim_yar- teşekkürederim
yeni saçlarını güle güle kullan, kestirmişsin sanırım

Tesekkür ederim B&M; evet kestirdim... size de yarin iyi eglenceler diliyorum;
cocuklar bayilirlar...

benim adım yarcım saol tatlım aşkım dün geldi evet kavuştuk tatlım tamam güzelim sana gelişmelerden haberdar edicem

Cok sevindim canim; tadini cikarin Haberlerini bekliycem tatlim

Selayhus Selimosum düsmüs, cok üzüldüm; ama Allah`dan birsey olmamis canim
Bebis konusunda kafanin karisik olmasini tahmin edebiliyorum canim; cünkü benzer bir
durumdayim... hem bebek tedavisi, hem yeni is... bende de zamanlama biraz tuhaf oldu;
ama biraz farkli tabii bende durum... yeterki Rabbim versin de gerisi bir sekilde hallolur...
Herseyden önemli olan bebek bizde, ama tabii hem bebek hem de isimi uzatsalar tadindan yenmez Zaten biz ne dersek diyelim; Rabbim bir yol cizmistir bize... hakkimizda hayirlisi olsun tatlim...

Kkontesscim üzülme canim; arada bir olur öyle aile ile tatsizliklar, ama inan bana evlenip gittigin zaman o atismalari bile özlersin

Xzgicim aldigin karar cok güzel; mutlaka dediklerini yapmalisin... ben de tekrar yürüyüsüme baslamak ve eskiden oldugu gibi daha saglikli beslenmek istiyorum... misafirlere ne hazirliyorsun canim?

Son düzenleme:
benım adım yarcım babacıgının dogumgunu kutlu olsun operım ellerınden
sacların nasıl oldu begendınmııı
ogleden sonra caya gelıyorlar cıkolatalı ıslak kek makarna salatası kıymalı borek yapıcam sadece
buyuk ıhtımal aksam yemegınede kalıcaklar ozaman napıcam bılmıyorum
bıemım bu arada yenı ısın kolay gelsınn
kontesımı aradım sesını duydum

selamlarrr
barbim are you sex süpermiş
bizim de sınıfta bi çocuk var, telaffuzu tamamen yanlış ve hani aşırı kıvırarak konuşur ya kimisi ingilizceyi aynen öyle yapıyor.en çok da onun sesi çıkıyor.sonra ben doğrusunu söyleyip rezil ediyorum

tutim ne mutlu sana

biem ,darıca hayvanat bahçesinin sahibi ile bizim lisenin sahibi aynı adamdı.paso giderdik biz beleşe

yarcım, yeni işinde başarılar canımm

ezgimle de kaynattık ohh,ilk konuşmalarda çekingen olurdum ben ama maşallah ezgime laf lafı açtı

kursum da sabahki hocayla eğlenceli,öğleden sonrakiyle sıkıcı geçti
sabahki konuşma ağırlıklı oluyor,diğeri gramer
bi ara dışarı çıkarttı bizi konuşma hocası
sigara içenlere 'smoke contaminates your lugs' dedik 12 kişi koro halinde
hiç biri anlamadı ,çok eğlendik
bahçede gördüklerimize de hello diye bağırdık durduk hahahah

bizimkisi gelmeseydı daha cok konusurduk
buarada hersey duzeldı kontesım telı kapamam unutuldu 2 sırınlık ıcın

hayata geçmiş halini merakla bekliyorum canım

baban umarım yerinde huzurla uyuyordur senin gibi vefalı bir evlada sahip olduğu için .. biliyorum senin için çok çok zor ama ne desem seni teselli edemem ama yinede hayatın hala devam ettiği gerçeğini sana hatırlatabilirim yarcım.. bundan sonra yanında olamıyor olsa da onun doğmuş olması, senin baban olması bile kutllama değilde bir teselli olabilir sana Mekanı cennet bahçesi olsun, peygamber efendimizin şefaatine nasil olsun inşallah babacın

bugün çok eğlenmissin belli kontesimmm , yazına bile yansımış enercin

selayhusum bugün çalışıyor :102::126:
ayburum ikeadadır

evet barbim değişiklik olacak benim için bu kurs
gerçi haftaya yok, açık öğretim sınavları varmış

çalışan selay similisine bittim

selam bebegim bugun ise gitmedim ben evdeydim dedim ya arkadasim geldi onunla beraber oturduk 4 saat muffin yapmistim pohoca mohoca yedik afiyetle baya sohbet ettik 4 ay olmustu yine görüsmeyeli...

mrb kızlar...
geçmişe bakamadım,çıkıcam hemen.slm veriyim dedim...
görüşürüz kızlar,mutlu,güzel haptasonları
annene gidiyorsun galiba , iyi sohbetler iyi hafta sonlari..
senin adina o kadar cok sevindimki bebegim ,kisa günler cabucak gecti ama enistenin gelmesi cok cok iyi oldu senin icin ,eglenmene güzel vakit gecirmene sevindim
aynen bende gecenki kontesin anlattigi olay geldi aklima ve senin yorumun
kolay gelsin canim.

yazdiklarinda hemfikiriz canim , hem calissak hem cocuk yapsak degilmi
cocukta yapsak kariyerde
babacigin yerinde rahat uyusun insallah...
bugün çok eğlenmissin belli kontesimmm , yazına bile yansımış enercin

selayhusum bugün çalışıyor :102::126:
ayburum ikeadadır
calismiyorum bebegim evdeyim dedim yaa..

ooooooo süper haber bu birak birak valla bence birak

olay nedirki neden girceksiniz birbirinize neden uyuyor neden kizdin anliyamadim:26::26:

kontesim senin alintilamamisim ama koro halindeki ingilizce shovunuza koptum

ay aslinda alinti yapmisim ama alintilar icinde bogulum seninkini bulamamasim

Son düzenleme:

evet ezgim bırak, çünkü smoke contaminates your lugs :86:

Son düzenleme:
her geçen gün,okul güvenliği ile değişik anılarım oluyor
bugün okula kayıt belgemle birlikte sivil kimliğimi de görmek istediler sabahın körü 9 unda

önceden de detektörü çantamın metal yerine tutup 'ötüyor,içini görmeliyim' demişlikleri vardır çoğu kez.

çantamdaki karikatür dergilerini 'yasak yayın mı' diye yargıladıkları, yine çantamda ayna ve tel gördüklerinde 'ohh cep teli de var ayna da varr' diye saçma bi şaşkınlık içine girmişlikleri görülmüştür

ger*zekalı olduklarını düşünmeye başladım:86:

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…