Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

saatler ileri alındı nevrim döndü yine bu arada selam herkeseeee....
aşkım sabah uçakla döndü söz verdi 2 hafta sonra tekrar gelicem dedi aslında anlatacak çok şey var...çok huzurluyum...çok seviliyor ve seviyorum...rabbim herkesesi mutlu kılsın....
çok güzel planlarımız var...eğer bir firma var oranın avukatlığını alırsa süper olucak geleceğimiz açısından...

dün bakırköydeydik öğlen capasityde gezdik dışarı çıkalım dedik anam sullar seller gibi yağmur yağıyor bir sinir oldum ki...aldı beni kucağına taksiye attı taksime geçtik sonra eve geldim oda bu sabah uçakla döndü...

xzgim misafiri gelmiş yine birde benim gibi abur cubur yiyorsun sende sanırım ohhh afiyet olsun canım hariboya bayılıyorum
barbim yeni işine geçince bu yaz için izin alabilicenmi kuşum geçen o aklıma geldi en az 6 ay çalışmak sureti ile izin verio bazı özel firmalar...aman tatile her zaman gidilir sen huzurlu olda...
selayım çalışıyormuş sanıırm misafirin gelmiş mamalar yapıp yemişsiniz ne güzel bu arada selimişimin videolarına bayıldım poposunu yerim onun...
biemcim evinizi görmüşsünüz haydi bakalım rabbim tez vakitte yeni evinize geçmenizi nasip etsin...dün iyikide gitmemişisniz hayvanat bahçesine yağmur yağdı baksana bu arada yine dikişe başlamışsın haydi bakalım kolay gelsin bebem
ayburum umudun odası yapılmış çok beğendim canım eksikler zamanla alınır yapılır canım o kadar kasma birde duvar bordürü alıcakmısın canım oda güzel olur duvara
kkontescim ingilizce kursunda hocan yabancımı türk mü ? bu arada koptum koro halindeki ingilizce tercüme edişinize hahaha
benim adım yarcım aşkımla gezdik tatlım evet o sende saçlarını boyamışsın güle güle kullan canım yeni saçını
handem öğretmenim evet canım benimki geldide gitti bile bu arada sende dikkat et canım kendine hasta olma:2:
logopiacanım saç rengin süpermiş bu rengi çok seviyorum bende,sanada yakışmıştır iyi günlerde kullan canımmm
kuşkam cnım okuduklarıma çok üzüldüm canım rabbim tez vakitte huzura erdirsin seni

Son düzenleme:

Yani hafta sonu girmedim ya baya yzılmıstır onlara bakıcam demek istedim:)
teşekkürler cnm

cnm zaten senin hemen hemen boyatıcağın tonda bunlara yakın sen bide ucuna sarı balyaj istiyodun yanılmıyorsam bende mesela bu rengin üstüne eylül gibi kulak hizasında sonra bebek sarısı tonlarında balyaj attırmayı düşünüyorum biraz uzasın daha güzel durur diye eylüle kadar hem saclarımda dinlenir.

ezgi o spiker videosuna koptum ben yaa

tuticim sağol canım cok teşekür ederim
sennide iy olmana sevindim Allah bozmasın canım

tutim mutlu olmana çok sevindim,hakediyorsun
hocamız türk,yabancı hocalar türkçe bilmediklerinden sadece speaking derslerine giriyorlarmış
gramer i bize öğretemezlermiş
onların kursları ayrı

Merhaba sekerler...

Tutim sagol bitanem; mutlu ve huzurlu olmana cok sevindim canim; hep böyle ol insaallah
Bu arada insaallah hayirliysa askin o firmanin avukatligini alir ve hakkinizda herseyin hayirlisi olur
Meslektas sayiliriz

Ayburcum oda cok güzel olmus canim; güle güle kullanin insaallah. Duvar stickerleri ile daha da
güzel olur bence Eksiklikleri kafana takma, nasilsa zamanin var; halledersiniz... önemli olan oda takimiydi, o hallolduguna
göre gerisi kolay...

Logocum sac rengi cok güzelmis; cok begendim. Yeni saclarin hayirli olsun canim

Xzgicim ben sana koyu rengi daha cok yakistiriyorum canim, ama belki de gözümüz buna alistigi icindir.
Gözümüz ona da alisir... bayagidir düsünüyorsun, bence dene ve hevesini al...

Kuscum Allah en kisa zamanda sifa versin canim. Eger para alan birisi olsaydi kesinlikle gitme derdim,
ama madem Allah rizasi icin yapan birisi ozaman korkacak birsey yok. Aslinda dini kitaplarda özel dualar var bununla ilgili...
Bi iplige 200 dügüm atiyorsun, her birinde dua okuyarak cözüyorsun falan gibi birsey, tam detayli bilmiyorum; tesadüfen okumustum;
iyi geliyormus... gitmeden böyle birsey de yapabilirsin; sonucta dua, zarar gelmez...
Kendini kaptirma canim buna; belki de yoktur öyle birsey?! Bunu tam olarak nasil anladi ki? Kendini mümkün oldugunca böyle birseyin
olmadigina inandirmaya calis; kabul ettikce daha da kötü hissedersin kendini, psikolojini o yönde etkilersin...

B&M canim ne güzel gezmissiniz; oh ne güzel esinle ayni kafadansiniz Eviniz de tekrar
hayirli ugurlu olsun; insaallah tez zamanda tasinirsiniz...

Selaycim kolay gelsin canim sana. Fondotene yazik olmus ama canin sagolsun... Selimosumun videolarina
bayildim; yerim onu ben yerrrr

Kkontess ve Barbiecim

Biz de dün esimle sinemaya gittik; cumartesi gidememistik... "Almanya"; filmi cok begendim; ilk neslin Almanya göcünü anlatan bir filmdi...
hem güldüm, hem agladim; cünkü filmde bir kez daha rahmetli babacigimin yurdunu, esini, cocuklarini birakip taa buralara bizim icin gelmesi vs.
hersey gözümde canlandi ve cok cok duygulandim... Neyse, ben dalmiyim simdi gene bu konuya...

Mutfakta az isim var; görüsmek üzere ins....

Son düzenleme:
ezgicik bu saate kadar gelmediğine göre muhtemelen saclarını boyatıyordur
ben tavsiye ettim inşallah memnun kalırsın cnm yaa

tutim mutlu olmana çok sevindim,hakediyorsun
hocamız türk,yabancı hocalar türkçe bilmediklerinden sadece speaking derslerine giriyorlarmış
gramer i bize öğretemezlermiş
onların kursları ayrı

teşekkür ederim canım sende mutlu olmayı hakediyorsun...anladım cnm hadi bakalım kap ingilizceyi inşallah iyi öğretirler canım

benim adım yarım çok saol canım bakalım inşallah alır firmanın avukatlığını bakalım herşey kader kısmet demek meslekdaş sayılırsınız canım yakışır valla..
ah ah cnm babacığının mekanı cennet olsun çk üzülme ama babanda sen üzülüyorsundur diye üzülüyordur mutfakta işin varmış kolay gelsin yarcım...

ben geldım kızlar 4 saat boyunca kuafordeydım
cok ama cok memnun kaldım bende
adam para goz hıc degıl ısınıde adam gıbı yapıyor
acıcının en dusuk volumu bıle actı sacımı hıc yanmadıda
saclarımıda kestırdım hafıf katlı kısa omzumun bıraz ustunde
sımdı 20 gun ara verıcez sonra yıne boyucak boya ıyıce otursun dıye
yenı boyattıgım ıcın kendım cekmedım sacımın rengını
ama bu renk oldu
[/url][/IMG]

logocum sende gıdıcekmıssın 20 gun sonra ayarlarsak aynı zamanda gıderız
ustune balyaj atıcam bal kopugu

benden havadısler boyle smdı gecmıse bakmaya gıdıyorum

18 martta aldığım anahtarlık gelmiştir di mi
sitede hiç bilgi filan yok
yurt içi kargo muydu:26:

yurtıcı kargo canım
tarıhlerı yazması lazım su su tarıh ıcınde teslım edılecek dıye
markanın uzerını tıkla ozaman gosterıyor
buarada dun bıze gelen arkadasımı trendyola ıs gorusmesı ıcın cagırdılar
mudur olarak trendyol kendı markasını yaratıyormus smdı

kuafordekılerde benı kate mossa benzettı
daha oncede bı cok ınsan benzetmıstı
uyusturucu bagımlısı bı kız olmasa hosuma gıdıcek aslında
barbımle bugun amma mesajlastık sacımın her asamasına tanık oldu yavrumm
smdı oda kuafor koltugunda
selayhusum sen nerdesın cık hadı ısten saat kac oldu gel

ezgitomtomm sendeki halini de isterim en kısa zamanda face de filaann
kocik beğendi mii?
memnun kalmana ben de çok sevindimm yanmadan hallolmuş oh misss
az önce baktım markafoniye,kargoya verildi demişler,yarın gelir:92:
trendyol beni alsın beni

logopeia,ezgicim saç enkleriniz hayırlı olsun
eminim yakışmıştır da

biem maşallah ne çok geziyosunuz...
benim de eşim gezmeyi,farklı yerleri keşfetmeyi sever ama ben tam tersi,pek hoşlanmıyorum,evde vakit geçirmek hoşuma gidiyo

ayburum bizde c.tesi günü ablamla ikeadaydık ama 6 gibi çıktık... resimleri eklemişsindir belki,görmedim ben henüz...birazdan bakıcam

selayım üzerinden geçmiş ama ıspanak yemeği yapmışsın,ben çok severim,canım çekti ellerine sağlık tatlım...
zaten sevilmeyen ne kadar yemek varsa hepsine bayılıyorum

tutim güzel bi hafta sonu geçirmişsiniz anlaşılan...
herzaman Rabbim mutluluk huzur nasip etsin sana ve sevdiklerine tatlım

barbim rüyammda seni gördüm,hayırdır inşallah...
floryada bi arkadaşım vardı,oraya gidicekmişiz,deniz kenarında buluşalım demişiz(nedense )
ama sonra başka biyerde buluşmuşuz.karışık karışık bişeyler daha gördüm ama rüyalarımı pek hatırlayamıyorum malesef...zaten sonra da arkadaşa gidemeden bi bıcırık tarafından uyandırıldım

ben de güzel bi haftasonu geçirdim...
ama eve geldim,sonra eşim de geldi...
hastalanmış kaç gündür öksürüyodu zaten,ateşi var çok,doktor istirahat vermiş...
en kısa zamanda iyileşir inşallah...
işin kötüsü benimde vücudumda bi kırıklık var,umarım ilerlemez
neyse kızlar görüşürüz,hayırlı akşamlar

hemde trendyol ıcın modellerı begenen o olucaktı
ama ıstemedı o ısı baska bır yere gırdı
kocam daha gormedı bugun gec cıkıcak ısten
ama annemler gorenler falan begendı turunculukların gıtsın daha ıyı olucak
saclarımın rengını oturna kadar gostermıcem
saka bı yana resım cektıgımde koyarım bebegım

canım benım tesekkur ederım
zaten esın hastaysa sana gecmemesı mucıze gıbı bısey
kendını kollamaya calıs canım cok gecmıs olsun

tmm ezgitom

barbimin siparişleri nasıl çıkmış?sanki yazmadı? yada ben mi kaçırdım:26::26::26:

netim çok berbat,haliyle sözlük kullanamıyorum çeviri yapamadım bugün
sinirlerim bozuldu
2dk da bi sayfa açılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…