- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #28.301
günaydınlarrrrrr
ayburum ben de liner ı beğendim,deneyeceim kendimde
selayım dior a ben de üzüldüm heesağlık olsunn diyelim
barbim ilk iş günü maceralarını bekliyoruzzz
logocum geçmişin derinlklerinden kastın ne :26: saç rengin hayırlı olsunn
ezgim çok fena tavlaya sardım,1ol ile msn den oynuyorum anca girebildim kk ya kızmaa
kontesım barbım bugun ıse baslamamıs bı kac gun sonra baslıcakmıs
tavlaya mı sardınkolay gelsın bebegım
logocum bırazdan cıkıp gıdıcem rengını cok begendım
acaba bende mı o renk yaptırsam nasıl olur sızce kızlar?
ezgi o spiker videosuna koptum ben yaa
tuticim sağol canım cok teşekür ederim
sennide iy olmana sevindim Allah bozmasın canım
tutim mutlu olmana çok sevindim,hakediyorsun
hocamız türk,yabancı hocalar türkçe bilmediklerinden sadece speaking derslerine giriyorlarmış
gramer i bize öğretemezlermiş
onların kursları ayrı
Merhaba sekerler...
Tutim sagol bitanem; mutlu ve huzurlu olmana cok sevindim canim; hep böyle ol insaallah
Bu arada insaallah hayirliysa askin o firmanin avukatligini alir ve hakkinizda herseyin hayirlisi olur
Meslektas sayiliriz
Ayburcum oda cok güzel olmus canim; güle güle kullanin insaallah. Duvar stickerleri ile daha da
güzel olur benceEksiklikleri kafana takma, nasilsa zamanin var; halledersiniz... önemli olan oda takimiydi, o hallolduguna
göre gerisi kolay...
Logocum sac rengi cok güzelmis; cok begendim. Yeni saclarin hayirli olsun canim
Xzgicim ben sana koyu rengi daha cok yakistiriyorum canim, ama belki de gözümüz buna alistigi icindir.
Gözümüz ona da alisir... bayagidir düsünüyorsun, bence dene ve hevesini al...
Kuscum Allah en kisa zamanda sifa versin canim. Eger para alan birisi olsaydi kesinlikle gitme derdim,
ama madem Allah rizasi icin yapan birisi ozaman korkacak birsey yok. Aslinda dini kitaplarda özel dualar var bununla ilgili...
Bi iplige 200 dügüm atiyorsun, her birinde dua okuyarak cözüyorsun falan gibi birsey, tam detayli bilmiyorum; tesadüfen okumustum;
iyi geliyormus... gitmeden böyle birsey de yapabilirsin; sonucta dua, zarar gelmez...
Kendini kaptirma canim buna; belki de yoktur öyle birsey?! Bunu tam olarak nasil anladi ki? Kendini mümkün oldugunca böyle birseyin
olmadigina inandirmaya calis; kabul ettikce daha da kötü hissedersin kendini, psikolojini o yönde etkilersin...
B&M canim ne güzel gezmissiniz; oh ne güzel esinle ayni kafadansinizEviniz de tekrar
hayirli ugurlu olsun; insaallah tez zamanda tasinirsiniz...
Selaycim kolay gelsin canim sana. Fondotene yazik olmus ama canin sagolsun... Selimosumun videolarina
bayildim; yerim onu ben yerrrr
Kkontess ve Barbiecim
Biz de dün esimle sinemaya gittik; cumartesi gidememistik... "Almanya"; filmi cok begendim; ilk neslin Almanya göcünü anlatan bir filmdi...
hem güldüm, hem agladim; cünkü filmde bir kez daha rahmetli babacigimin yurdunu, esini, cocuklarini birakip taa buralara bizim icin gelmesi vs.
hersey gözümde canlandi ve cok cok duygulandim...Neyse, ben dalmiyim simdi gene bu konuya...
Mutfakta az isim var; görüsmek üzere ins....
18 martta aldığım anahtarlık gelmiştir di mi
sitede hiç bilgi filan yok
yurt içi kargo muydu:26:
hemde trendyol ıcın modellerı begenen o olucaktıezgitomtomm sendeki halini de isterim en kısa zamanda face de filaann
kocik beğendi mii?
memnun kalmana ben de çok sevindimmyanmadan hallolmuş oh misss
az önce baktım markafoniye,kargoya verildi demişler,yarın gelir:92:
trendyol beni alsın beni
logopeia,ezgicim saç enkleriniz hayırlı olsun
eminim yakışmıştır da
biem maşallah ne çok geziyosunuz...
benim de eşim gezmeyi,farklı yerleri keşfetmeyi sever ama ben tam tersi,pek hoşlanmıyorum,evde vakit geçirmek hoşuma gidiyo
ayburum bizde c.tesi günü ablamla ikeadaydık ama 6 gibi çıktık...resimleri eklemişsindir belki,görmedim ben henüz...birazdan bakıcam
selayım üzerinden geçmiş ama ıspanak yemeği yapmışsın,ben çok severim,canım çektiellerine sağlık tatlım...
zaten sevilmeyen ne kadar yemek varsa hepsine bayılıyorum
tutim güzel bi hafta sonu geçirmişsiniz anlaşılan...
herzaman Rabbim mutluluk huzur nasip etsin sana ve sevdiklerine tatlım
barbim rüyammda seni gördüm,hayırdır inşallah...
floryada bi arkadaşım vardı,oraya gidicekmişiz,deniz kenarında buluşalım demişiz(nedense)
ama sonra başka biyerde buluşmuşuz.karışık karışık bişeyler daha gördüm ama rüyalarımı pek hatırlayamıyorum malesef...zaten sonra da arkadaşa gidemeden bi bıcırık tarafından uyandırıldım
ben de güzel bi haftasonu geçirdim...
ama eve geldim,sonra eşim de geldi...
hastalanmışkaç gündür öksürüyodu zaten,ateşi var çok,doktor istirahat vermiş...
en kısa zamanda iyileşir inşallah...
işin kötüsü benimde vücudumda bi kırıklık var,umarım ilerlemez
neyse kızlar görüşürüz,hayırlı akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?