- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #28.341
bunları alayımmı sızce elbıse 20
bluzda 13 mılyon
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
yorumun ıcın tesekkur ederım aldım zaten kargoyla bırlıkte 38 e falan geldıxzgicim bn bu topiğe fazla bişey yazmıyorum. bana sormamışsındır büyük ihtimal ama yinede bnce çok hoş ikiside fiyatlarıda gayet uygun kaçırma derim. bir de deck butiği trendyolda mı açılcak yrn??
iyi gecelergüzellerim alıntı yapamadım kusura bakmayın kafam pek iyi değil.ezgim ve logocum güle güle kullanın saçlarınızı.
ben geldım kızlar 4 saat boyunca kuafordeydım
cok ama cok memnun kaldım bende
adam para goz hıc degıl ısınıde adam gıbı yapıyor
acıcının en dusuk volumu bıle actı sacımı hıc yanmadıda
saclarımıda kestırdım hafıf katlı kısa omzumun bıraz ustunde
sımdı 20 gun ara verıcez sonra yıne boyucak boya ıyıce otursun dıye
yenı boyattıgım ıcın kendım cekmedım sacımın rengını
ama bu renk oldu
[/url][/IMG]
logocum sende gıdıcekmıssın 20 gun sonra ayarlarsak aynı zamanda gıderız
ustune balyaj atıcam bal kopugu
benden havadısler boyle smdı gecmıse bakmaya gıdıyorum
logopeia,ezgicim saç enkleriniz hayırlı olsun
eminim yakışmıştır da
biem maşallah ne çok geziyosunuz...
benim de eşim gezmeyi,farklı yerleri keşfetmeyi sever ama ben tam tersi,pek hoşlanmıyorum,evde vakit geçirmek hoşuma gidiyo
ayburum bizde c.tesi günü ablamla ikeadaydık ama 6 gibi çıktık...resimleri eklemişsindir belki,görmedim ben henüz...birazdan bakıcam
selayım üzerinden geçmiş ama ıspanak yemeği yapmışsın,ben çok severim,canım çektiellerine sağlık tatlım...
zaten sevilmeyen ne kadar yemek varsa hepsine bayılıyorum
tutim güzel bi hafta sonu geçirmişsiniz anlaşılan...
herzaman Rabbim mutluluk huzur nasip etsin sana ve sevdiklerine tatlım
barbim rüyammda seni gördüm,hayırdır inşallah...
floryada bi arkadaşım vardı,oraya gidicekmişiz,deniz kenarında buluşalım demişiz(nedense)
ama sonra başka biyerde buluşmuşuz.karışık karışık bişeyler daha gördüm ama rüyalarımı pek hatırlayamıyorum malesef...zaten sonra da arkadaşa gidemeden bi bıcırık tarafından uyandırıldım
ben de güzel bi haftasonu geçirdim...
ama eve geldim,sonra eşim de geldi...
hastalanmışkaç gündür öksürüyodu zaten,ateşi var çok,doktor istirahat vermiş...
en kısa zamanda iyileşir inşallah...
işin kötüsü benimde vücudumda bi kırıklık var,umarım ilerlemez
neyse kızlar görüşürüz,hayırlı akşamlar
sağol selaycımmYogundum kizlar , hala otobusteyim , huslada ayak ustu atistik , selime bakti , bide gonullu degil ustune ustuk mesaiye kaldim malesef ... Psikolojik baski yapiyir resmen..
Ayakustu durAkta okudum ... Ezgim benim saca benzemis guke guke kullan bebegim
Logo seninde hayirli olsun ..
Konesim , benim adim yarim , buemcim sizlerde yazmisiniz , hepinizi optum
Glixim sanada selam
Hep yanlis yazdim sorry
şuan ınanılmaz mutluyum
kocam geldı hıc sevmedım bu ısı dedı cok begendı sacımı
kıskanclıktan delırdı
kı begenmese hayatta begendım demez sacta kıyafette falan
buarada ınceledımde resımdekınden daha acıkmıs benım saclarım
resmını cekmeye calıstım flastan baska renk oluyor
yarın gun ısında ceker koyarım
bunları alayımmı sızce elbıse 20
bluzda 13 mılyon
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
hic cikartmadim canim, gerci alisveris yaptigim cantadan bisey almis görmüs ama sormadi :)20 eur ya aldım de
aynen bunu diyebilir , ne karIn olacakta gidiyorsun der derde derYok yok, 20 ye de cok diyebilir; en iyisi 7,90 de sen Selayim
"Böyle calisip pahali gereksiz seyler alacagina otur calisma, alma da, ayrica da
bebek yap" diyebülü
cok merak ediyorum seni cok güzel oldugunu biliyorum ,tahminlerimden dahada güzel oldun ...şuan ınanılmaz mutluyum
kocam geldı hıc sevmedım bu ısı dedı cok begendı sacımı
kıskanclıktan delırdı
kı begenmese hayatta begendım demez sacta kıyafette falan
buarada ınceledımde resımdekınden daha acıkmıs benım saclarım
resmını cekmeye calıstım flastan baska renk oluyor
yarın gun ısında ceker koyarım
canim benim daha girip fotografina bile bakamadim birazdan oraya akip yorumumu yapacagim ..selamlar herkese
bugün hava aydınlıkken evdeydim çok mutlu oldum hehe
bu arada uzun zaman sonra ne giydine foto da koydum
ezgim saçını boyatmışsın hayırlı olun çok merak ettim nasıl oldu ki
selayım işe gitmişin bugün hus da bakıversin canım selime azcık fondötenin fiyatını da söyleme bence canım
kontesim pazar keyfi yapmışsınız fotolar çok güzel
bu arada xzginin sarı saçlı fotoları var face de çok da yakışıyo bi bak
barbim bugün başlamamışsın işe
sizin fotolar da çok güzel herkesler pazar gezmesine gitmiş
ayburum oda çok şirin olmuş eksikleri de halledersiniz canım ya daha zamanı var
bmcim ne güzel eğlenmişsiniz nasıl yediniz kız o kadar şeyi
tutim aşkısın gitmiş bile hadi allah kavuştursun
benim adım yar canım işe mi başladın sen
assin otursuntesekkur edeırmmm kızlarr
mutluyum mutluuu kocıs her ne kadar suratı asık otursa da
sen gezmeyi seviyorsun esin sevmiyor canim heralde dogrumu anladim ??????
anneme aldığım bişeyi ucuza söylediğim olmuştur çok
şimdi o günler geldi aklıma...
saol canım
oooohh.hadi bakalımben de merakla bekliyorum saçını
heheee.eşim de aynen senin gibi
hava kararmadan evde olmak çok hoşuna gidiyo...
ha bire yiyorsun ha bire yiyorsun ..bi yeter artik yahuhayırlı geceler kıslarrr
bugün dediğim gibi yoğun bir şekilde dikiş işindeydim
az kaldı bitmesine , sanki bu , gün hesabı yaparsak daha hızlı bitiyo , sanırım diktikçe pretikleşiyorum :44:
ve dahada düzgünleşiyo dikişim
niyetim zorlada olsa yarın bitirmek
bekliyorum cnm
çok sevindim tutişim.Rabbim mutluluğunu daim kılsın inşlh
teşekkürederim bu aradaaminnnn....
teşekkürederim b.a.y cım inşlhhh
yeni saçlarını güle güle kullan canımcım
eminim çok yakışmıştır
merak ettim bak
galaxim bende evimde vakit geçirmeyi çok severim
ve fazlasıyla evcimenim2 gün ayrı kalsam özlerim evimi
ama hani kafa dengi denir ya ,eşimle öyleyiz
gezelim tozalım, değişik tatlar deniyelim ,film izleyelim acayip uyuşuruz
ehh didiştiğimiz noktalarda mevcut
bu arada Allah şifa versin eşine canım
çok sıkıntılı , daha yeni atlattık biz
boşverr baksın
oda babası
ben benimkine hiç baktıramadım
sen görmezden duymazdan gel
söyleme kuzum aldığını
yarın git saçının rengini değiştir demesinde
h.g. handemm
valla çok güzel yedik sülemesi ayıparada bişi daha vardı hatta :26:
bu arada trenddeki kız
kısa platin sarısı saçlı , hafif bronz tenli ,renkli gözlü hatundan mı bahsediyosun
ben onu çok beğeniyorum da :)))
yeni siparislerin hayirli olsun bebegim cok güzeller her ikiside . iyi günlerde kullan..kızlar saclarıma gosterdıgınız ılgı ıcın tesekkurler
saclarımı ınceledık ve cagla sıkelın rengı degılde bal rengı olduguna karar verdık
cunku gozlerımle aynı renk olmuslar
resmını cekınce bambaska bı renk cıkıyor flashtan sebep
yarın deck gelıyormus ama alısverıse
sadece sustılodan bı kac bısey alıp bu defterı bı dahakı aya kadar kapatıcam
yarın kargo gunum baslıyor persembeye kadar elbıselerımın gelmesı lazım
artık uyumak istiyom:84::84:Allahtan çalışmıyomds öğlene kadar uyuyom
xzgim saçlarını boyamışsın renginide sevmişin çok sevindim elbise ve bluza bayıldım çokta uygunmuş
selayım selimcik kozmetiklerine dadanmışeşin 45 euroyu duysa napar acep benimki alnımın ortasından vurur
gloxim eşin hastalanmış geçmiş olsungüzel hafta sonu geçirmişin bizde cumartesi 19da ikeadaydık
tutim eniştenin işleri rast gider inşodamız daha yapım aşamasında yakında renklenicek süslemelerle
handem eve gündüz gelmenin keyfini yaşıyo
logo sende saçlarını boyamışsın hayırlı olsun xzgimede tavsiye ettiğin kuaför işe yaradı yoksa dünyanın parasına boyatıcaktı
bm dikişe başlamışın kolay gelsin güzel işler çıkar bu arada evinizi görmüşsünüz kaçıncı kat ve hangi cephe güney cephe benim vazgeçilmezim ama hep kuzeyde oturdumhayırlısıyla oturmak nasip olur
benim adım sinemaya gitmişsiniz ne güzel ama artık bazı şeyleri aklına getirme senin yapabileceğin en güzel şey babacığının ruhuna dualarda bulunmak
barbimin iş günü nasıl geçti acaba
kontesim benim internet hızıda çok yavaş deli oluyom
pelink sohbetlerimizede dahil olabilirsin
gecekuşum sen çok uykusuz kalıyon bide okula gidiyon herşey yoluna gircek
inşallah atladığım olmamıştırsaat 04 e geliyo artık yatayım 12de ancak kalkarım dışarda işlerim vardı koçtaşa uğruyacaktım gündüz olamayabilirim saatlerdir oturmaktan uyuşmuşum
bilindigi üzere dün selimi uyuturken sizdim kaldimkismet buguneymis ....
hic cikartmadim canim, gerci alisveris yaptigim cantadan bisey almis görmüs ama sormadi :)
aynen bunu diyebilir , ne karIn olacakta gidiyorsun der derde der
ama dün ben selim kirinca fondoteni, birazcik söyledim offf yaa selim ben buna servet ödemistim falan diyeyerini yapmistim yani ...bidaha alirsin demisti bana ama hemen alacagimi tahmin etmemistir
canim birde sana birsey demek istiyorum, biliyorum cok üzülüyorsun babaciginin yaninizda olmayisina ama bu takdiri ilahi, kader yani, allahim sevdigi kullarini alirmis erkenden yanina... üzülmüe ne olur..
cok merak ediyorum seni cok güzel oldugunu biliyorum ,tahminlerimden dahada güzel oldun ...
hakli bay s eniste seni kiskanmakla , bende kiskanirim
canim benim daha girip fotografina bile bakamadim birazdan oraya akip yorumumu yapacagim ..
assin otursun
benimkide dün sabah ise giderken makyajimi gördü ,bu ne ya dedi, bide ben abarti yapmam hic yani ...
nevar makyaj dedim abarti bisey yokki hep disari cikarken yapiyorum,, sorun da orda ya perfekt olmusun diyor
ama biliyormusun delirmeye basladi son zamanda o uzun kot etegime bile laf etti ,dinlemedim bende sacmaliyorsun dedim ve giyindim ....iyice sasirmasin
sen gezmeyi seviyorsun esin sevmiyor canim heralde dogrumu anladim ??????
bizdede hep terstir o konu...
birde dedigin gibi yemek konusu...ben otculum o etcil
senin annenin diktiklerini koydugun blog hala varmi girip bakabilirmiyim ordan ???
ha bire yiyorsun ha bire yiyorsun ..bi yeter artik yahu
saka saka afiyet olsun... valla bende istanbulda yasasam hep disardan yerdim sanirim
hem cok uygun fiyata hemde cesit cok bol..
yeni siparislerin hayirli olsun bebegim cok güzeller her ikiside . iyi günlerde kullan..
ayburum bebegim, odanin bitmesine cok sevindim birtanem..
sanirim bir hali alacaksin ... perdeyi neyacaksin ?? o tonda birakacakmisin bebegim ???
ayy bide yorumuna güldüm kocik beni alnimdan vururdu demis yaa
bu arada seni cok özledim , nerde eski sohbetlerimiz off offff
umut baby oluncada hic görüsemiyecegiz artik...
logocugum sanada günaydin canim.. dedigin seyi hic bilmiyorum benim ayfonda facebook yüklü sizde nasil oluyor bilmiyorum...
yorumun ıcın tesekkur ederım aldım zaten kargoyla bırlıkte 38 e falan geldı
ewet pelıncım trendyolda acılıcak
eger sende alıcaksan bedenlerıne dıkkat et
onceden bı elbıse almıstım normalde xs bıle gıyebılıyorum m aldım tam oldu
yıne elbıse sıparıs ettım daha gelmedı onlar bıtanesını yıne m beden soyledım
mankenın ustunde s beden vardı ama onunkısı bıle yandan kapanmıyordu
dıgerlerının gogus kısmı lastıklı dıye s aldım cok dıkkat et derım
tesekkur ederım gecekusumm bosver alıntıyı sen ara ara gel nasıl oldugunu yaz yeter
tesekkurler ayburumartık uyumak istiyom:84::84:Allahtan çalışmıyomds öğlene kadar uyuyom
xzgim saçlarını boyamışsın renginide sevmişin çok sevindim elbise ve bluza bayıldım çokta uygunmuş
selayım selimcik kozmetiklerine dadanmışeşin 45 euroyu duysa napar acep benimki alnımın ortasından vurur
gloxim eşin hastalanmış geçmiş olsungüzel hafta sonu geçirmişin bizde cumartesi 19da ikeadaydık
tutim eniştenin işleri rast gider inşodamız daha yapım aşamasında yakında renklenicek süslemelerle
handem eve gündüz gelmenin keyfini yaşıyo
logo sende saçlarını boyamışsın hayırlı olsun xzgimede tavsiye ettiğin kuaför işe yaradı yoksa dünyanın parasına boyatıcaktı
bm dikişe başlamışın kolay gelsin güzel işler çıkar bu arada evinizi görmüşsünüz kaçıncı kat ve hangi cephe güney cephe benim vazgeçilmezim ama hep kuzeyde oturdumhayırlısıyla oturmak nasip olur
benim adım sinemaya gitmişsiniz ne güzel ama artık bazı şeyleri aklına getirme senin yapabileceğin en güzel şey babacığının ruhuna dualarda bulunmak
barbimin iş günü nasıl geçti acaba
kontesim benim internet hızıda çok yavaş deli oluyom
pelink sohbetlerimizede dahil olabilirsin
gecekuşum sen çok uykusuz kalıyon bide okula gidiyon herşey yoluna gircek
inşallah atladığım olmamıştırsaat 04 e geliyo artık yatayım 12de ancak kalkarım dışarda işlerim vardı koçtaşa uğruyacaktım gündüz olamayabilirim saatlerdir oturmaktan uyuşmuşum
logocum ben kuaforude cok sevdım kucucuk ama renklerı falan cok sırınezgicim birşey sorucam sana canım
senin hattın hangi operatör
yada 0.face ile girdiğinde duvara yazı yazdınıda falan
kontür gidiyor mu veya faturaya yansıyormu
benim hattım avea faturalı 0.face ile giriyorum ama
yazı yazdıgımda faturaya yansır diye yazmıyorum
dayanamadım dun gece aldım bıle dayanamadım 3 gune kadar elımde olucak ınsallahgünaydınnn
ezgim elbisede bluzda çok şık ve çok uygun bence , alabilirsin bence
aybuşum valla öyle yorum yazıyosunki geçmişi okumaya gerek bırakmıyosun
evimiz 9 kat , binanın önüne bakıyo,güney doğu ve güney batıçift cephe, doğuşundan batışına kadar evimizde olucak güneş
inşlh canım teşekkürederim
allah isteyen herkesin gölnüne göre ev basip etsin
selayım valla dışarda çok güzel oluyo yemek ama sık yiyincede maddi olarak açılıyosun yaw
ben şimdik yusufu doyurup dikişe devam edicem
diğer kıslarada silamm olsunnnn
tutim
handem
barbim
b.a.y.
kuşcum
kontes
logo
galaxim
benımde hosuma gıttı sıyah elbıse herseyle kombıne edılır kuması falan ınsallah ıyıdırezgim aldıkların benim de gözüme takılmıştı geçenlerde
paralandığımda düşünüyorum bakalım sen de memnun kalırsan
hemde ne zewklı ne zewklıherkese günaydınn...
geçmişi okuyamadım canlar ama daha sonra okuyacağım sadece xzgimin saçlarından memnun kaldığını gördüm ben biliyordum xzgim o tonların sana yakışacağını iyi kide boyatmışsın valla...güle güle kullan canım...
enişte kıskançlık krizine girmişçok zevkli oluyor onları öyle görmek demi hahah
benimkide bu son geldiğinde bize geldi öğle çayına babamla muhabbet ediyorlardı salonda bende giyiniyordum pentinin yırtık çorap modelini giydim salona geldim banaböyle baka kaldı erkes salonda annem,babam falan canım dedi başka bişey giymen mümkünmü dedi hayır dedim evden çıktık bütün gün tom jerry gibi peşimden yürüdü haha çok eğlenmiştim yaa
kkontesim bende rüya gördüm hayrolsun rüyalarımız ama arkadaşım doğum yapıyordu çocuğunu bana veriyordu al senin olsun diyebende bana benzemiyor ki ya polisler bu senin çocuğun değil diye beni tutuklarlarsa diyordum teeeeeee allam ya rüya işte hayrolsun bebem rüyan...
acil gardolap arayışına girdim babamı kafaya aldım 1,500 kadar dolap bakıyorum nereye gitsem takıım halinde satılıyor ikeaya gidelim dedik annemle bakalım ...
bu arada herkese gününüz aydın olsun....
geçmişe sonra bakacağım...
çok saol. tavsiyelerin gerçekten işime yarıcak. daha çok yeniyim netten alışveriş konusunda. 3-4 tane bişey aldım 38 beden tam üstüme göre oldu. son aldığım elbisede 38 ama zor kapattım fermuarınımankeni iyi incelemek gerekiomuş bunu anladım
güle güle kullan cnm aldıklarını çok güzeller. sustiloda da hoş şeyler varmış. bu gün deck e kontesin çok beğendiğim siyah eteğinden gelmiş. ama tek bedeni var dı o da 42
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?