Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

julia allah kavuştursun canım sayılı gün gider geri gelir inşallah canım...
gloxim hahah ay alemsin yaaa
of çok canım sıkılıyor yaa saçma saçma uğraşılar buldum kendime elime geçen her nesneyi pembeye boyuyorum sonuç hüsran

ben canlı köpek golden istiyorum diye babam bana köpek almış arabadan elinde sepetle indi dedik bu köpek olmalı eve çıkana kadar herşey güzel elime bir verdi sepeti cansız oyuncak köpek gülermisin ağlarmısın

Son düzenleme:
olsun barbıtomm anladım zatenn
yuhh yanı esyalara bak woww

iyi geceler selayımmm:80:

mamamı sunayım ben de sizlereee
muzlu ve mısır gevrekli tatlıımmm:86::86:

Eki Görüntüle 170168
ellerıne saglık bebegım cok guzel gorunuyorr
bence tarıf gayet normal kontesım ben yarım bardak kremaya
2 bardak dolusu cıkolata koyuyorum nerdeyse

bu arada bizim feriha tayfasıı, fragmanı izleyin mutlaka
babası tekme tokat dalıyor ferihaya
ve ferihayı istemeye geliyor yan apartmanın kapıcıları
çok bomba bu hafta valla :18:

iyigeceler :80:
off gordum gordum gormez olaydım cok uzuldum
o salak kız adını unuttum smdı ne kıskanc adı bıseymıs

bebegım olsaydı kımsecıklere gondermezdım kusura bakma handem

xzgim enişteye süprizler hazırla bu gece gelicekse eğer çok geç gelmicekse eğlenceli bişeyler hazırla hemde kıskançlık tribi yumuşar belki benmi çok süprizciyim bilmiyorum ama süpriz yapmak hoşuma gidiyor...hem can sıkıntın geçer belki

ooooğğğğ kıyamaam
insanın canı gece daha çok sıkılıyo,yalnızken

aynen oyle vakıt gecmedı bı turlu sıkıntıdan yemege verdım kendımı
mıdem bulanıyor artık
gururumdan ozledıgımıde soylemıyorum bızımkısıne
aramıyorum bıle nerde ne zaman gelıceksın dıye

anaaa hala barışmadınız mı? neyse gelip sarılınca herşeyi unutuverirsiniz

ah ahhh bir evlensek keşke çok özlüyorummmm evlensekte bende trip atsam nerdesin diye aramasam sormasam xzgimgeceleri kaldırıp vşneli dondurma istiyorum diye kaldırsam benimkini dürüm diye gecenin bir vakti dürümcüye götürtsem of of benmi çok caniyim yoksa

hıh bıde ona suprız mı hazırlıcam
kıskanclık ıyı guzel hos da kalp kırıcı olunca kotu

o kucuk beynın senı nasıl sevdıgımı nasıl herkesten kıskandıgımı herseyden kıymetlı oldugunu herkesten hemde herkesten cok sevdıgımı anladıgı zaman mutlu olucaz.dun cok ama cok kırıldım sana bır tezgaha sıgara koymana kızdım dıye suratıma bıle bakmadın.bende anladımkı benden vazgecersın ama ınternetten asla yazmıs
kucuk beyınlı yazmıs bana

anaaa hala barışmadınız mı? neyse gelip sarılınca herşeyi unutuverirsiniz

ay bu smıle cuk dıye oturdu

hahahahhaha ewlendıkten sonra oyle bır gıderkı
nerden soyledım kahretsın dıye basını duvarlara vurursun

yok yok değilsin tatlişkom
benim göndermişliğim vardır
dondurma almaya gecenin bi vakti,bi de sahurda poğaca aldırıyodum

anaaaaa ne yazmış öylee...
gerci bende barışırsınız diyorum ama haksız olduğum halde bile uzunca süre barışmadığım,konuşmadığım zamanlar oldu çok

anaaaaa ne yazmış öylee...
gerci bende barışırsınız diyorum ama haksız olduğum halde bile uzunca süre barışmadığım,konuşmadığım zamanlar oldu çok

barısmasına barısırız da ben adım atmam
yazdıgı cok guzel bır sey ama kucuk beyınlıde ne demek ay aklıma geldıkce sınırden gulesım gelıyor

oiyyyy xzgim enişte çok seviyor seni onada hak veriyorum ama sana daha çok hak veriyorum tabiiki kıskançlık güzel bişey sevmek delicesine sevilmenin en büyük kanıtıdır ama fazlasıda zarar tabiiki...ayrıca sanırım enişte evde olduğu zamanlar senin nette olmanı istemiyor gündüz çalıştığı için akşam seninle olmak için eve can atarak geliyordur sana sarılıp tv izlemek yada muhabbet etmek istiyordur acaba o evdeyken nete fazla girmesenmi kuşum yanlış anlama asla müdahele etmek değil amacımm ama ne biliyim üzülüyorum sizi böyle dargın görünce...mesele geçen günde benimki bana bu net yüzünden evlenince çok kavga ederiz diyordu eve net almcam falan diyordu ben sen almazsan ben alırım diyordum küçük beyinli lafını onun gözünde bebek olduğun için söylemiştir canım eniştem yumuşak kalplidir benim güzel karısına kötü söz demez...

ahh benım ıyı kalplı ıyı dusuncelı arkadasımm
senın enısten cok ıyıdır yumusak kalplıdır ama kıskanc ve sınırlı olunca ne sıvrı dıllıdır bılemezsın
ben zaten onu bırakıp nete gelmıyorum kı ya o ps oynuyor yada benım tarzım olmayan bısey ızlıyor ozaman gelıyorum nete
dun butun aksam zorladı benım sınırlerımı sonra geldı mutfakta bana kızdı bende bıl basında sıgara ıcıyodum kızmasına sınır oldum sonra ıyı geceler deyıp cekıp gıttı arkasından gıtmedım dıye net manyagı oldum nette naptıgımı merak edıp duruyor burdan baska bısey yaptıgım yokkı

hahahahhaha ewlendıkten sonra oyle bır gıderkı
nerden soyledım kahretsın dıye basını duvarlara vurursun

puhahahah xzgim aslına bakılırsa benimkine böyle bişey teklif etsem bişey diyemez paşalar gibi gidip alması lazım çünkü şimdiden bana diyorki ne istersen yapıcam hele o zaman gelsin yapmassa hatırlatırım bugünleriolmadı hanimş benim erkeğim derim erkekliğine vururum hahahah

yok yok değilsin tatlişkom
benim göndermişliğim vardır
dondurma almaya gecenin bi vakti,bi de sahurda poğaca aldırıyodum

heytttttttt enişteme bak almışta gelmiş helal olsun valla...benimki bodrumda gece vakti yüzüm yanmıştı güneşten acısından uyuyamıyorum diye gümbetten teeee bodruma inmişti nöbetçi eczane aramaya saat 1 de giden adam 3 buçukta otele geldi yok yok ben çok caniyim birde arayıp tatlı bişeyler getir diye sipariş vermiştim adamcağız bana can derdindemisin gırtlakmı belli değil demişti

aaaa çok pardon canım ben bu kadar detaylı bilmediğim için öyle bir yorum yaptım canımcım ama o zaman haklısın tatlım hemde yerden göğe kadar...olur arada bu tarz şeyler tuzu biberi zaten hep 4x4 lük giden bir ilişkiden şüphelenirim ben enişte geldiğinde dayanamaz alır seni kollarına canım...hütirikmi yedin ilahi canım ya afiyet olsun sende benim gibi midene düşkünsün...benimkide öyle illa tartışınca birşey yapmamı bekler

ay ben yapamam kı yapmazda zaten hamılelık dısında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…