- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #28.501
olsun barbıtomm anladım zatennlogooo kuzeninde aldı demek sustilodan bişeylerr , ohh ohh herkes alsın sizin üzerinizden prim almaya niyetliyim valla sustilodan
xzgimmm meşaşın geç geldi aşkım yanlış anlama litfen, bende merak etmiştimmmm çok
ayburummm dinlen hayatım yorma kendini , bize özet yapma biz sana yapalım biraz
tutimm haklısın seni yazmayı unutmuşum sabah , var bir eksik dedim ama başım o kadar kalabalıktıki o an unuttum gittikızlar aşk sarhoşu takmışlar adını :86: sende bu aralar bir leylalık var ama hadi hayırlısı çok seviniyorum senin adına bende yeni evimizde bir 3 kapılı birde 2 kapılı gardırop kullanıcam , kıyafetlerimin 1 kısmı için baza altlar komodinler hurç içleri falan saymıyorum
gece kuşuda geçmiş sayfalarda iç sıkıntılarından falan bahsetmiş kurtuldumu acaba :26: çok yazıkk
kontes ellerine sağlık
biemm üşenme gariii takıveee takıveee kollarıda görelim cicini
ellerıne saglık bebegım cok guzel gorunuyorriyi geceler selayımmm:80:
mamamı sunayım ben de sizlereee
muzlu ve mısır gevrekli tatlıımmm:86::86:
Eki Görüntüle 170168
bence tarıf gayet normal kontesım ben yarım bardak kremayaezgim çiko toplar istediğim gibi olmadı
200 gr bitter çiko + yarım bardak krema ile yapılıyordu
annem çiko çok koyma acı olur dedi
ama bu sefer de miktarı az oldu:26:
miktarı krema belirler,yanlış o tarif dedi annem de:26:
sen ne dersin minik aşçım:81:
off gordum gordum gormez olaydım cok uzuldumbu arada bizim feriha tayfasıı, fragmanı izleyin mutlaka
babası tekme tokat dalıyor ferihaya
ve ferihayı istemeye geliyor yan apartmanın kapıcıları
çok bomba bu hafta valla :18:
iyigeceler :80:
selayım babetin çok şirin güle güle giy
ezgim testin negatif çıkmış iyi hadi olursa da bana gönder
barbim evet sen de ben gibi oldun accuk girebiliyosun
tutim çocuklar yoruyo yormaz mı sen de dolap alıyomuşsun istediğin gibi bişey bulursun inşallah
bmcim yine dikiş nakış işleriyle uğraşıyosun kolay gelsin eminim çok güzel oluyodur
ayburum tansiyon sorunu hep oluyo heralde hamilelerde doktoruna görünmende fayda var tabi
off sabah 6 dan berı ewde tekım sıkıntıdan patlıcam
ooooğğğğ kıyamaam
insanın canı gece daha çok sıkılıyo,yalnızken
aynen oyle vakıt gecmedı bı turlu sıkıntıdan yemege verdım kendımı
mıdem bulanıyor artık
gururumdan ozledıgımıde soylemıyorum bızımkısıne
aramıyorum bıle nerde ne zaman gelıceksın dıye
hıh bıde ona suprız mı hazırlıcamxzgim enişteye süprizler hazırla bu gece gelicekse eğer çok geç gelmicekse eğlenceli bişeyler hazırla hemde kıskançlık tribi yumuşar belki benmi çok süprizciyim bilmiyorum ama süpriz yapmak hoşuma gidiyor...hem can sıkıntın geçer belki
anaaa hala barışmadınız mı? neyse gelip sarılınca herşeyi unutuverirsiniz
ah ahhh bir evlensek keşkeçok özlüyorummmm evlensekte bende trip atsam nerdesin diye aramasam sormasam xzgim geceleri kaldırıp vşneli dondurma istiyorum diye kaldırsam benimkini dürüm diye gecenin bir vakti dürümcüye götürtsem of of benmi çok caniyim yoksa
ah ahhh bir evlensek keşkeçok özlüyorummmm evlensekte bende trip atsam nerdesin diye aramasam sormasam xzgim geceleri kaldırıp vşneli dondurma istiyorum diye kaldırsam benimkini dürüm diye gecenin bir vakti dürümcüye götürtsem of of benmi çok caniyim yoksa
hıh bıde ona suprız mı hazırlıcam
kıskanclık ıyı guzel hos da kalp kırıcı olunca kotu
o kucuk beynın senı nasıl sevdıgımı nasıl herkesten kıskandıgımı herseyden kıymetlı oldugunu herkesten hemde herkesten cok sevdıgımı anladıgı zaman mutlu olucaz.dun cok ama cok kırıldım sana bır tezgaha sıgara koymana kızdım dıye suratıma bıle bakmadın.bende anladımkı benden vazgecersın ama ınternetten asla yazmıs
kucuk beyınlı yazmıs bana
ay bu smıle cuk dıye oturdu
anaaaaa ne yazmış öylee...
gerci bende barışırsınız diyorum ama haksız olduğum halde bile uzunca süre barışmadığım,konuşmadığım zamanlar oldu çok
oiyyyy xzgim enişte çok seviyor seni onada hak veriyorum ama sana daha çok hak veriyorum tabiiki kıskançlık güzel bişey sevmek delicesine sevilmenin en büyük kanıtıdır ama fazlasıda zarar tabiiki...ayrıca sanırım enişte evde olduğu zamanlar senin nette olmanı istemiyor gündüz çalıştığı için akşam seninle olmak için eve can atarak geliyordur sana sarılıp tv izlemek yada muhabbet etmek istiyordur acaba o evdeyken nete fazla girmesenmi kuşum yanlış anlama asla müdahele etmek değil amacımm ama ne biliyim üzülüyorum sizi böyle dargın görünce...mesele geçen günde benimki bana bu net yüzünden evlenince çok kavga ederiz diyordu eve net almcam falan diyordu ben sen almazsan ben alırım diyordumküçük beyinli lafını onun gözünde bebek olduğun için söylemiştir canım eniştem yumuşak kalplidir benim güzel karısına kötü söz demez...
hahahahhaha ewlendıkten sonra oyle bır gıderkı
nerden soyledım kahretsın dıye basını duvarlara vurursun
yok yok değilsin tatlişkom
benim göndermişliğim vardır
dondurma almaya gecenin bi vakti,bi de sahurda poğaca aldırıyodum
ahh benım ıyı kalplı ıyı dusuncelı arkadasımm
senın enısten cok ıyıdır yumusak kalplıdır ama kıskanc ve sınırlı olunca ne sıvrı dıllıdır bılemezsın
ben zaten onu bırakıp nete gelmıyorum kı ya o ps oynuyor yada benım tarzım olmayan bısey ızlıyor ozaman gelıyorum nete
dun butun aksam zorladı benım sınırlerımı sonra geldı mutfakta bana kızdı bende bıl basında sıgara ıcıyodum kızmasına sınır oldum sonra ıyı geceler deyıp cekıp gıttı arkasından gıtmedım dıye net manyagı oldum nette naptıgımı merak edıp duruyor burdan baska bısey yaptıgım yokkı
puhahahah xzgimaslına bakılırsa benimkine böyle bişey teklif etsem bişey diyemez paşalar gibi gidip alması lazım çünkü şimdiden bana diyorki ne istersen yapıcam hele o zaman gelsin yapmassa hatırlatırım bugünleri olmadı hanimş benim erkeğim derim erkekliğine vururum hahahah
heytttttttt enişteme bak almışta gelmiş helal olsun valla...benimki bodrumda gece vakti yüzüm yanmıştı güneşten acısından uyuyamıyorum diye gümbetten teeee bodruma inmişti nöbetçi eczane aramaya saat 1 de giden adam 3 buçukta otele geldiyok yok ben çok caniyim birde arayıp tatlı bişeyler getir diye sipariş vermiştim adamcağız bana can derdindemisin gırtlakmı belli değil demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?